Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geldim pelinim

mama yidiim.
kuzu sen artık kocişin yanına gitmion mu adamceğiz çatladı şimidye laelaelaelaelae

ohhhhh afiyet olsun canım

valla canım onu cok dogru diyosun o da zaten gel diye tutturuyo ama bu hafta sonu gitcem inşallah eger hamileysem onada büyük sürpriz olacak cünkü hic umutlu degil bu ay

pelinim dün sabah yaptım 2. idrarımla yaptım belirgin çıktı canım.
beni biliosun bu ay hiç ama hiç beklemiodum sivilcem bile çıkmıştıı.
görünce çok şaşırdım hemen hıçkırıklara boğuldum kıs sanki ilk defa olmuş gibiydiii.

günaydın kızlarrr. pelin 3 gün geçmiş canım test yaparsan çıkar. adile emir canımmmmm sende adet olmadın. ınşallah hepimiz çok güzel haberler alırız bu ay yaaa. neyse gelelim bana. benim bugün 4. günüm vee sabah ateşimi ölçtüm yine 36.8 çıktı. ama cumaya kadar bekliycem kesin kararlıyım. eşimde acele etme diyor. test yapınca adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.

sultan sen bilirsin canım ama adet olcaksanda bi an önce olman en güzeli

ama inşlaaahh bebeğin karnına konmuşturr Şeniz

günaydın ayşegülüm güzel annem. nasılsın bakalım bugünn. midem bulanıyormu söyle bakim. kız sen oralarda bol bol cezerye cevizli sucuk yeee çok iyiymiş haaa

ohhhhh afiyet olsun canım

valla canım onu cok dogru diyosun o da zaten gel diye tutturuyo ama bu hafta sonu gitcem inşallah eger hamileysem onada büyük sürpriz olacak cünkü hic umutlu degil bu ay

aslında benım de umudum yoktu..1 kez beraber olabıldık..:kedi:çunku eşim tam yumurlamaya basladım rahatsızlandı..oğlum oynarken hassa bolgelerını ezmıs...sonra doktorluk oldu adamceyiz...olmadı çalısma yanı..1 kereylede olurmu ki..:kedi:

cok sevindim canım ya evet bu ay baya karamsardın sen ama allahım nasip etmiş demekki kuzu

inşallah bunu saglıkla kucagına almayı nasip eder allahım canım

bendemi yarın sabah yapsam ya akşam cıkmassa

haydı inşallah bebeşin gelmıstır karnına..hihoyyyt

sultan sen bilirsin canım ama adet olcaksanda bi an önce olman en güzeli

ama inşlaaahh bebeğin karnına konmuşturr Şeniz

canım öylede bu defa farklı çok farklı herşey o yüzden korkuyorum. bide öncekilerde hep acele ettim mesela adet günümde test yaptım hemde öğleden sonra çok net çıkardı ve ben naklen yayın yapardım herkese. sonra düşük olunca öyle korkuyorumki. beni çok iyi anlarsın canım sende yaşamışsın. bu yüzden eşimden başka hiç kimse bilmiyor adetimin geçtiğini. normalde herkese söylerdim falan ama nazardanda çok korkuyorum ben

sultişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim iyiyim canım midem de bulanmıo
ascık kasıklarım ağrıo sora geçioo
sultiiiş ben o cezerye filan hiiiç sevmeeeom :d ıııııııııııııııyyh

ama ceviz yiyorum

günaydın canım hoşgeldin inşallah canım bugun yapcam
pelinim inşallaaah kocişe minnik bi sürprisle gidersin Şeniz

inşallah cicegim inşallahŞeniz

haydı inşallah bebeşin gelmıstır karnına..hihoyyyt

İnşallah canım yaaa . İnşallah benimde seninde. pelininde esemosunda bugün 4. gecikme günü onunda. ve serapında inşallah. ay çok güzel haberler alıyoruz yaaa. çok mutlu oluyorum hemde çok. çiçek canım sana msn adresimi gönderecem özelden eklersen sevinirim canım

niye öyle diyosun canım olursa bir kereylede olur tabi inşallah hamişsindir ikimizde güzel haberler vercez inşallah benim icime doguyo hic böye olmamıştım :dance:

aaaaaaaaaaaaah sultiş o nazar korkusunu bilmem miiii

çook ta iyi bilirim bis daha ailelelirimise bile sölemedik.ailelerimise söledikten sora hiç kimse bilmicek canım.

aman sende sakla göbüşünden anlasınlar hamile olduğunu okadar yaniii

senin kaç düşüğün vardı

bende cezeryeyi çok sevmem cevizli bandırma varya ona bayılırım olsada yesek yaaa. zaten yemekte yiyemiyorum bari onlardan yiyim bari birazdan gidip alayım yiyeyim şimdi sütümü içiyorum bebem sende iç tamammı canım.bebişin kemikleri sağlıklı olsun senin kalsiyumuda çalmasın

günaydın canım hoşgeldin inşallah canım bugun yapcam

inşallah cicegim inşallahŞeniz

bugünde güzel haberler alalım inşallah yaa. sende kasım anası olcan değilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…