- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.961
geldim pelinim
mama yidiim.
kuzu sen artık kocişin yanına gitmion mu adamceğiz çatladı şimidye laelaelaelaelae
ohhhhh afiyet olsun canım
valla canım onu cok dogru diyosun o da zaten gel diye tutturuyo ama bu hafta sonu gitcem inşallah eger hamileysem onada büyük sürpriz olacak cünkü hic umutlu degil bu ay
pelinim dün sabah yaptım 2. idrarımla yaptım belirgin çıktı canım.
beni biliosun bu ay hiç ama hiç beklemiodum sivilcem bile çıkmıştıı.
görünce çok şaşırdım hemen hıçkırıklara boğuldum kıs sanki ilk defa olmuş gibiydiii.
günaydın kızlarrr. pelin 3 gün geçmiş canım test yaparsan çıkar. adile emir canımmmmm sende adet olmadın. İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız bu ay yaaa. neyse gelelim bana. benim bugün 4. günüm vee sabah ateşimi ölçtüm yine 36.8 çıktı. ama cumaya kadar bekliycem kesin kararlıyım. eşimde acele etme diyor. test yapınca adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.
sultan sen bilirsin canım ama adet olcaksanda bi an önce olman en güzeli
ama inşlaaahh bebeğin karnına konmuşturr Şeniz
günaydın canım hoşgeldin inşallah canım bugun yapcamgünaydın kızlarrr. pelin 3 gün geçmiş canım test yaparsan çıkar. adile emir canımmmmm sende adet olmadın. İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız bu ay yaaa. neyse gelelim bana. benim bugün 4. günüm vee sabah ateşimi ölçtüm yine 36.8 çıktı. ama cumaya kadar bekliycem kesin kararlıyım. eşimde acele etme diyor. test yapınca adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.
pelinim inşallaaah kocişe minnik bi sürprisle gidersin Şeniz
haydı inşallah bebeşin gelmıstır karnına..hihoyyyt
aslında benım de umudum yoktu..1 kez beraber olabıldık..:kedi:çunku eşim tam yumurlamaya basladım rahatsızlandı..oğlum oynarken hassa bolgelerını ezmıs...sonra doktorluk oldu adamceyiz...olmadı çalısma yanı..1 kereylede olurmu ki..:kedi:
sultişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim iyiyim canım midem de bulanmıo
ascık kasıklarım ağrıo sora geçioo
sultiiiş ben o cezerye filan hiiiç sevmeeeom :d ıııııııııııııııyyh
ama ceviz yiyorum
günaydın canım hoşgeldin inşallah canım bugun yapcam
inşallah cicegim inşallahŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?