Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kıs dilek bişi olmuş mu adammaaa

ayyyy yasık kıs tikkat et cevher yatıo ondaa :sm_cool:

adama bırsey olmamıs..ama 2 kez doktora gıtmek zorunda kaldı..bir sürü ilaç...
adamı dozer gibi ezmıs geçmıs bızım sıpa..çalısma olmadı tabı..ademceyız agrıdan mahvoldu zatten..
doktorda gulmus kocamın halıne..
"ezdirme kendini" demiş..akannehir

2 tane düşüğüm oldu canım ama çok zor yaaa. herşeyden önce psikolojisi mahfediyor beni.. tekrar olma korkusu. ama İnşallah bu defa olmayacak ikimizde çatır çatır doğuracaz. ben 2 aylık olunca söylerim canım kaynanamada kaynanam çok istiyor o yüzden her gördüğüne söylüyor canım. bide biz biraz göze çarpıyoruz galiba anlamıyorum yaaa. sende en iyisini yaparsın canım doğunca görecekler zaten değil mi ama

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...her hafta yasinimi okuyup duamı yapacağım..nohutum her hafta ekle beni tatlım...hepinizi öpüyorum..

kızlar bu ay bizimde ilişki çok olmadı. eskiden hesaplardım falan ama bu ay kolumun altındaki kaslar zedelenmiş canım çok yanıyordu ne hesaplama ne bişey. kendimden geçmiştim.

kızlar hesaplamadan yapmak daha iyi bence

pelincim yatcam canım .makinede çamaşır var çıksın serecem öle ytarım biras

kızlar bu ay bizimde ilişki çok olmadı. eskiden hesaplardım falan ama bu ay kolumun altındaki kaslar zedelenmiş canım çok yanıyordu ne hesaplama ne bişey. kendimden geçmiştim.

evet canım benim de aynı zaten ayın 13 ünde anneme geldim hele de bu ay hic beklemiyordum ama bakalım hayırlısı inşallah hamişimdir

cicegim cok dogru söylüyosun bu ay ne hesap ne kitap yaptım oluruna bıraktım:) inşallah hayırlısı olur

tosti canım sen yapsan kesinlikle cıkar benim daha üc gün gecti bugun yapcam her şeyin hayırlısı olsun canım

günaydın kızlar

yasemin ne oldu kuşum niye girmeyeceksin

pelin kız hadi emin adımlarla ilerliyosun

tosti kuşum inş.hamişsindir bu ne sabır 10 gün olmuş

günaydın kızlar

yasemin ne oldu kuşum niye girmeyeceksin

pelin kız hadi emin adımlarla ilerliyosun

tosti kuşum inş.hamişsindir bu ne sabır 10 gün olmuş

günaydın hoşgeldin canım inşallah bugun test yapcam akşama güzel haberler veririm inşallah serapcımopuyorumnanaktan

evet canım benim de aynı zaten ayın 13 ünde anneme geldim hele de bu ay hic beklemiyordum ama bakalım hayırlısı inşallah hamişimdir

İniallah canım yaaa. kısmet Rabbim ol derse olur canım herşey bahane. ama bence önce Rabbimin ol demesi sonra bu duaların çok faydası var. bide bi kadın bana dua etmişti. olursa ilk kıyafetini ben alacam diye. ve bi sürüde dua. o kadın birine daha öyle demiş oda hemen hamile kalmış. ama tabiki en çok bu dualar...

kızlar hesaplamadan yapmak daha iyi bence

pelincim yatcam canım .makinede çamaşır var çıksın serecem öle ytarım biras

evet canım yaaa ne geliyorsa başımıza o hesaplamalar yüzünden geliyor zaten değilmi ama.

kızlar 10 günüm geçiyor ama korkuyorum test yapmaya yaa

canım yap artık. sen şimdi yapsan kıpkırımızı çıkar. benim 10 gün geçse hemen yapardım. ama daha bugün 4. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…