- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.041
fatoş yasemin bişi dememdi ama ben bişi anlamadım bu işten kim bu arkadaş şimdi herkes üstüne alıncak ama ben alındım bile.
bilmeden bişi mi dedim kıs.
böle yazdıktan sora kim olduğunu sölemezsen olur mu şimdii.
yasemin kafasını biraz uzaklaştırmak istio die düşündüm ben ama bilmiorum üzülüorum kızlarrr
senin kızın olucak bitanem..ve yakın bi zamanda hamiş kalıcaksın...
ohaoldumsmileohaoldumsmile
dilaya nolmuşş....
kızlar teyzemin kızı rüyasında beni görmüş hayırdır İnşallah yaa. bizim bütün sülale toplanmış yemek yiyormuşuz bende gülüyormuşum üstümde pembe bi bluz varmış öbür teyzemin kızı hamile onun kızı olmuş ki olacakta zaten 3 ay kaldı onu seviyormuşuz. geçen haftada çok sevdiğim biri beni hamile görmüş
ayyy İnşallah canım yaaa. İnşallah hamileyimdir İnşallah. ve hemen sende olursun inşallah canım. okudunmu bugün 4. günüm ve ısım hala 36.8
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.yarabbim inş.
kızçem benim msn varmıydı kız sende
hayırlara gitsin canım bende kendimi gelinlikle cok görüyodum cocuga işaretmiş bakalım hayırlısı olsun
ayyyyy Kurban olurum seni verene serapım yaa. az kaldı sende olacaksın canım benim. ben ilk defa bu ay nasıl sabrettim bilmiyorum ama kavgasız bi ay geçirdik. bizde her yumurtlama günümde mutlaka kavga ederdik. ama şuda var ben canımla uğraştığım için o ara. kolumun altındaki sinirler zedelenmiş acıdan hiç tepki vermiyordum
hayırlara gitsin canım bende kendimi gelinlikle cok görüyodum cocuga işaretmiş bakalım hayırlısı olsun
ayy ciddimi canım yaaaa..
bu ii bişi dimi..
çok anlamamda onun için sorruom..
testi nezmana yapıcan..
kıs hadii beeee bi haber dahaa...
nese bende üstüne gitmeyim fatoş
serap dialy benide çok üzdü dün.ama gelcek inşallaah beklicem cadıyııı.
ayy öylemiymiş bende geçen hafta görmüştüm kendimi gelinlikle..
hayırola inşallah..
aynı canım onların canı çok tatlı biz sabır taşı
kızçem valla yoruldum koçişle savaşmaktan iyi hoşta ben bukaaa naza gelemem ya pofff sıkıldım zati adet olucam yaklaşıyo şitresliyim adam normalde 2-3 e kadar oturur dün 11 e kadar zatii komşularındaydık bekle allah koca gelsin yahu diyom daha dua okuyacağım yok yok yok işte ben hastaydı belki ama misafirlikte canlı bomba evde bana mı yapıyo ben anlamadım sonra ben abdest aldım dualarım vardı okudum benmi suçluyum yaa :uhm:
hadi bakalım canım yaa sende güzel haberler vereceksin bak pelinde görmüş. senin adet ne zamandı canım olmayacağın gün yani
ayy öylemiymiş bende geçen hafta görmüştüm kendimi gelinlikle..
hayırola inşallah..
yok canım ya ne suclusu sen zaten streslisin kocanın bunu anlaması gerekir ama erkekler hep öyle hic bizi anlamıyorlar valla ben kocişle tartışınca ona surat asarım konuşmam ama onda şöyle bi huy var hic benle küs duramaz hemen yanıma gelir barışmak icin elinden geleni yapar takma aklına serapcım ben öyle apıyorum artık her şekilde pozitif olmaya calışıyorum
ayyy İnşallah canım yaaa. hadi sende testi yap artık yaaa. bende geçen hafta kendimin bebeği olmuş gördüm bi oğlum olmuştu.oda kız çocuğun olacağına işaretmiş
evet canım ben de sabırsızlanıyorum artık ama carsıya inince alcam ve size güzel haberlerle döncem inşallah bence sen de hamişsin sultanım sen de test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?