Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya canım geçmiş sayfalarda kaldı...
gerçekten kim dedi hatırlamıorum sadece üzüldüm yani..
onada canım sıkıldı..

hayırlara gitsin canım bende kendimi gelinlikle cok görüyodum cocuga işaretmiş bakalım hayırlısı olsun

ayyy İnşallah canım yaaa. İnşallah hamileyimdir İnşallah. ve hemen sende olursun inşallah canım. okudunmu bugün 4. günüm ve ısım hala 36.8

ayy ciddimi canım yaaaa..
bu ii bişi dimi..
çok anlamamda onun için sorruom..
testi nezmana yapıcan..
kıs hadii beeee bi haber dahaa...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.yarabbim inş.

ayyyyy Kurban olurum seni verene serapım yaa. az kaldı sende olacaksın canım benim. ben ilk defa bu ay nasıl sabrettim bilmiyorum ama kavgasız bi ay geçirdik. bizde her yumurtlama günümde mutlaka kavga ederdik. ama şuda var ben canımla uğraştığım için o ara. kolumun altındaki sinirler zedelenmiş acıdan hiç tepki vermiyordum

aynı canım onların canı çok tatlı biz sabır taşı

hayırlara gitsin canım bende kendimi gelinlikle cok görüyodum cocuga işaretmiş bakalım hayırlısı olsun

ayyy İnşallah canım yaaa. hadi sende testi yap artık yaaa. bende geçen hafta kendimin bebeği olmuş gördüm bi oğlum olmuştu.oda kız çocuğun olacağına işaretmiş

ayy ciddimi canım yaaaa..
bu ii bişi dimi..
çok anlamamda onun için sorruom..
testi nezmana yapıcan..
kıs hadii beeee bi haber dahaa...

canım düşmüyor yani yaaa. cumaya canım kısmetse İnşallah. ve kızmayın ama her ısımı ölçüsümde bugün kesin düşmüştür diyerek ölçüyorum. canım yaa benim cildim çok kuru normalde adet olacağım zaman yağlanırdı. ama kupkuru o yüzdende kaşınıyor yaaa. bi tuhafım ben kesin

ayy öylemiymiş bende geçen hafta görmüştüm kendimi gelinlikle..
hayırola inşallah..

hadi bakalım canım yaa sende güzel haberler vereceksin bak pelinde görmüş. senin adet ne zamandı canım olmayacağın gün yani

aynı canım onların canı çok tatlı biz sabır taşı

evet aynen öyle. bi yeri acısın oooo hiç çekilmiyor. ama bize bakan yok

yok canım ya ne suclusu sen zaten streslisin kocanın bunu anlaması gerekir ama erkekler hep öyle hic bizi anlamıyorlar valla ben kocişle tartışınca ona surat asarım konuşmam ama onda şöyle bi huy var hic benle küs duramaz hemen yanıma gelir barışmak icin elinden geleni yapar takma aklına serapcım ben öyle apıyorum artık her şekilde pozitif olmaya calışıyorum

hadi bakalım canım yaa sende güzel haberler vereceksin bak pelinde görmüş. senin adet ne zamandı canım olmayacağın gün yani

canım valla ben şu tarih die adet tarihi veremiorum maalesef..
çnk düzensiz oluo..
ama ayın ilk haftası ya bi ileri ya bi geri oluom ..
nisanın 8ini bekliom diyebilirim...

ayy öylemiymiş bende geçen hafta görmüştüm kendimi gelinlikle..
hayırola inşallah..

evet canım inşallah hatta beni eltimin kızıda rüyasında gelinlikle görmüş bi de kızım oldugunu görmüş bana demişti yenge sen en kısa zamanda hamile kalcaksın diye inşallah hamileyimdir

aynı canım uzatan ben oluyorum hep böyle zamanlara nasıl denk geliyo anlamıyorum bu sabahta kalktım kendim geldim işe normalde beni biyere kadar o götürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…