Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar yasemine nolmuşşş..
niye girmicekmiş biş demedi dimi..
aslına bakarsanız yaseminin yazdıklarını dün bend eyazıcaktım..
o ne sebeble bukararı aldı bilmiorum ama dün burda bi arkadaşın söledikleri biraz canımı sıktı..
tabi böle söleyip kimseyide zan altında bırakmak istemiorum ama üzüldüm yinede..
belkide ben abarttım..
girmim bi süre dedim..
sonrada vazgeçtim....

serapcım pozitif olalım canım allah her şeyin hayırlısını versin sen de hamişler listesine katılcaksın ben buna inanıyorum kuzum

hayırlısı allahtan canım zati dün tartıştık koçişle sonrada kuran okudum allahım kabul eder inş.geldi kuran okurken bişiyler dedi ya poffffffffffff zati ben stresliyim bi de bana naz yapınca sinirim tepeme çıkıyooooooo :a015:

ewet pelinim ama ben bayılıom senin positifliğineee.bravoooo bebem

isolde kultuklar güsel tatlım güle güle kullan şimdiden.

kıslar ben ascık evi toplıcam ara sıra bakarım size

çamaşırlar çıkıncada küt düşcem yatağaaa akannehir

ya canım biz ayrı eve çıkıcazda onun için ev düzüom anlıcan..
yeniden evleniomuş gibi..
dünde bunları begendik işte..

hayırlısı kuşum bizde diğer eve geçiçez işte ev küçük olduğuna oda yoktu bende evlnediğimden beri ilk defa salon takımı aldım bide yemek odasında merağım var ama o bu sene olmaz galiba yavaş yavaş

fatoş yasemin bişi dememdi ama ben bişi anlamadım bu işten kim bu arkadaş şimdi herkes üstüne alıncak ama ben alındım bile.
bilmeden bişi mi dedim kıs.
böle yazdıktan sora kim olduğunu sölemezsen olur mu şimdii.
yasemin kafasını biraz uzaklaştırmak istio die düşündüm ben ama bilmiorum üzülüorum kızlarrr

amiin pelincim saol canım..
senind egünün geçiomuş bitanem..
hadi hayırlısı sende ver bize güzel haberler...
inşallah canım ben de cok istiyorum sizlere güzel haberler vermek hayırlısı olsun öncelikle canım

inşallah canım allahım hepimizin dualarını kabul etsin ben de cok dua ediyorum serapcım hepinize :Saruboceq:

ya bu kocişleride anlamıyorum bizim naz yapmamız gerekirken onlar bize naz yapıyo olsun canım sıkma sen tatlı canını sen hep pozitif şeyler yazardın kuzum hep öyle ol tamammıolumunekankayizsmile

anammmmmmmmmm dilay birden nası kopmuş öleee ben anlamadım yasemin de öyle hay allah yaa çok üzüldüm şimdi

kızlar teyzemin kızı rüyasında beni görmüş hayırdır İnşallah yaa. bizim bütün sülale toplanmış yemek yiyormuşuz bende gülüyormuşum üstümde pembe bi bluz varmış öbür teyzemin kızı hamile onun kızı olmuş ki olacakta zaten 3 ay kaldı onu seviyormuşuz. geçen haftada çok sevdiğim biri beni hamile görmüş

kızçem valla yoruldum koçişle savaşmaktan iyi hoşta ben bukaaa naza gelemem ya pofff sıkıldım zati adet olucam yaklaşıyo şitresliyim adam normalde 2-3 e kadar oturur dün 11 e kadar zatii komşularındaydık bekle allah koca gelsin yahu diyom daha dua okuyacağım yok yok yok işte ben hastaydı belki ama misafirlikte canlı bomba evde bana mı yapıyo ben anlamadım sonra ben abdest aldım dualarım vardı okudum benmi suçluyum yaa :uhm:

senin kızın olucak bitanem..ve yakın bi zamanda hamiş kalıcaksın...
ohaoldumsmileohaoldumsmile

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.yarabbim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…