- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.021
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12248689#post12248689
kızlar günaydınn..
ayy bakında bişi diin nolurr???
kız bu pelinin dedikleride çıkıo diim size
bu hatuna kulak verin
sendemi kız bende ha bire bişeyler bakıyom geçen ayda ben aldım salon takımı
sendemi kız bende ha bire bişeyler bakıyom geçen ayda ben aldım salon takımı
serapcım pozitif olalım canım allah her şeyin hayırlısını versin sen de hamişler listesine katılcaksın ben buna inanıyorum kuzum
günaydın canım
baktım canım ben begendim allah güle güle oturmak nasip etsinopuyorumnanaktan
ya canım biz ayrı eve çıkıcazda onun için ev düzüom anlıcan..
yeniden evleniomuş gibi..
dünde bunları begendik işte..
inşallah canım ben de cok istiyorum sizlere güzel haberler vermek hayırlısı olsun öncelikle canımamiin pelincim saol canım..
senind egünün geçiomuş bitanem..
hadi hayırlısı sende ver bize güzel haberler...
hayırlısı allahtan canım zati dün tartıştık koçişle sonrada kuran okudum allahım kabul eder inş.geldi kuran okurken bişiyler dedi ya poffffffffffff zati ben stresliyim bi de bana naz yapınca sinirim tepeme çıkıyooooooo :a015:
ewet pelinim ama ben bayılıom senin positifliğineee.bravoooo bebem
cok sagol bebem ben bu pozitifligim de hamile kalmışımdır inşallah kuzu
inşallah canım ben de cok istiyorum sizlere güzel haberler vermek hayırlısı olsun öncelikle canım
inşallah canım allahım hepimizin dualarını kabul etsin ben de cok dua ediyorum serapcım hepinize :Saruboceq:
ya bu kocişleride anlamıyorum bizim naz yapmamız gerekirken onlar bize naz yapıyo olsun canım sıkma sen tatlı canını sen hep pozitif şeyler yazardın kuzum hep öyle ol tamammıolumunekankayizsmile
kızlar teyzemin kızı rüyasında beni görmüş hayırdır İnşallah yaa. bizim bütün sülale toplanmış yemek yiyormuşuz bende gülüyormuşum üstümde pembe bi bluz varmış öbür teyzemin kızı hamile onun kızı olmuş ki olacakta zaten 3 ay kaldı onu seviyormuşuz. geçen haftada çok sevdiğim biri beni hamile görmüş
kızlar teyzemin kızı rüyasında beni görmüş hayırdır İnşallah yaa. bizim bütün sülale toplanmış yemek yiyormuşuz bende gülüyormuşum üstümde pembe bi bluz varmış öbür teyzemin kızı hamile onun kızı olmuş ki olacakta zaten 3 ay kaldı onu seviyormuşuz. geçen haftada çok sevdiğim biri beni hamile görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?