- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.001
günaydın serap hoşgeldin canım seninde günün yaklaşıyor bebem yaaa. hadi İnşallah
tosti sen böle korkarsan ya bbebiş varsa ona göre davranırsın canım.
kıs çocuğu doğurana kadar yapmıcan mı yoksaa
İniallah canım yaaa. kısmet Rabbim ol derse olur canım herşey bahane. ama bence önce Rabbimin ol demesi sonra bu duaların çok faydası var. bide bi kadın bana dua etmişti. olursa ilk kıyafetini ben alacam diye. ve bi sürüde dua. o kadın birine daha öyle demiş oda hemen hamile kalmış. ama tabiki en çok bu dualar...
evet canım ben de dualara cok inanırım burda bizim icin dua eden herkezden allah razı olsun inşallah en kısa zaman da allahım herkeze annelik duygusunu tattırsın bizlere de tabi:Saruboceq:
günaydın hoşgeldin canım inşallah bugun test yapcam akşama güzel haberler veririm inşallah serapcımopuyorumnanaktan
bilmiyorum kuşum yok galiba benim bu ayda CADIARZUCADIARZU
serabım huşdeldin bebem
İniallah canım yaaa. kısmet Rabbim ol derse olur canım herşey bahane. ama bence önce Rabbimin ol demesi sonra bu duaların çok faydası var. bide bi kadın bana dua etmişti. olursa ilk kıyafetini ben alacam diye. ve bi sürüde dua. o kadın birine daha öyle demiş oda hemen hamile kalmış. ama tabiki en çok bu dualar...
evet canım ben de dualara cok inanırım burda bizim icin dua eden herkezden allah razı olsun inşallah en kısa zaman da allahım herkeze annelik duygusunu tattırsın bizlere de tabi:Saruboceq:
bende çok inanırım. ve içten edilen dualara özellikle. İnşallah canım İnşallah hepimize tattırsın canım. isteyen herkese
hai inş.kuşum bana hamişsin gibi geliyo ama inş.inş.
canım kısmet hiç belli olmaz. bak ayşegülde öyle diyordu hatta sivilcem çıktı falan diyordu öyle değilmi. Ama bak senin adet gününe bir perşembe daha var. çok çok çok dua edecez senin için olumunekankayizsmile
agzından bal damlıyo canım inşallah ya inşallah sen de bu ay hamişler listesıne girersin kuzumopuyorumnanaktan
değilimdir kuşum ben ya hiç sanmıyorum allahıma asi gelmek algılanmasın ama
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12248689#post12248689
kızlar günaydınn..
ayy bakında bişi diin nolurr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?