Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benimde hiç sivilcem çıkmazdı bu ay ilk defa iki tane çıktı kocaman ama. biri daha geçmedi. ama cildim kupkuru

senin gününe ne kadr var cnmmm hadi hayırlısı bakalımmm inşşşşşş sonuçççç benim gibidr benim sivilceler kocamandı vallaa sinir oluyodum alışık değilim çünkü çıkmasına

senin gününe ne kadr var cnmmm hadi hayırlısı bakalımmm inşşşşşş sonuçççç benim gibidr benim sivilceler kocamandı vallaa sinir oluyodum alışık değilim çünkü çıkmasına

canım bugün gecikmenin 4. günü. İnşallah canım yaaa. evet benimde öyle bide çok acıyor yaaa.

sultan sen hangi doktora gidiosun canım

bide cüneyt evrüke var adanada çok meşhur aslında onada gitmek istiom da
kafamı karıştırmiim diom.bi tanede mersinde var çünkü emaneten bekletiom onu

sultan sen hangi doktora gidiosun canım

bide cüneyt evrüke var adanada çok meşhur aslında onada gitmek istiom da
kafamı karıştırmiim diom.bi tanede mersinde var çünkü emaneten bekletiom onu

canım ben ikisinide biliyorum alanlarında en iyi doktorlar. sadece biraz pahalı. ben adanada ziyapaşa kadın doğum hastanesine gidiyordum en son nihat baykama. çok tatlı bi doktor ama en son aşılama yapıldı sonra onuda bıraktım. artık hamile olursam bilmiyorum

cuma günü yapacam canım yaaa. eşimde istemiyor. çok korkuyor. bekleyelim diyor. bende öyle.

ii had bakalım hayırlısı bende yapmaya çok korkuyodummm ansızınn yaptım zaten kasıklarım çok ağrıyodu benim yeni yıl sabahı saat 7 de kalktım yapim dedim ona göre ii veya kötü girerir yeni yıla diye

bende çorludayım cnmm welcomı bilmıyom nerelii elfella da çorludann ne bilimkii inş uygun olursa görüşürz
Günaydıın geçmişin bi ksımını okudum ondan geciktim kıslar. Eylem de çorludaydı devlet hastanesinde çalışıyo sanırım. Ben de çorludayım. Bana da uyar bir ara ayarlayıp tanışabiliriz. Çorlu zaten ne kadarlık biyerki yakınızdır muhtemelen. Ben bağlariçinde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…