- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.101
canım benimde hiç sivilcem çıkmazdı bu ay ilk defa iki tane çıktı kocaman ama. biri daha geçmedi. ama cildim kupkuru
hamdi karanfile gidiom canımmm
seyhan da
özel adana tüp bebek merkezii
ama ben normal kontrollere gidiiom
hamdi karanfile gidiom canımmm
seyhan da
özel adana tüp bebek merkezii
ama ben normal kontrollere gidiiom
günaydın kızlar,nasılsınız bakem ben gene nöbetçiyim
senin gününe ne kadr var cnmmm hadi hayırlısı bakalımmm inşşşşşş sonuçççç benim gibidr benim sivilceler kocamandı vallaa sinir oluyodum alışık değilim çünkü çıkmasına
günaydın cnmm hayırlı nöbetler sana tekirdağ merkezdenmisin sen tekirdağlı görünce sorim dedim
canım bugün gecikmenin 4. günü. İnşallah canım yaaa. evet benimde öyle bide çok acıyor yaaa.
evet benmkide acıyoduuuuuuuuuuuuuuuu kızzzzzz neden test yapmıyonnnnnnnnnnnnnn ay nasıl duruyonnnn varsa eğer çıkar
pison canım hoşgeldin..
nasılsın nası gidio...
günaydın kızlar,nasılsınız bakem ben gene nöbetçiyim
günaydın cnm hg biz iyiys seni sormalı
bende şimdi sana sorcaktım çorludayım ben canım welcome adlı arkadaşta buralım görüşelim bigün müsaitseniz
bak gelerim zati koca tepemin tasısını artırdı kaçam bi günde olsa ne güzel olar beee
sultan sen hangi doktora gidiosun canım
bide cüneyt evrüke var adanada çok meşhur aslında onada gitmek istiom da
kafamı karıştırmiim diom.bi tanede mersinde var çünkü emaneten bekletiom onu
cuma günü yapacam canım yaaa. eşimde istemiyor. çok korkuyor. bekleyelim diyor. bende öyle.
Günaydıın geçmişin bi ksımını okudum ondan geciktim kıslar. Eylem de çorludaydı devlet hastanesinde çalışıyo sanırım. Ben de çorludayım. Bana da uyar bir ara ayarlayıp tanışabiliriz. Çorlu zaten ne kadarlık biyerki yakınızdır muhtemelen. Ben bağlariçinde oturuyorumbende çorludayım cnmm welcomı bilmıyom nerelii elfella da çorludann ne bilimkii inş uygun olursa görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?