Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

patik senin akıntıların ne durumda
ayıptır sölemesi benim sarı ve kıvamlı

ay bitanemmmmm onu hiç sormaaaa aynen benmde öle hamilelikten öncee hiç öle bi sorunum yoktuuu benimm bi hamile kaldımmm sarı sarı gelıyoo dr ye söle onu ilaç verıyo aşağıdan koyuyosun kocaman bi hap zor oluyoo baya

tam hatırlamıyorum amaa öğrenene kadrr çok şiddetliydi sonraa hafiflediydi benimdeee ay içimee iyi şeyler doğuyoo cnm hakkında hayırlısı bakalım

evet cnm benimde hafifledi ama tam gecti sayilmazlar
normal oldugunu biliyorum ama insanin kendi basina gelince endiseleniyo iste

aaaay ben cüneyti alanında çok iyi biliorum ama insanlığını bilmiodum.heç sevmiom öle doktorları ne olursa olsun yaaaaa.
ama hamdiciğim gözümün nuru ben senin abinmişim konul dio bana.bide dio ki zevk için sevişin dio çocuk için yaparsanız verimli olmas dio sempatiksalakcinni

evet cnm benimde hafifledi ama tam gecti sayilmazlar
normal oldugunu biliyorum ama insanin kendi basina gelince endiseleniyo iste

bişi olmaz cnmm korkmaa bakalım benim cinsiyeti belli olsa yorum yapıcamda sağ taraftan başlamıştı benim ağrılarım öle bi muhabbet duymuştum sağdan veya soldan girmesi cinsiyeti belirlermiş diye ama tam bi bilgiye sahip değilim

patikcim ben kalp atımından sorada hemn sölemeyi düşünmüorum kimseye
karnım çıkana kadar meselaaa

evet canim bende soylemeyi dusunmuyorum
haklisin bu konuda
her turlu insan var malesef
bir kere haber cikti kimsenin agzini tutamassin ondan gecsin biraz daha zaman bakalim

kıs aksın napim sorun teşkil etmiosa aksın
öle herşeye ilaç sevmiiom yaa.yerleşiomuş güya öel diolarrr

bende bebek sagda durursa veya solda durursa cinsiyet tahminleri okumustum biryerde ama nerde unuttum tabi

Son düzenleyen: Moderatör:

he hee onu biliom ben sağ ise erkek sol ise kız diollar..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…