P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.121
pison sen yeni kalktın demi kuşum
ben 6 dan beri ayaktayım :1shok:
Günaydıın geçmişin bi ksımını okudum ondan geciktim kıslar. Eylem de çorludaydı devlet hastanesinde çalışıyo sanırım. Ben de çorludayım. Bana da uyar bir ara ayarlayıp tanışabiliriz. Çorlu zaten ne kadarlık biyerki yakınızdır muhtemelen. Ben bağlariçinde oturuyorum
ii had bakalım hayırlısı bende yapmaya çok korkuyodummm ansızınn yaptım zaten kasıklarım çok ağrıyodu benim yeni yıl sabahı saat 7 de kalktım yapim dedim ona göre ii veya kötü girerir yeni yıla diye
canım ben ikisinide biliyorum alanlarında en iyi doktorlar. sadece biraz pahalı. ben adanada ziyapaşa kadın doğum hastanesine gidiyordum en son nihat baykama. çok tatlı bi doktor ama en son aşılama yapıldı sonra onuda bıraktım. artık hamile olursam bilmiyorum
canim benimde adetimden once kasik agrilarim basladi sanci gibi
halada devam ediyo ama azaldilar sayilar
senin ne zamana kadar devam etti bu agrilar?
Ay evet bendede durum ööle canım da baktım ööle bi kim naapmış özetle.Havalar da açtı iyice yaa bugün çok güselayy o geçmişi okuyamaya kalkıncaa burası alıp başını gidiyo başedemıyom ben
Ay evet bendede durum ööle canım da baktım ööle bi kim naapmış özetle.Havalar da açtı iyice yaa bugün çok güsel
sen bi test yap canım ona göre birini bulursun zaten.
sen düşükler için test yaptırdın mı datluum.kan pıht.falan var mı sende
ben mersinde çok doktor gezdim canım.ama ben hem işinde iyi hemde insancıl birini bulamadım.biri olsa diğeri olmuodu.
hamdi ye bi gittim 1,5 saat sohbet etmişiz düşün.maddi olarak dediğin doru ama çok yıprandım dukturların elinde bundan memnuncağızım allah şükür
pison nası dedün kız koçişe günaydın tatlım
Ayy bencede nasıl duruyosunuz ya adetim geçse hayatta duramam yapmadan çatlarımhade kıslar heycanlandırıonus beni yapın şu testleri sevinelim as dahaa kaydirigubbakcemile2
patikcim ben kalp atımından sorada hemn sölemeyi düşünmüorum kimseye
karnım çıkana kadar meselaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?