- Konu Sahibi NohutluPilav
-
oldum hemde 14 subatta:)
en azindan hic gecikmeden geldi sevindim
adetim bitince doktorada gittim hersey yolunda
bakalim calisiyoruz ne olacak
kıslar ben kaçıorum bişiler hazırlıcam adamcağıza
öptüm çoooooooooooooooooook
oo hh gezın bıas da bebemmm kolay gelsın göruşuruzz yorma kendını amaaakaydirigubbakcemile2kızlar ben hazırlanıyom. kocacıgım aradı alısverıs yapıcaz.
aynen bugün valla bende aynı şeyi düşündüm
:dance:sagolasın bebem evet calışmalara hız kesmeden devam benimki akşam gelince yorgun oluyo ama beni süslenmiş şekilde görünce dayanamıyobayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
yarın hem halay çekıp hem göbek atcazsss o zaman bebemmm görursunnnsositosositovalla ceylancım bu akşam iyi sonuç alayım üç göbek atıcam :)
boşucaklar yakında bızı varyaaalaelaelaelaelaesuzulmuyom ya tatlim bilgisayari hallettim esim geldi erken geliyo benimki yemek yedik hemen kostum buraya yine iki laf etmedim adamla:)
aynı ben vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismileben hep düşünüyorum canım bi deben cok hassasım aldırana kadar canım cıkıyogamyoncuiremsu
kıs serap aşkolsun göbekte ne
ne gerekirse baparım canı gönüldeen
serap kızzz için tamamen tamızlenıyo herhall bebemm yaaasempatiksalakcinnitam adette olamıyom ya koyu renkte geliyo ben anlamadım wcye gittikçe geliyo kızlar böyle yaşayan varmı
aynenn....benimki gelince giremiorum vallaaa şöle bi bakıp çıkıorum :mymeka:
kıslar ben kaçıorum bişiler hazırlıcam adamcağıza
öptüm çoooooooooooooooooook
İnŞ.ceylanımcım ama sen oturduĞun yerden tatlum bebİŞİmİze İİ bakÇen sen
tamam ben de sadece bolee yaparımmm:teytey:...
sen yeter kı güzel sonuçlarla gel bebemmmmopuyorumnanaktan
Ne İÇ temİzlİĞİ oldu be ceylancım erkenden gelİyo adet gÜnÜme kadar devam ederse kansuz kalıcam
ya kızlar çok cahilim ben cihaz derkengulersın dımı tabı sana sokmadı o seyı. ayyy ılk gıttıgımde erkek oktor. ben korkuyom cıhazdan:) doktor acımıycak dıyokaydirigubbakcemile3 ay cok komıktı ya. halbukı korkulcak bısey yok. kadın doktorum yanı sımdı kı. korktugumu anladı. rahat ol dedı guldu. ayyy gene korktum hemde acımadıgını bıldıgım halde. zaten oyle bı jel dokuyo kı kız olsan gırer valla:roflol::roflol:
öylede canım gerçi doğumu düşünmüyorum bi can havliyle utanmamdabu arada arkadaşlar erkek dr dan çekınmeyın bence..... onlar bıze kadın degıl hasta gözuyle bakıyooo... benım ılk beek dekı dr erkek dı gayetde ıyı ılgılenıyodu bende hıç utanmıyodum maşallah yaa
canım 9 aya kadar ağda sorun olmuyor mu?dirim ilişkiyi sormadan soyler mutlaka. agdayı nıye soracan kı zaten. agda sorun olmaz kı.
canım inşallah güzel bir yer bulursundirim canım ankarada değilim 1 ay oldu iskenderuna geldik geçici görev var 2 yıl ama evim ankarada 2 yıl sonra döneceğim tekrar,,şimdi burda arıyorum..
özel bi hast var palmiye kadın hastalıkları ve doğum hastanesi
doktor ve hastane bölümünde konu açtım nasıl diye bakalım bilen çıkacak mı oraya gitmeyi düşünüyorum..
canım inşallahben elevıt ve progestan kullanıyorum cnmm...
ya neden soramıyasın kıı cnmm zaten ıyı bır dr olursa sen sormadan senı bılgılendırır canım yaaakaydirigubbakcemile2
slm kislaarrrr nasilsiniz bakem nohutlu pilavim topikin hayirli ugurlu olsun tatlim,,,
Pıhtı Şeklİnde gelİyo acaba dİyom kan sorunum mu var
slm kislaarrrr nasilsiniz bakem nohutlu pilavim topikin hayirli ugurlu olsun tatlim,,,
eger kan pıhtılaşması varsa bunun çözümü var zaten bebemmm çiçek de igne kullancak ya hamişlikde onun için benım kuzen de kullandı şincik oglu varrr... Ama sanmıyorum yaa bana için temislenıyomuş gibi eliyo bide ilaç kulandın ya onun etkısı gıbııcadıarzucadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?