- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.021
burda da yagmur yagıyooo cnmm yaaaaaboshayallersmile
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soguk iyileşnce cıkarsın burda da oglen güzeldi şimdi yagmur yagıyo...
ay cnmmmmmmmmmmmm azından bal damlıyo cnm yaaa inşallahhhhhhhhhhhhhh hepımızın olcekkkkkkkkkkk:lepi:
saol canm benim,,,uzandim yataga aksama kadar iste sonra bi tarcin cayi bi cilek cayi ictim biraz biseyler atistirdim,,,surekli elimi yuzumu soguk suyla yikayip sabunluyorum,,,bikac gune kalmaz zaten gecer,,,burdada bugun sicak gibi gozukuyodu camdan ama belli olmaz buranin havasi gunes var der cikarsin ayaz vardir usursun,,,
of kizlar ya kasigimin sag tarafi agirmaya basladi acaba yumurtluyorummuki ondanmi agiriyodur?
evet canım havalara güven olmuyo valla bi sıcak bi soguk hasta ediyo insanı nane limonda kaynat canım gripe cok iyi geliyo..
evet tatlim aynen oyle hele hollandanin havasina hicmi hic guven olmuyo gunluk guneslik gozunu acamazsin gunesden cikarsin yari yolda yagmur yagar bende aaa ahmak islatan yagiyo dersin hahaahahaha buranin havasina guven olmicani bile bile semsiyesiz cikinca haliyle ahmak(yani ben) islatan yagmis oluyo :roflol: :roflol: :roflol: yerimden kalksam yemek yapcam kaldiki nane limon 2 dk lik is ,,,
yumurtluyo olabilirsin canım degerlendir bu günleri:kedi:
aynen bende severım magdur olmadan seyretmeyııı:lepi:ordadami yagiyo yagmur seker burdada sabahtan gunluk guneslikti o kadar sicak sonra bardaktan bosalir yagmur yagdi
cok hosuma gidiyo ama yagmur yagarken evde olup seyretmek:)
iyi günündesın bugun bebemmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ben carşıdayken yagmıyodu eve geldim bi yagmur başladı şemsiyede almamıştım şansım varmış canımhihoyyyt
of kizlar ya kasigimin sag tarafi agirmaya basladi acaba yumurtluyorummuki ondanmi agiriyodur?
biliyorum canım benim ablam da fransa da senin dedigin gibi diyo hic belli olmuyomuş havaların nasıl olca hatta oda cok grip olur derki ben fransayı sevmıyorum o da beni sevmiyo :)aman canım sen yapma kocişine söyle o yapsın sen hastasın yat zaten dinlen
degerlendiriyoruzda canim onceden hic boyle agri falan olmazdi dikkatmi etmiyodum o zaman anlamadim
insallah yumurtluyorumdur sevineyim bari bunu yapabiliyorum en azindanopuyorumnanaktan
kızlarr ben çok yorgun hıssedıyorum yaaa biras çıkıp dınlenıcemm gelırım yınee kendınıze ıyı bakın şimdilik görüsürüzzz yine bebeklerrrrrrr:icecream:
evet yaa walla hic belli olmuyo,,,ama isin garibi ben cok nadiren grip olurum demekki hollanda beni seviyo ee sevsin tabi bende hollandayi seviyorum cunku,,,, :) kocis daha gelmedi isten gelse yaptiririm da ...yatmayi sevmiyorum...bayanssulusmile elimde peceteyle gezmek zorunda kalmasam kaldiki o onemli deil cebime koyarimda mendili hapsururkene yakalanirsam sokagin ortasinda rezil olurum alimallah bi hapsurunca agzim gozum kayiyo saga sola gozumden sipir sipir yaslar akiyo haahahahaa,,,,yoksa cikar bi aksamustu turu atmak istiyo cnm,,,butun gun evdeydim camdan gunes bagiriyo gel gel diye hahahaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?