- 11 Ağustos 2008
- 12.331
- 1.622
- 773
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.001
hoşgeldin canımslm kislaarrrr nasilsiniz bakem nohutlu pilavim topikin hayirli ugurlu olsun tatlim,,,
masa dedin de benimde masam berbat durumda bi tarafta dosyalar,yazılar,boşucaklar yakında bızı varyaaalaelaelaelaelae
kiyamazlar onlar bize bosamazlar ya
benim esim cok anlayisli yeterki uzulmuyeyim herseyi yapar
ooh kiyamadim simdi onuŞeniz
masa ama bana kotu kotu bakiyo topla temizle beni diyo:)
Dİrİmcİm aĞda sorun olmuyo tatlım benİm bİ komŞum aĞda yapmıŞ doĞuma kadar kendİ kendİne bİde son gÜnlerİnde bİle yapmıŞ
slm kislaarrrr nasilsiniz bakem nohutlu pilavim topikin hayirli ugurlu olsun tatlim,,,
kıss masayıda mı toplmadınn dahaaakaydirigubbakcemile3boşucaklar yakında bızı varyaaalaelaelaelaelae
kiyamazlar onlar bize bosamazlar ya
benim esim cok anlayisli yeterki uzulmuyeyim herseyi yapar
ooh kiyamadim simdi onuŞeniz
masa ama bana kotu kotu bakiyo topla temizle beni diyo:)
öylemi diyosun tatlım geçen ayda böyle geldi kist çıktı ya atamamaktan korkuyom tedavi uzayacak
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN zemuszemus
kıss masayıda mı toplmadınn dahaaakaydirigubbakcemile3
toplamadim kizzzz
kalkarsam toplamaya oo birsuru is var ben bitirimce islerimi siz cikicaksiniz tek kaliyorum sonra
yaa ben yle düşünüyorum ......bebemmm tedavı uzayacak dıye kendıne dert etme şimdi saglıklı olsun daa geç olsunn bebemm .....kiiiiiiiiiiii ben kötü bişey olcanı düşünmüyorum rabbım ınşallah yüzünün güzelligini hayatınada yansıtsın bebemmm....ama ben ınanıyorum yolunda gıtcek herşeyy yan klımdan hiç geçmiyo kötü bişeyy ayrıca kısde çaresı olmayan birşeyy degıldı dımı amaaaboshayallersmile
saoll bebemm hoş geldn nasılsın bakemm saanslı kız avatarındakı kızaa hayrnım vallaaaopuyorumnanaktan
hosbuldum tatlim ama hic iyi degilim walla bugun yataga cakildim kaldim gripmiyim nezlemiyim anlamadim hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,sen nasilsin tatlim,,,
geçmiş olsun cnmm yaaaaa.s.hosbuldum tatlim ama hic iyi degilim walla bugun yataga cakildim kaldim gripmiyim nezlemiyim anlamadim hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,sen nasilsin tatlim,,,
toplamadim kizzzz
kalkarsam toplamaya oo birsuru is var ben bitirimce islerimi siz cikicaksiniz tek kaliyorum sonra
canımm yaaaaolumunekankayizsmile
hoşgeldin canım
masa dedin de benimde masam berbat durumda bi tarafta dosyalar,yazılar,
müsvette kağıtları felan karman çorman :çok üzgünüm:
iyi bari canım ya bende düşünüyorum napıcam diye
2 haftada bir gideyim diyorum karnımı kasarım felan
canım komşun iyiymiş ama ya 9 ay karınla iyi almış süper bayanssulusmile
kızlar ben çıktım iyi akşamlar
hoşgeldin iyi canım sen nasılsın
inş.canım inş.dua edin bana ben çıkıyorum toparlanayımda öptüm kuşum
saol cicaaam hosbuldum iyi degilim sanirim grip yada nezle oldum hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,hamislik nasil gidio tatlim yormuyosun demi kendini,,,,rabbim sanada ins ins ins boyle bi bebek nasip eder cnm,,,:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tatlum çok geçmiş olsun bende duktora gidiyom adet oldum 10 gün evvelinden neçün neçün böle oldu deycem öptüm tatlım slm verdim kaçtım gibi oldu ama görüşürüz canım
geçmiş olsun cnmm yaaaaa.s.
canımm yaaaaolumunekankayizsmile
saol cnm benim gecer insallah,,,,
dualarımdasın bebegımmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:
ıyıyım ben cnmm..bebişde iyi görünüyooo.. amınnn o kadar güzel bi kısım olur mu yaaa keşkeeeeeeekaydirigubbakcemile2
hasta hasta oturuyorum yatiyorum oyle iste cnm,,,eve tikildim kaldimya cnm skldi accik simdi disarda olup soyle burun cekmeden hapsurmadan gezmek vardi,,,,
iiyi iyi masallah yigenimiz iyi olsun bizde sevinelim,,,kiss seninki daha tatli daha guzel olur merak etme,,,yeterki saglikli sihhatli hayirlisiyla gelsin ins ins ins,,,
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soguk iyileşnce cıkarsın burda da oglen güzeldi şimdi yagmur yagıyo...
burda da yagmur yagıyooo cnmm yaaaaaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?