Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm kislaarrrr nasilsiniz bakem nohutlu pilavim topikin hayirli ugurlu olsun tatlim,,,
hoşgeldin canım
masa dedin de benimde masam berbat durumda bi tarafta dosyalar,yazılar,
müsvette kağıtları felan karman çorman :çok üzgünüm:

Dİrİmcİm aĞda sorun olmuyo tatlım benİm bİ komŞum aĞda yapmıŞ doĞuma kadar kendİ kendİne bİde son gÜnlerİnde bİle yapmıŞ

iyi bari canım ya bende düşünüyorum napıcam diye
2 haftada bir gideyim diyorum karnımı kasarım felan
canım komşun iyiymiş ama ya 9 ay karınla iyi almış süper bayanssulusmile

kızlar ben çıktım iyi akşamlar

kıss masayıda mı toplmadınn dahaaakaydirigubbakcemile3
öylemi diyosun tatlım geçen ayda böyle geldi kist çıktı ya atamamaktan korkuyom tedavi uzayacak

yaa ben yle düşünüyorum ......bebemmm tedavı uzayacak dıye kendıne dert etme şimdi saglıklı olsun daa geç olsunn bebemm .....kiiiiiiiiiiii ben kötü bişey olcanı düşünmüyorum rabbım ınşallah yüzünün güzelligini hayatınada yansıtsın bebemmm....ama ben ınanıyorum yolunda gıtcek herşeyy yan klımdan hiç geçmiyo kötü bişeyy ayrıca kısde çaresı olmayan birşeyy degıldı dımı amaaaboshayallersmile

inş.canım inş.dua edin bana ben çıkıyorum toparlanayımda öptüm kuşum

saoll bebemm hoş geldn nasılsın bakemm saanslı kız avatarındakı kızaa hayrnım vallaaaopuyorumnanaktan

saol cicaaam hosbuldum iyi degilim sanirim grip yada nezle oldum hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,hamislik nasil gidio tatlim yormuyosun demi kendini,,,,rabbim sanada ins ins ins boyle bi bebek nasip eder cnm,,,:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hosbuldum tatlim ama hic iyi degilim walla bugun yataga cakildim kaldim gripmiyim nezlemiyim anlamadim hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,sen nasilsin tatlim,,,

tatlum çok geçmiş olsun bende duktora gidiyom adet oldum 10 gün evvelinden neçün neçün böle oldu deycem öptüm tatlım slm verdim kaçtım gibi oldu ama görüşürüz canım

hosbuldum tatlim ama hic iyi degilim walla bugun yataga cakildim kaldim gripmiyim nezlemiyim anlamadim hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,sen nasilsin tatlim,,,
geçmiş olsun cnmm yaaaaa.s.

saol tatlim hosbulduk gule gule oldu ama neyse gorusuruz cnm,,,

inş.canım inş.dua edin bana ben çıkıyorum toparlanayımda öptüm kuşum

dualarımdasın bebegımmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

saol cicaaam hosbuldum iyi degilim sanirim grip yada nezle oldum hapsurmakdan beynim zonkluyo,,,hamislik nasil gidio tatlim yormuyosun demi kendini,,,,rabbim sanada ins ins ins boyle bi bebek nasip eder cnm,,,:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ıyıyım ben cnmm..bebişde iyi görünüyooo.. amınnn o kadar güzel bi kısım olur mu yaaa keşkeeeeeeekaydirigubbakcemile2

tatlum çok geçmiş olsun bende duktora gidiyom adet oldum 10 gün evvelinden neçün neçün böle oldu deycem öptüm tatlım slm verdim kaçtım gibi oldu ama görüşürüz canım

saol cnm gecer insallah hic sevmem gribi ve hastalanmayi,,,butun gun elinde peceteyle gezmekten sumuklu kucuk cocuklar gibi bayanssulusmile

gorusuruz cnm...

dualarımdasın bebegımmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

ıyıyım ben cnmm..bebişde iyi görünüyooo.. amınnn o kadar güzel bi kısım olur mu yaaa keşkeeeeeeekaydirigubbakcemile2

iiyi iyi masallah yigenimiz iyi olsun bizde sevinelim,,,kiss seninki daha tatli daha guzel olur merak etme,,,yeterki saglikli sihhatli hayirlisiyla gelsin ins ins ins,,,

hasta hasta oturuyorum yatiyorum oyle iste cnm,,,eve tikildim kaldimya cnm skldi accik simdi disarda olup soyle burun cekmeden hapsurmadan gezmek vardi,,,,

cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soguk iyileşnce cıkarsın burda da oglen güzeldi şimdi yagmur yagıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…