Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sağol serabım benim rabbim sanada verecek üzülme hatta ben nohutluma dedimki rabbim bizede göstercekmi kızdı bana meğer hamileymişim o ara ben,dualarım seninle

kızlar siz hamiş olun ben hiç üzülmem kendim hamile kalmış gibi seviniyom siz kalınca yandan yandan oh ohh sositosositosositosositosositososito:teytey:

valla ya burada poffffffffff sıkıldım koçişe zati kızgındım bi yandan iyi oldu ohh beklesin dursun beni ohhhhhhhh canıma değsin sefam olsun alsanaalsanasmile

valla ya burada poffffffffff sıkıldım koçişe zati kızgındım bi yandan iyi oldu ohh beklesin dursun beni ohhhhhhhh canıma değsin sefam olsun alsanaalsanasmile

nann bu gunlerın tadını çıkarın ne kavgasııı ....çok çalışmanız lasımmm bırakın kavgayıı sonra yaparsınızzz:mymeka:

eylem kıs nasıl oldu anlat adanaya giderken yoldaöğrendim nohut söledi sağolsun
canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım gözümüz aydın anam bu topikte bişi var diyim szze
uğur böcüğünden bide yasinlerden inanın buna
eylem çok mutluyum kuzuu

kıslar daktır dahaçok küçük didi duyunca beni arasaydın haftaya gel derdim. dedi
bende o yüsden aramadım didim

sonuçta baktıı ama alttan bakmayalım seni rahatsız etmeyim çok sevmiosun dedi
karnımdan baktı az biras gördük
ama pzt gel dedi karnından bakalım yine dedi.daha net görürüs dedi
kan sulandırcı iğne için de kalp atımını alınca başlıcas dedi
şimdilik böle kıslar

ohh ohh çok güzel olucak herşey sefamız olsun :lepi::lepi:

bende çok mutluyum evet ya bişey var bu topite hemde çok uğurlu bişey allah kabul etti canım ya inşallah bu kez kavuşuruz bebişlere,bugün nöbetçiydim gene akıntım çok arttı bide erken dediydinizya diğer kan testine bakim dedim 85 çıktı şok oldum eşimde antalyada toplantıda cuma dönücek söylemedim daha ama çatlıycam adamda diye ses tonun ne güzel ahh bilse uçuyorum bugün ben:CüvCüv:
sen naptın gördünmü keseyi

hmmm biz etkıledık senı keşke hemen gıt demeseydık neysee hayırlısı olsunn pazatesıne ne var şurdaa
kavgamı ederim haklıyım çünkü ama bebiş için katlancez mecburenaklinialirimsmile

özeldir diye nıye kızgın oldugunu sormuyom ama merak da edıyom...
neyse bebiş için çalışında gerısı benı aşarr

yok kız özel değil be herzamanki gibi gene misafirlikteydik adam eve geldi orada canlı bomba evde hastalandı zatiii günümüzdü mız mız ben daha kuran okuyacağım dedim kavga buu alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…