- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.441
ya müşteriler. arıyor kadın yanındada muhasebecisi ben anlatıyorum adam konuşuyor tabi kadın dediklerimi duymuyor. yarım saat yaa. gerildim artık
evet cnm yaa nasılda umutsuz knuşuyodunn bakk rabbımın hıkmtlerı ne kadar büyükkk....
valla bu ay ben butun kızlardan ümitliyim ne yalan söylıyeyım:lepi:
Evet kutlamaya da az kalmış birlikte kutlarsınız artık. Çarşı tarafında diil canım havuzlar caddesinin arasında dükkanım var. İstediğin zaman uğrayabilirsinay canım inşallah..allah sanada versin tez zamanda inşallah.bende 84ün son gecesi doğmuşum 85liyim yani 1,5 yıllık evliyim nikah 13 nisanda olmuştu bu yıl 3kişi kutlıycaz inşallah:ecrin_bebek:..sen nerde çalışıyosun çarşıda biyer falansa uğrarım sana yarın a.s.
ya müşteriler. arıyor kadın yanındada muhasebecisi ben anlatıyorum adam konuşuyor tabi kadın dediklerimi duymuyor. yarım saat yaa. gerildim artık
sinirlenmene degmez kuzuu yaaa:teselli:
sinirlenmemeya çalış canım, en zoru insanlara dert anlatmaktır zaten dinlemez dinlemez sonrada ben anlamadım der işte orda insan fit olur biliyorum bu durumları bende
biryerden sonra sende boşverceksin artık kendi sağlıgın için canım
amin cnm hepımızın duasını kabl eylesın çıkıyosun sanırım görüşürüz bebemmm kendıne ıyı bakkk...Allah ümitlerini boşa çıkarmasın kız :) dualarını kabul eylesin:Saruboceq:
evet canım çok haklısın ama elimde olmuyor işte. hep insanlarla uğraşıyorum bu yüzden hamile kalırsam çalışmayı düşünmüyorum işte. işim çok stresli. ya ceylanım benim karnım kocaman yaa. çok fena şişiyor. sabah o kadar olmuyor ama akşama doğru tam oluyor. göğüslerimde sabah çok rahatlamış oluyor ama az sonra hemen tekrar sızlamaya başlıyor. bide midem sürekli açmışım gibi kazınıyor ama bi lokma yiyorum hemen şişiyorum. az sonra tekrar acıkıyorum. nasıl iş anlamadım. bulantımı ağrımı oda bi tuhaf
yarın 5. gün canım
olmazsam yaparım belkide. söylemiştim ya sana.
Evet kutlamaya da az kalmış birlikte kutlarsınız artık. Çarşı tarafında diil canım havuzlar caddesinin arasında dükkanım var. İstediğin zaman uğrayabilirsin
ben hala tükandayım gelir vergisi yapmaktan öhhhhhhhhhhhhh geldi poffffffffffffff patron da burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?