Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Evet kutlamaya da az kalmış birlikte kutlarsınız artık. Çarşı tarafında diil canım havuzlar caddesinin arasında dükkanım var. İstediğin zaman uğrayabilirsin

ya müşteriler. arıyor kadın yanındada muhasebecisi ben anlatıyorum adam konuşuyor tabi kadın dediklerimi duymuyor. yarım saat yaa. gerildim artık

sinirlenmemeya çalış canım, en zoru insanlara dert anlatmaktır zaten dinlemez dinlemez sonrada ben anlamadım der işte orda insan fit olur biliyorum bu durumları bende
biryerden sonra sende boşverceksin artık kendi sağlıgın için canım

sinirlenmene degmez kuzuu yaaa:teselli:

evet canım çok haklısın ama elimde olmuyor işte. hep insanlarla uğraşıyorum bu yüzden hamile kalırsam çalışmayı düşünmüyorum işte. işim çok stresli. ya ceylanım benim karnım kocaman yaa. çok fena şişiyor. sabah o kadar olmuyor ama akşama doğru tam oluyor. göğüslerimde sabah çok rahatlamış oluyor ama az sonra hemen tekrar sızlamaya başlıyor. bide midem sürekli açmışım gibi kazınıyor ama bi lokma yiyorum hemen şişiyorum. az sonra tekrar acıkıyorum. nasıl iş anlamadım. bulantımı ağrımı oda bi tuhaf

canım işlerine gelmiyor. ya anlatıyorum anlatıyorum biz yaptık olmadı diyorlar bilgisayarlarına bağlanıyorum programı daha yeni açmışlar deli oluyorum yaa. denememişler bile. en iyisi hamile olunca hemen çıkmak. bebeğim herşeyden daha önemli

bende çıkıyorummmm. akşam açabilirsem açarım canlarımmmm.sizi çoooooooook seviyorum hemde çok dualarım sizinle

Allah ümitlerini boşa çıkarmasın kız :) dualarını kabul eylesin:Saruboceq:
amin cnm hepımızın duasını kabl eylesın çıkıyosun sanırım görüşürüz bebemmm kendıne ıyı bakkk...

kız yap şu testıde gör çift çizgiyi sende rahatla bizdeeezemuszemus

eşimle konuşayım bide karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yaa.ondan korkuyorum o yüzden yapmıyorum canım

ceylanım bu karın ağrısına ne iyi gelir. ne olduğunuda anlamadım sanki gaz sancısı. bi tuhaf ben adet olacağım zaman hiç karnım ağrımaz. şimdi karnım ve midem çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…