- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.421
kızlar hani şu uzayan akıntı nezamn geliyo çatladığındamı benden geçen haftada geldi bugünde geldi
Aaamin canım inşallah bu bebişte rahat bi hamilelik geçirirsin, sımsıkı tutunur sana ve kucağına gelir. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin? Ben 84lüyüm 1,5 yıllık evliyim. Tanışalım sengözlerimebaksanabkızlar çalışıyomya arada bakıyom kusura bakmayın,belirtim sadece akıntımda artma okadar,göğüslerde bişey yok,bugün hafif kasık ağrısı oldu sadece.ben hemşireyim canım hastanede nöbetçi olduğum günler merak etmektense baktırıyom hemen..ama korkuyorum ya bende hem pıhtılaşma hemde rahimin doğuştan şekil bozukluğu var 2 bebeğimi kaybetmiştim gerçi ozaman ne ilaç kullandım ne kendime dikkat ettim ama allahım tüm meleklerimizi korusun bize bağışlasın
kızlar çalışıyomya arada bakıyom kusura bakmayın,belirtim sadece akıntımda artma okadar,göğüslerde bişey yok,bugün hafif kasık ağrısı oldu sadece.ben hemşireyim canım hastanede nöbetçi olduğum günler merak etmektense baktırıyom hemen..ama korkuyorum ya bende hem pıhtılaşma hemde rahimin doğuştan şekil bozukluğu var 2 bebeğimi kaybetmiştim gerçi ozaman ne ilaç kullandım ne kendime dikkat ettim ama allahım tüm meleklerimizi korusun bize bağışlasın
ben kan verdım bugun..yarn 1 de alcam..bakalım ne çıkcak..akannehir bilmiyorumkismile
Aaamin canım inşallah bu bebişte rahat bi hamilelik geçirirsin, sımsıkı tutunur sana ve kucağına gelir. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin? Ben 84lüyüm 1,5 yıllık evliyim. Tanışalım sengözlerimebaksanab
eylemcim bu sefer her rahatsızlığını biliyosun allahım korur senide bebişinide
karnım çok ağrıyor yaaa. demin bi sıkıntı oldu burda. sinirlendim biraz. yaaa yinemi yaaa
ama onun olduğu gün çatlamışmı oluyo yanıııı
çok şanslısın yaaa. ne güzel istediğin zaman yaptırıyorsun. İnşallah Rabbim bebeğini bağışlasın
evet cnm yaa nasılda umutsuz knuşuyodunn bakk rabbımın hıkmtlerı ne kadar büyükkk....sağol serabım benim rabbim sanada verecek üzülme hatta ben nohutluma dedimki rabbim bizede göstercekmi kızdı bana meğer hamileymişim o ara ben,dualarım seninle
hayırdır sultancım kım sınırlendırdı senııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?