Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

şincik bi tanesi geçen pazartesi salı geldi galiba bikere c.tesi geldi şimdi de geldi ben anlamadım

kızlar çalışıyomya arada bakıyom kusura bakmayın,belirtim sadece akıntımda artma okadar,göğüslerde bişey yok,bugün hafif kasık ağrısı oldu sadece.ben hemşireyim canım hastanede nöbetçi olduğum günler merak etmektense baktırıyom hemen..ama korkuyorum ya bende hem pıhtılaşma hemde rahimin doğuştan şekil bozukluğu var 2 bebeğimi kaybetmiştim gerçi ozaman ne ilaç kullandım ne kendime dikkat ettim ama allahım tüm meleklerimizi korusun bize bağışlasın

Aaamin canım inşallah bu bebişte rahat bi hamilelik geçirirsin, sımsıkı tutunur sana ve kucağına gelir. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin? Ben 84lüyüm 1,5 yıllık evliyim. Tanışalım sengözlerimebaksanab

çok şanslısın yaaa. ne güzel istediğin zaman yaptırıyorsun. İnşallah Rabbim bebeğini bağışlasın

ay canım inşallah..allah sanada versin tez zamanda inşallah.bende 84ün son gecesi doğmuşum 85liyim yani 1,5 yıllık evliyim nikah 13 nisanda olmuştu bu yıl 3kişi kutlıycaz inşallah:ecrin_bebek:..sen nerde çalışıyosun çarşıda biyer falansa uğrarım sana yarın a.s.

ama onun olduğu gün çatlamışmı oluyo yanıııı

yok canım benim bildigim kadarıyla o zaman yumurtlamış oluyorsun hamilelik için en uygun gün ogun ve ertesindeki 2-3 gün diye biliyorum ben ondan sonra akıntının kıvamında ve renginde degişiklikler oluyor genelde eger adet olacaksan mesela akıntı yavaş yavaş azalarak nerdeyse adetine bir iki gün kala kalmıyor, o sebepten adet tarihine yakın akıntı fazlalaşması genelde hamilelik belirtileri içinde var ama kesin bir belirti değil çünkü üşütmede yada en ufak bir enfeksiyondada akıntı fazlalaşabiliyor adet dönemine yakın canım

sağol serabım benim rabbim sanada verecek üzülme hatta ben nohutluma dedimki rabbim bizede göstercekmi kızdı bana meğer hamileymişim o ara ben,dualarım seninle
evet cnm yaa nasılda umutsuz knuşuyodunn bakk rabbımın hıkmtlerı ne kadar büyükkk....
valla bu ay ben butun kızlardan ümitliyim ne yalan söylıyeyım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…