- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.601
benım soruma cevap verin ama
Canım sana benim yaptığım site adresini yazdım oraya tekrar yazayım ama bu sitede yapmıyorsa zaten hiçbiri yapmaz tumurtlama günün için adetin kaçgünse 14 çıkar odün muhtemelen yumurtlama günün ama adet günüm nezamana gelir dersen o konuyu anlamam...
http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html
Kızlar size inanamıyorum 01-03-2010, 11:42 de açılmış 23 günde 1061 sayfa günde 46 sayfa yazıldı öylemi:1shok: dostlukdan dolayımı yoksa atılan adımın hesabı burdamı tutuldu dostluksa Allah daim etsinakannehir
hoşbulduk canum
folikasit için paylaşımın çok güsel canım saol
canım sen yanlış yerı okudun sanırım benım adetım 11 gün geciyor
Canım önemli değil aklıma geldikçe araştırırım az öncede eğer hamileysem son adet tarihinizin ilk gününü girin yazıyor oraya 1 mart yazdım 3 hafta 2 günlük yazıyor ve 3 haftalık dönemde nelerin olduğunu okudum...
bilgi edinmek çok güsel canım.
welcome bana sadece çiçek desene
eşime aynı gün vermiştim ama ailemisin haberi yok daha canım
günaydın kızlar. evettt benim için beklenen son oldu. o kadar herşey psikolojikmiş yani. ama niye bu kadar gecikti anlayamadım. hayırlısı ne diyeyim ki. duaya devam değilmi kızlar. bu sahat test yaptım bugün gecikmenin 5. günü veee kocaman bi tek çizgi. nefret ediyorum tek çizgiden bu yüzdende test yapmayı hiç istemedim ama hem gün bu kadar gecikinde hemde karnımda falan ağrı çok olunca test yaptım. dedim ya hayırlısı böyleymiş.
canım 5 günün mu gecti benımde 11 günüm geciyor bende tek çizgi görürüm diye test yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?