Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım sen yanlış yerı okudun sanırım benım adetım 11 gün geciyor

tosti ben çatladım ama sen hala test yapmıosun
bence bebiş var
yoksa da zaten 11 gün gecikme hiç te iyi değill canım doktora gitmwen lazım bence korkma ve sağlığın için bi an önce yapmalısın

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.TAMAMEN DOSTLUKTAN İLERLEYEN SAYFALAR EMİN OLABİLİRSİNİZ.AYRICA TOPİĞİMİİZ ÇOKTA UĞURLUDUR.

hoşbulduk canum
folikasit için paylaşımın çok güsel canım saol

Canım önemli değil aklıma geldikçe araştırırım az öncede eğer hamileysem son adet tarihinizin ilk gününü girin yazıyor oraya 1 mart yazdım 3 hafta 2 günlük yazıyor ve 3 haftalık dönemde nelerin olduğunu okudum...

bilgi edinmek çok güsel canım.

Evet canım öyle ilk zamanlarda pc oturup msn girerdim okey oynardım v.b. eşim hep kızardı başka bişeylerlede ilgilen bilgi edin kendini geliştir diye bende hep alınırdım ama dediği doğruymuş şimdi daha zevkli bu pc kullanması hani derlerya kullanmasını bilene faydalı bilmeyene değil o şekilde...

eylem inşalah seni görürüm bugün kuzu
geçen sayfada yazını gördüm
tatlım elevit,folbiol,bemix c hepsini bir arada kullanman doğru değil tatlım ya
daha dün doktorla konuştuk.

folbiol ve elevitte ikisindede folikasit var anacım sen napion öle.ikisinden birini içecen
elevitte folik asit ve daha çok vitamin var.birini kullancan.bemix c ye hiç gerek yok.

ben coraspin ve folik asit alıorum.ama beslenmeye çok dikkat dedi
şimdi kahvaltıdan önce süt,ceviz,muz rondodan geçirdim onu içiorum.

günaydın kızlar. evettt benim için beklenen son oldu. o kadar herşey psikolojikmiş yani. ama niye bu kadar gecikti anlayamadım. hayırlısı ne diyeyim ki. duaya devam değilmi kızlar. bu sahat test yaptım bugün gecikmenin 5. günü veee kocaman bi tek çizgi. nefret ediyorum tek çizgiden bu yüzdende test yapmayı hiç istemedim ama hem gün bu kadar gecikinde hemde karnımda falan ağrı çok olunca test yaptım. dedim ya hayırlısı böyleymiş.

canım 5 günün mu gecti benımde 11 günüm geciyor bende tek çizgi görürüm diye test yapmıyorum

canım 5 günün mu gecti benımde 11 günüm geciyor bende tek çizgi görürüm diye test yapmıyorum

bugün 5. gün canım 4 gün geçti. ama olsa çıkması lazmdı. gerçi test biraz dandikti eşimde dedi yapmayalım bu dandik dedi ama olsun olsa çıkardı bence. ama canım 11 gün normal değil test yap bişey çıkmazsa hemen doktora git pozitif çıkarsada git belki ilaç falan kullanman gerekebilir.

sultancım canım benim,
tabiki dua etmeye devam edeces dualarımıs birbirimis için.burda çift çizgiyi görceğinise inanıorum canım.gecikemye gelince de seninde dediğin gibi piskolojik bitanem bide havalardan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…