Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet en geç 22 sınde olmalıydım..benım hıç aksamaz..2-3 yılda bır aksamıstır..yanı gecıkmıstır..ondada kendımı hamıle sanmıstım sempatiksalakcinni

Canım benim o bizdede oluyo arada. Ben de eşimde çalışıyoruz, geç geliyoruz eve. Bisürü telaş arasında bide mecburiyet olunca zor oluyo. Ama napalım sonuçta karı kocayız arada gurur olmas. Ben de mecburen uyarıcak şekilde davranıyorum, başlatıyorum gerisi geliyo :kedi: hiiç üzme canım kendini çabalarımız kutsal anne olcasss :sm_cool:

allah sizi merciğemi fırına verin diyolarda siz abartmışsınız :roflol::roflol::roflol::roflol:

alllah korumus vallahı ..gıss naptınıs..kaç saat ocakta kalmıs tencüre...Şeniz
:roflol::roflol:

kızlar keçiboynuzu bide havuç suyu hergün tavsiye ederim sonuç alırsınız hiç tepki vermeyin koçişleriniz gende gelir :roflol::roflol:

alllah korumus vallahı ..gıss naptınıs..kaç saat ocakta kalmıs tencüre...Şeniz
:roflol::roflol:
Canım çalıştığımdan geceden yapıyorum ertesi günün yemeğini kurufasulye koymuştum ateşe. Yatarken söndürcektim eşim dedi az daha kaynasın ben kalkar söndürürüm. 1 gibi yattık pişmişti ama bol suluydu iyiki, 5e doğru uyandık. Düşün kaç saat ocakta kalmış zavallım

akannehirakannehirakannehirakannehir
gıs...yemek yandıgına degsın..bebek gelsın inşallah...opuyorumnanaktan

nohut ben çok korkuom
tutamıom kendimi açtım muslukları
daha sevincine alışmadık ya bişi olursa
senin ki nasılsı ne kadar sürdüüü

çiçekcım panık yapma sakın tatlım.. sırt üstü uzan hatta ayaklarının altına bı tane yastık koy yukarda kasın bıraz benım de acık kahverengı olarak gelıyodu tatlım ...ee neden rogestan vermedı kı yaa yerleeşme kanaması odugnu düşündügü için mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…