- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.874
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.761
evet en geç 22 sınde olmalıydım..benım hıç aksamaz..2-3 yılda bır aksamıstır..yanı gecıkmıstır..ondada kendımı hamıle sanmıstım sempatiksalakcinnicanım geçmişi okumamışsın herhalde. test yaptım akşam eve giderken aldım eşim dediki bu dandik bişeye benziyor niye aldın bende napim dedim başka yok. eve gittik akşam yaptık bi tane çok az çizgi vardı ama öyle azdı ki. sabah yaptım tek çizgi ama test bi tuhaftı enine çizgiler vardı bide anlamadığım sürekli içinde kırmızı bi şekiller vardı. bende negatif diye üzüldüm tabi. sabah bayağı kötüydüm. internetten araştırayım dedim bi yazdım google a bi sürü kişi şikayet etmiş sakın almayın yanıltıcı diye. bide satılan yerlerden bakayım dedim ürün kapanmıştır yazıyor. ama testin üstünde ne bi kağıt vardı nede güvenilir yada adetten şu kadar süre onra yapn yazıyordu. ben tabi üzüldüm diye ateşimi falanda ölçmedim. öyle işte canım. ama sanırım sonuç negatif yine
amin canım amin inşallah seninde. sağlıklı olsun bi tane olsun canım
ayyy çok az kalmış canım yaaa. İnşallah iyi çıkar canım. 3. günmü bugün
Canım benim o bizdede oluyo arada. Ben de eşimde çalışıyoruz, geç geliyoruz eve. Bisürü telaş arasında bide mecburiyet olunca zor oluyo. Ama napalım sonuçta karı kocayız arada gurur olmas. Ben de mecburen uyarıcak şekilde davranıyorum, başlatıyorum gerisi geliyo :kedi: hiiç üzme canım kendini çabalarımız kutsal anne olcasss :sm_cool:ya biş idicem dün ilk defa okadar isteksizdikki..
ikimizde çok yorgunduk ama malum günden dolayı yapmamız gerekiodu..
sırf bebek için yaptık dün akşam anlıcanız..
ya ne fena ben ondan bekliom o benden beklio..
öle oluncada çok canım sıkılıo...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ayy evet canım yaklaşıyo merakla bekliyorum. Dün akşam çok komik oldu yaa malum çalışmadan sonra ayağa kalkmıyorum yatıyorum. Ocakta yemeğim vardı eşime dedim söndür die o da unutmuş uyumuşuz sabahın 5inde bi uyandık evi bi koku sarmış koştuk yemekten eser yok simsiyah olmuş tencere.Ödüm koptu yaa biras daha uyanmasak tutuşurdu muhtemelen
Ayy evet canım yaklaşıyo merakla bekliyorum. Dün akşam çok komik oldu yaa malum çalışmadan sonra ayağa kalkmıyorum yatıyorum. Ocakta yemeğim vardı eşime dedim söndür die o da unutmuş uyumuşuz sabahın 5inde bi uyandık evi bi koku sarmış koştuk yemekten eser yok simsiyah olmuş tencere.Ödüm koptu yaa biras daha uyanmasak tutuşurdu muhtemelen
Canım benim o bizdede oluyo arada. Ben de eşimde çalışıyoruz, geç geliyoruz eve. Bisürü telaş arasında bide mecburiyet olunca zor oluyo. Ama napalım sonuçta karı kocayız arada gurur olmas. Ben de mecburen uyarıcak şekilde davranıyorum, başlatıyorum gerisi geliyo :kedi: hiiç üzme canım kendini çabalarımız kutsal anne olcasss :sm_cool:
Canım çalıştığımdan geceden yapıyorum ertesi günün yemeğini kurufasulye koymuştum ateşe. Yatarken söndürcektim eşim dedi az daha kaynasın ben kalkar söndürürüm. 1 gibi yattık pişmişti ama bol suluydu iyiki, 5e doğru uyandık. Düşün kaç saat ocakta kalmış zavallımalllah korumus vallahı ..gıss naptınıs..kaç saat ocakta kalmıs tencüre...Şeniz
:roflol::roflol:
kıslar yaa benimde kahverengi akıntılarım bbaşladıııı
Canım çalıştığımdan geceden yapıyorum ertesi günün yemeğini kurufasulye koymuştum ateşe. Yatarken söndürcektim eşim dedi az daha kaynasın ben kalkar söndürürüm. 1 gibi yattık pişmişti ama bol suluydu iyiki, 5e doğru uyandık. Düşün kaç saat ocakta kalmış zavallım
canım zati öyle gelmiyomuydu adet günün değilmi zatii ceylanında gelmişti çokmu geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?