Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hayırdır İnşallah canım yaaa. hayra çıkarsın Rabbim İnşallah. kız yoksam senin üçüzlerinmi olacak olumunekankayizsmile

:gitme::gitme:
ısoldecım..allah herkesın korusun kotu insanlardan..inşallah saglıkları yerındedır sağ dırlar...
bende bıraz kalabılcem kıslar...:lepi:

gunaydınn fıstuklarrrrrrrrrrrrr
isoldecım ne guzel bı ruya görmuşsun tatlım yaaa
bende bugun RUYAMDA yerde buldugum bozuK PARALARLA BURDA FAKIR BI KOMŞUMUZ VAR ONUN ÇOÇUKLARINA BIRŞEYLER ALIYORDUM allahdan hayırlısı ınşallah....

:roflol:
teşekkür ediyoruz öncelıkle...
tamamen dosluga dayalı bı topıc bizimki...
rabbim daim etsın inşLLhhhhh....
topıcıgımızın ugurundan bahsetmıyım bıleelülülülülülü

adileemir kaçta alacaksın sonucunu canım çok merak ediyorum yaaa. adet olmadın değilmi canım. ınşallah bugün olumlu bi sonuç alırız canım yaaa

hayırdır İnşallah canım yaaa. hayra çıkarsın Rabbim İnşallah. kız yoksam senin üçüzlerinmi olacak olumunekankayizsmile
üçüzmü yok artık bacım yaaaaa..
kıs olsa güzel olur haaa aslında..
amanın azla yetinmeyen çoğunu bulamazmış..
hele biran önce biri gelsinde üçüde kolay inşalalh..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:gitme::gitme:
ısoldecım..allah herkesın korusun kotu insanlardan..inşallah saglıkları yerındedır sağ dırlar...
bende bıraz kalabılcem kıslar...:lepi:
amiin bitaneemm amiiiin..
ya bide o kaybolan çocuklarla aynı semtte oturuorum yaaa.
ondanmı etkilendim acaba..
evlerinin önünden falan geçtiğimde çok üzülüorum...

aslında güzel bi rüya evet canım inşallah o yavrularda sağsalim bulunurlar..
kıs sende ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah..

yaaa kızlar çok uykum var benim zorla çalışıyom valla bu hafta hep 1.30-2 de yattım ya
gunydın kuzu..nıye kızz kocişimi haşlıyodun o saate kadarrr malum çok gergındın dünnÇok üzgünüm çoook
hayır olsun kızlar ama bunlar anlamlı rüyalar sadece tabir yapabilen kişilere anlatın

ayy ben böyle şeylerden hiç anlamıyom kızz önume gelenede anlatırım haakaydirigubbakcemile3

hi hi ben bunu hiç görmemiştim ..
ne güzel yazmışsın elifim yaaaaa...

yok kız barıştım malum günlerdeyiz iyi geçineyim demüüü

anlatma canım sadece tabir yapabilen kişiye anlat maneviyatı olan rüyalar bunlar

canım öyle tamamda bide şu var ben hep diyorum 1 istedim hiç olmadı 2-3 isteyim belki bi tane olur. öyle değilmi ama. üçüz değilde ikizim olsun çok isterdim yaaa.

ayyy inşallah bitanem inşallah ..
ikizinde olsun üçüzünde...
kaydirigubbakcemile2

adileemir kaçta alacaksın sonucunu canım çok merak ediyorum yaaa. adet olmadın değilmi canım. İnşallah bugün olumlu bi sonuç alırız canım yaaa

yok tatlım olmadım adet..bilmiyorumkismile
bakalım can can ya..
bende meraktayım zatten..
bugun 1 de alcam sonucumu...korkuyorumm... bilmiyorumkismile

bend e 12:30 yattım...benimde uykum var ascık..
ama sen bende daha fenasın galiba....
hayırdır gece o saatlere kadar napıon serabım yaa...

çalışmalar var bide tefriciyeyi okumaya çalışıyom bide fetihle kenzül arş duası var onları okuyom vakia süresini okuyodum ama 2 gündür okuyamıyorum uyukluyom dua okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…