- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.721
geçen akşam bi rüya görüdm allah hayre çevirsin..
hani şu kayseride talasta kaybolan 3 çocuk vardıya..
onları buluomuşuz..
bi tünel gibi bi yerde duruolarmış..
3 çocuktan erkek olanına diorumki ya siz kaç aydır napıosunuz burda diorum.
ama çocuklar bi kiloluki yanakları dolgun dolgun..
şimdiye siizn açlıktan ölmüş olmanız gerekiodu diorum..
erkek olan çocuk bana ''bizi allah besledi dio''
ordada uyanıorum....
mafoldumben
geçen akşam bi rüya görüdm allah hayre çevirsin..
hani şu kayseride talasta kaybolan 3 çocuk vardıya..
onları buluomuşuz..
bi tünel gibi bi yerde duruolarmış..
3 çocuktan erkek olanına diorumki ya siz kaç aydır napıosunuz burda diorum.
ama çocuklar bi kiloluki yanakları dolgun dolgun..
şimdiye siizn açlıktan ölmüş olmanız gerekiodu diorum..
erkek olan çocuk bana ''bizi allah besledi dio''
ordada uyanıorum....
mafoldumben
Kızlar size inanamıyorum 01-03-2010, 11:42 de açılmış 23 günde 1061 sayfa günde 46 sayfa yazıldı öylemi:1shok: dostlukdan dolayımı yoksa atılan adımın hesabı burdamı tutuldu dostluksa Allah daim etsinakannehir
üçüzmü yok artık bacım yaaaaa..hayırdır İnşallah canım yaaa. hayra çıkarsın Rabbim İnşallah. kız yoksam senin üçüzlerinmi olacak olumunekankayizsmile
amiin bitaneemm amiiiin..:gitme::gitme:
ısoldecım..allah herkesın korusun kotu insanlardan..inşallah saglıkları yerındedır sağ dırlar...
bende bıraz kalabılcem kıslar...:lepi:
gunaydınn fıstuklarrrrrrrrrrrrr
isoldecım ne guzel bı ruya görmuşsun tatlım yaaa
bende bugun RUYAMDA yerde buldugum bozuK PARALARLA BURDA FAKIR BI KOMŞUMUZ VAR ONUN ÇOÇUKLARINA BIRŞEYLER ALIYORDUM allahdan hayırlısı ınşallah....
gunydın kuzu..nıye kızz kocişimi haşlıyodun o saate kadarrr malum çok gergındın dünnÇok üzgünüm çoookyaaa kızlar çok uykum var benim zorla çalışıyom valla bu hafta hep 1.30-2 de yattım ya
hayır olsun kızlar ama bunlar anlamlı rüyalar sadece tabir yapabilen kişilere anlatın
Kızlar size inanamıyorum 01-03-2010, 11:42 de açılmış 23 günde 1061 sayfa günde 46 sayfa yazıldı öylemi:1shok: dostlukdan dolayımı yoksa atılan adımın hesabı burdamı tutuldu dostluksa Allah daim etsinakannehir
üçüzmü yok artık bacım yaaaaa..
kıs olsa güzel olur haaa aslında..
amanın azla yetinmeyen çoğunu bulamazmış..
hele biran önce biri gelsinde üçüde kolay inşalalh..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
canım öyle tamamda bide şu var ben hep diyorum 1 istedim hiç olmadı 2-3 isteyim belki bi tane olur. öyle değilmi ama. üçüz değilde ikizim olsun çok isterdim yaaa.
gunydın kuzu..nıye kızz kocişimi haşlıyodun o saate kadarrr malum çok gergındın dünnÇok üzgünüm çoook
ayy ben böyle şeylerden hiç anlamıyom kızz önume gelenede anlatırım haakaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar çok uykum var benim zorla çalışıyom valla bu hafta hep 1.30-2 de yattım ya
hoşgeldin ceylanım nasılsın canımm. bebiş nasıl
canım öyle tamamda bide şu var ben hep diyorum 1 istedim hiç olmadı 2-3 isteyim belki bi tane olur. öyle değilmi ama. üçüz değilde ikizim olsun çok isterdim yaaa.
adileemir kaçta alacaksın sonucunu canım çok merak ediyorum yaaa. adet olmadın değilmi canım. İnşallah bugün olumlu bi sonuç alırız canım yaaa
bend e 12:30 yattım...benimde uykum var ascık..
ama sen bende daha fenasın galiba....
hayırdır gece o saatlere kadar napıon serabım yaa...
:roflol::roflol: benim aklıma bişey geliyo ama :roflol::roflol: odur muhtemelen malum yumurtlama şansımızın olduu sezondayız seraplabend e 12:30 yattım...benimde uykum var ascık..
ama sen bende daha fenasın galiba....
hayırdır gece o saatlere kadar napıon serabım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?