Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ondan etkılenmıssındır...allah annelerıne sabır versın..
sen nasılsın sekercım..iyimisin..Şeniz

çalışmalar var bide tefriciyeyi okumaya çalışıyom bide fetihle kenzül arş duası var onları okuyom vakia süresini okuyodum ama 2 gündür okuyamıyorum uyukluyom dua okurken
ah canım bende senin gibiyim valla..
dualrımı ard arda okurken uyukluorum...

:roflol::roflol: benim aklıma bişey geliyo ama :roflol::roflol: odur muhtemelen malum yumurtlama şansımızın olduu sezondayız serapla

hi hii bende sizin sezondayım....
:jeyyar::jeyyar:

kızlar bişi sorcam yasini namaz abdesti olmadan okuyabilirmiyim..
işyerimdeyimya o bakımdan...

eger boy abdestı aldıktan sonra abdestının kaçmadıgından emınsen okuyabılırsın..
ama tereddut bıle edıyorsan acaba abdestım var mı yokmu dıye yenıden namaz abdest ı alıp okumalısın tatlım...benım bıldıgım buu

iim bitanem ..
rabbim kötü etmesin..
sen nasılsın naptın???

bıldıgınız gıbı..rutın işler...yemek ev market.. akannehir
degısıklık yok...

benım yarın dogum gunum..bugun guzel sonuc alırsam bana hedıye olcak...olumunekankayizsmile

Ne güsel sezonlar bunlar :kedi: hamiş kalırsak bida çok ararız bu sezonları kıymetini bilmek lasım kaydirigubbakcemile3

ya biş idicem dün ilk defa okadar isteksizdikki..
ikimizde çok yorgunduk ama malum günden dolayı yapmamız gerekiodu..
sırf bebek için yaptık dün akşam anlıcanız..
ya ne fena ben ondan bekliom o benden beklio..
öle oluncada çok canım sıkılıo...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bıldıgınız gıbı..rutın işler...yemek ev market.. akannehir
degısıklık yok...

benım yarın dogum gunum..bugun guzel sonuc alırsam bana hedıye olcak...olumunekankayizsmile

aa ölemi bitanem şimdiden doom günün kutlu olsun.
inşallah bgnkü güzel haberin senin en güzel hediyen olur...

evet datlumm ıyıı geçininn.rbbim huzurunuzu hatta huzurumuzuu bozmasın ınşallahhhhhhh..

haklısın canım anlatmamak lasım CADIARZU

amin kuşum amin zati benim gelgitlerimden sen hamişsin diyo sinir ediyo beni yok daha diyom ama adam anlamıyo sahi dün benim bayağı bu yumoş akıntısımı neydi ondan geldi bikaç kere inş.tutar kız bu ay geç döllenme olabilirim eğer dün çatladıysave tuttuysa tutmazsa bidahaki ay olar inş.kız yaza hamiş gireyim

demüüü kız hız vermek lazım yaklaşıyo günlerimiz
Ayy evet canım yaklaşıyo merakla bekliyorum. Dün akşam çok komik oldu yaa malum çalışmadan sonra ayağa kalkmıyorum yatıyorum. Ocakta yemeğim vardı eşime dedim söndür die o da unutmuş uyumuşuz sabahın 5inde bi uyandık evi bi koku sarmış koştuk yemekten eser yok simsiyah olmuş tencere.Ödüm koptu yaa biras daha uyanmasak tutuşurdu muhtemelen

biz iyiyiz bebemm anca uyanabıldım bugunde yaa gittikçe geç kalkmaya başlıyorumm kalkıncada sersem gıbı oluyorum yaakafamçokkarıştı
sen test yaptın mı yoksa beklıcen mı dahaa

canım geçmişi okumamışsın herhalde. test yaptım akşam eve giderken aldım eşim dediki bu dandik bişeye benziyor niye aldın bende napim dedim başka yok. eve gittik akşam yaptık bi tane çok az çizgi vardı ama öyle azdı ki. sabah yaptım tek çizgi ama test bi tuhaftı enine çizgiler vardı bide anlamadığım sürekli içinde kırmızı bi şekiller vardı. bende negatif diye üzüldüm tabi. sabah bayağı kötüydüm. internetten araştırayım dedim bi yazdım google a bi sürü kişi şikayet etmiş sakın almayın yanıltıcı diye. bide satılan yerlerden bakayım dedim ürün kapanmıştır yazıyor. ama testin üstünde ne bi kağıt vardı nede güvenilir yada adetten şu kadar süre onra yapn yazıyordu. ben tabi üzüldüm diye ateşimi falanda ölçmedim. öyle işte canım. ama sanırım sonuç negatif yine

ayyy inşallah bitanem inşallah ..
ikizinde olsun üçüzünde...
kaydirigubbakcemile2

amin canım amin inşallah seninde. sağlıklı olsun bi tane olsun canım
yok tatlım olmadım adet..bilmiyorumkismile
bakalım can can ya..
bende meraktayım zatten..
bugun 1 de alcam sonucumu...korkuyorumm... bilmiyorumkismile

ayyy çok az kalmış canım yaaa. İnşallah iyi çıkar canım. 3. günmü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…