- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.741
yok kız barıştım malum günlerdeyiz iyi geçineyim demüüü
anlatma canım sadece tabir yapabilen kişiye anlat maneviyatı olan rüyalar bunlar
üçüzmü yok artık bacım yaaaaa..
amiin bitaneemm amiiiin..
ya bide o kaybolan çocuklarla aynı semtte oturuorum yaaa.
ondanmı etkilendim acaba..
evlerinin önünden falan geçtiğimde çok üzülüorum...
..
ah canım bende senin gibiyim valla..çalışmalar var bide tefriciyeyi okumaya çalışıyom bide fetihle kenzül arş duası var onları okuyom vakia süresini okuyodum ama 2 gündür okuyamıyorum uyukluyom dua okurken
:roflol::roflol: benim aklıma bişey geliyo ama :roflol::roflol: odur muhtemelen malum yumurtlama şansımızın olduu sezondayız serapla
kızlar bişi sorcam yasini namaz abdesti olmadan okuyabilirmiyim..
işyerimdeyimya o bakımdan...
canım ondan etkılenmıssındır...allah annelerıne sabır versın..
sen nasılsın sekercım..iyimisin..Şeniz
kızlar bişi sorcam yasini namaz abdesti olmadan okuyabilirmiyim..
işyerimdeyimya o bakımdan...
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: benim aklıma bişey geliyo ama :roflol::roflol: odur muhtemelen malum yumurtlama şansımızın olduu sezondayız serapla
Ne güsel sezonlar bunlar :kedi: hamiş kalırsak bida çok ararız bu sezonları kıymetini bilmek lasım kaydirigubbakcemile3hi hii bende sizin sezondayım....
:jeyyar::jeyyar:
can can bana kalsa okunur...
okumamaktan daha ıyıdır ..öyle düşünüyorum ..bilmiyorumkismile
:roflol::roflol: benim aklıma bişey geliyo ama :roflol::roflol: odur muhtemelen malum yumurtlama şansımızın olduu sezondayız serapla
iim bitanem ..
rabbim kötü etmesin..
sen nasılsın naptın???
Gelsinler tabe yaa o kadar uğraşıyoz nazlanıyolar halaa. Çalışmayana bebiş yok alkisalkisalkisgelsın bebişler.. :sm_cool:
Ne güsel sezonlar bunlar :kedi: hamiş kalırsak bida çok ararız bu sezonları kıymetini bilmek lasım kaydirigubbakcemile3
bıldıgınız gıbı..rutın işler...yemek ev market.. akannehir
degısıklık yok...
benım yarın dogum gunum..bugun guzel sonuc alırsam bana hedıye olcak...olumunekankayizsmile
evet datlumm ıyıı geçininn.rbbim huzurunuzu hatta huzurumuzuu bozmasın ınşallahhhhhhh..
haklısın canım anlatmamak lasım CADIARZU
demüüü kız hız vermek lazım yaklaşıyo günlerimiz
Ayy evet canım yaklaşıyo merakla bekliyorum. Dün akşam çok komik oldu yaa malum çalışmadan sonra ayağa kalkmıyorum yatıyorum. Ocakta yemeğim vardı eşime dedim söndür die o da unutmuş uyumuşuz sabahın 5inde bi uyandık evi bi koku sarmış koştuk yemekten eser yok simsiyah olmuş tencere.Ödüm koptu yaa biras daha uyanmasak tutuşurdu muhtemelendemüüü kız hız vermek lazım yaklaşıyo günlerimiz
biz iyiyiz bebemm anca uyanabıldım bugunde yaa gittikçe geç kalkmaya başlıyorumm kalkıncada sersem gıbı oluyorum yaakafamçokkarıştı
sen test yaptın mı yoksa beklıcen mı dahaa
ayyy inşallah bitanem inşallah ..
ikizinde olsun üçüzünde...
kaydirigubbakcemile2
yok tatlım olmadım adet..bilmiyorumkismile
bakalım can can ya..
bende meraktayım zatten..
bugun 1 de alcam sonucumu...korkuyorumm... bilmiyorumkismile
kızlarr ben mamamı yıyıpp hemennnn gelıyorum pc açıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?