Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay valla bu hafta döküldüm kızlar ben ya heryerin arıyo kemiklerim nası ağrıyo nasıl bi halsizlik dün gece sol kolum sanki felç inmiş gibi ağrıdı yarım saat ağrısından uyuyamadım

ay canım al bendende okadar ama ben grip oldum perişanım ya hapşırık öksürük hepsi birbirine karıştı gecede hiç uyumadım ama merakımdan geldim dedim bakim kızçeler napıyo

ceylanım sana arka sayfada yazdığımı okudunmu
ay okuyamadım tatlım yaa baarım şimdi

amın canım..görüşürüz tatlımm

uyy anaaaaaaaam benimde sağ yımırtalıklarımın oldugu yer ağrıo
mafoldumben

benim daha çok sol ağrıyo hep sağ taraftan vuruyodu bu sefer soldan soldan

ay canım al bendende okadar ama ben grip oldum perişanım ya hapşırık öksürük hepsi birbirine karıştı gecede hiç uyumadım ama merakımdan geldim dedim bakim kızçeler napıyo

ay canım tikat et vitamin al bol bol bide dinlen

hmm sen saglam bı test alıp tekrar dene canım olmazsan da dr gıt daha fazla gecikmeden tatlım...

anammmmmmmmmm ıyıkı evı yakmamışsınız kıssss çokk geçmiş olsunnn

çiçegemmm deldın mı kuzummm gönderdınmı kocenıı annen gelee kadar bize emanetsın kuzuu ona göree ben ınternetden sana yemek de sipariş eder gönderirim olarmııııııııııııııııı hiç kakmana gerek kalmaz annen gelene kadarr

patık sen nasılsın cnmm yaa ben dun gece hiç uyuyamadım gazdan dolayı kıvranıp kıvranıp durum sende ga z oluyomu cnm

iyi olmaya çalışıyorum cnmm ksmayla geçiyo benim günler ilk zamanlar benimde olmuştu cnm ama ben atabiliyodummm gazı kaydirigubbakcemile3 ben en büyük sorunum midemm cnmmm onunda geçiceği yok artık gaz geçer merak etmee onlar sürekli olan şey değil

inşallah öyle olur canm korkumdan yemegı azaltım valla..yedıgım herşey gaz olarak dönüyo çünkü....mide bulantısı da geiyo bı muddet sonra bebemm...senınde geçer ınşallah...

selam kızlar ben geldim nasılsınız akşamdan beri?serapçım senin adres ovülasyon çizelgesi oldu kuzum yapamadaım şu çizelgeyi biri bana yapsaya nooooooluuurr son adet 21 şubat

inşallah öyle olur canm korkumdan yemegı azaltım valla..yedıgım herşey gaz olarak dönüyo çünkü....mide bulantısı da geiyo bı muddet sonra bebemm...senınde geçer ınşallah...

düzelir cnm düzelirr mide bulantısı geçse geçerdi cnmm benim midem çok hassas 9 ay böle geçicekk inşş korktuğum çok öğürüyorummm yavruma bişi olck diye ödüm kopıuyo allahım korusunnn hepimizinkini

selam kızlar ben geldim nasılsınız akşamdan beri?serapçım senin adres ovülasyon çizelgesi oldu kuzum yapamadaım şu çizelgeyi biri bana yapsaya nooooooluuurr son adet 21 şubat
tmm cnm ben sna yapr yollarımmyerimseniben

allah korusun canım yaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…