- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.821
tmm cnmkıslar benimki geldi .konuşuoruz
o yüzden yazamıorum
pelinin adet olduğu için canı sıkıldı ama gelir gene biraz mola verdi okaa ceylan
ay valla bu hafta döküldüm kızlar ben ya heryerin arıyo kemiklerim nası ağrıyo nasıl bi halsizlik dün gece sol kolum sanki felç inmiş gibi ağrıdı yarım saat ağrısından uyuyamadım
ay okuyamadım tatlım yaa baarım şimdiceylanım sana arka sayfada yazdığımı okudunmu
anladım canım...
bende tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum açıkcası..ama anlımızsa ne yazıldıysa o olcak...ınşallah aallah kımselere yasatmaz..
ben çıkıyorum kısçeler..kendınıze ıyı bakın...Şeniz
uyy anaaaaaaaam benimde sağ yımırtalıklarımın oldugu yer ağrıo
mafoldumben
ay canım al bendende okadar ama ben grip oldum perişanım ya hapşırık öksürük hepsi birbirine karıştı gecede hiç uyumadım ama merakımdan geldim dedim bakim kızçeler napıyo
canım geçmişi okumamışsın herhalde. test yaptım akşam eve giderken aldım eşim dediki bu dandik bişeye benziyor niye aldın bende napim dedim başka yok. eve gittik akşam yaptık bi tane çok az çizgi vardı ama öyle azdı ki. sabah yaptım tek çizgi ama test bi tuhaftı enine çizgiler vardı bide anlamadığım sürekli içinde kırmızı bi şekiller vardı. bende negatif diye üzüldüm tabi. sabah bayağı kötüydüm. internetten araştırayım dedim bi yazdım google a bi sürü kişi şikayet etmiş sakın almayın yanıltıcı diye. bide satılan yerlerden bakayım dedim ürün kapanmıştır yazıyor. ama testin üstünde ne bi kağıt vardı nede güvenilir yada adetten şu kadar süre onra yapn yazıyordu. ben tabi üzüldüm diye ateşimi falanda ölçmedim. öyle işte canım. ama sanırım sonuç negatif yine
Canım benim o bizdede oluyo arada. Ben de eşimde çalışıyoruz, geç geliyoruz eve. Bisürü telaş arasında bide mecburiyet olunca zor oluyo. Ama napalım sonuçta karı kocayız arada gurur olmas. Ben de mecburen uyarıcak şekilde davranıyorum, başlatıyorum gerisi geliyo :kedi: hiiç üzme canım kendini çabalarımız kutsal anne olcasss :sm_cool:
saol canımm şimdi ilaç alsammı almasammı karar veremedim ben yaa
patık sen nasılsın cnmm yaa ben dun gece hiç uyuyamadım gazdan dolayı kıvranıp kıvranıp durum sende ga z oluyomu cnm
iyi olmaya çalışıyorum cnmm ksmayla geçiyo benim günler ilk zamanlar benimde olmuştu cnm ama ben atabiliyodummm gazı kaydirigubbakcemile3 ben en büyük sorunum midemm cnmmm onunda geçiceği yok artık gaz geçer merak etmee onlar sürekli olan şey değil
dün günümdü canım olmadım henuz
inşallah öyle olur canm korkumdan yemegı azaltım valla..yedıgım herşey gaz olarak dönüyo çünkü....mide bulantısı da geiyo bı muddet sonra bebemm...senınde geçer ınşallah...
tmm cnm ben sna yapr yollarımmyerimsenibenselam kızlar ben geldim nasılsınız akşamdan beri?serapçım senin adres ovülasyon çizelgesi oldu kuzum yapamadaım şu çizelgeyi biri bana yapsaya nooooooluuurr son adet 21 şubat
düzelir cnm düzelirr mide bulantısı geçse geçerdi cnmm benim midem çok hassas 9 ay böle geçicekk inşş korktuğum çok öğürüyorummm yavruma bişi olck diye ödüm kopıuyo allahım korusunnn hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?