Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar patron bastııı yakalanmadım ama hehehehhee gelcem gene arada aşağıda görükürüm ama direkt kapattığımdan heran çıkabilirim

c vıtamını alarak korunmaya çalış cnm ılaç kullanma şincik...çok geçmiş olsunn

selam kızlar ben geldim nasılsınız akşamdan beri?serapçım senin adres ovülasyon çizelgesi oldu kuzum yapamadaım şu çizelgeyi biri bana yapsaya nooooooluuurr son adet 21 şubat

h.g kuzummm haberini aldımm tebrikler
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı başımıza benimde son adet tarihim 20 şubattaı olmadım hala:))
çizelge içinde siitede bi yerlerde resimli açıklama vardı canım ama yerini tam hatırlamıyorum yenilikler bölümündeydi sanırım

gülşen canım inşallah hamilesindir sen niye bir hafta bekliyorsun canım geçmi çıkıyor testlerde

inş. canım ya benim geçen ay adetim bi türlü bitemedi 8 gün olurum 16 gün falan oldum
dr a gittim bişey yok doğ knt ilaçı kullanıyodum daha önce ondan dolayı oldu dedi rahim zarı incelmiş
o yüzden günümde oynamam olabilir diye yapmıyorum beklicem 1 hafta daha
sen naptın canım yaptın mı test

canım benim İnşallah hamilesindir. evet yaptım canım bu sabah negatif çıktı. bakalım cuma yada pazartesi hala adet olmamış olursa doktora gidecem. aldığım test dandikmiş zaten googledanda araştırdım. ama idrarda test yapmam artık. tabi. adet olmazsam kısmet olursa. canım ama bence sen cuma falan bi doktora git yada kan tahlili yaptır. minosetten başkada ilaç alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…