Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçeğim nasıl oldun canım benim çok belim ağrıyo ya..dün alttan buayene olduysan ondanda olabilir belki akıntı,dr ilaçlar için ne dedi ben p.tesi gidicem inşallah..

saol kuzummm inş sende hamilesindir birsürü hamiş var bu ay beraber doğururuzolumunekankayizsmile

saol kuzummm inş sende hamilesindir birsürü hamiş var bu ay beraber doğururuzolumunekankayizsmile

İnşallah canım yaaa. İnşallah dediğin gibi olur kuşum. var ya öyle istiyorumki bu sayfadaki herkes hatta isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalsın ve sağlıklı hayırlı bebişleri olsun.

olarmıki kız ozman ağrı daha erken zati benim olsada psikolojik manyagg mı oldum acep ben kafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu-

hepten manyadık kuzuuuu. hepten kafayı yedik. ne olsa hamilemiyiz

olarmıki kız ozman ağrı daha erken zati benim olsada psikolojik manyagg mı oldum acep ben kafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu-

nıye olmasın kııııı........
senın çocugun olmas diye bi kanımı var şekerım yaaaa.
aslan gıbı testlerının yaptırdın mıs gıbı sonuçlarr aldın neden olmasın yaniiiişakkıdı

ayyy hadi inşallah canım,bu ay çok bereketli kanda baktırabilsen keşke hemen çıkar,nohutlum halletti sağolsun

merhaba arkadaşlar ya geçmişi okuyamdım doktor çiçege ne demiş başlıcakmı ignelre bir haberi olan varmı cankuşlar

şimdi benim ve onun durumu aynı biliyormusunuz ondan da çok merak ediyorum benim doktorumda kalp atımı alıncaya kdar aspirine devam edecegiz demişti sonra ignelere başlıcaz demişti

canım kalp atışlrından sonra başlayacak öyle söylemiş dr.....

efferın kocene valla...kız özenıyorum böle duyunca haa benım kocam sucuk kızartmakdan başka bişeyyy bilmiyo yaaa oda bana yasak zatiii...

sağolsun benim kocamda bu konuda iyidir. akşam karnım çok ağrıyordu. bana sen uzan ben yemek yaparım dedi yaptı tabi ben midemden yiyemedim midem ağrıyor diye. sonrada bi sürü kızdı bana. üstünede meyve getirmiş soymuş kendimi çok kötü hssettim. dedimki ben haketmiyorum bunları hamilemiyimki yapıyorsun dedim. oda kızdı bana

asnil sende ne var bende protein c düşük bide mthfr c677t homozigot mutasyon var coraspin 100 kullanıyorum elevit bide folbiol günde 1er tane?

görmedim canımcım o çok iyiymiş evet bende ona gitçem ama önce cerrahpaşaya gidip ilaç dozlarımı ayarlatıcam hematolojide,pıhtılaşma var bende ondan korkuyorum..

evet ben çok memnunum ve doktorda çokkk yoğun çalışıyooo hımmm çok geçmiş olsn cnmm hayırlsı artıkkk bişicik olmazzz korkma sen doktoru önceden ara randevu al cnm bak elifte gidicek onaa randevu aldı bu hafta ptesi günü içinn sende önceden al

ızlar ben adet olcam galiba kasıklarıma ağrı giriyo bide hapsırıp öksürürken kasıklarım çok acıyo neden acaba

ayyyy sultann o nebiçim konuşma öyle yaaaa çok kızdım şimdi sana valaaalmaz:
eşine vicdan azabı yukleme bu şekilde cnm yazık adamadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…