- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.861
sağol ceylanım ya ellerine sağlık çok güzel olmuş,sinir oldum bende olmadı bitürlü
canım benim İnşallah hamilesindir. evet yaptım canım bu sabah negatif çıktı. bakalım cuma yada pazartesi hala adet olmamış olursa doktora gidecem. aldığım test dandikmiş zaten googledanda araştırdım. ama idrarda test yapmam artık. tabi. adet olmazsam kısmet olursa. canım ama bence sen cuma falan bi doktora git yada kan tahlili yaptır. minosetten başkada ilaç alma
belkı başka sebebı vardırr:CüvCüv:
saol kuzummm inş sende hamilesindir birsürü hamiş var bu ay beraber doğururuzolumunekankayizsmile
olarmıki kız ozman ağrı daha erken zati benim olsada psikolojik manyagg mı oldum acep ben kafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu-
olarmıki kız ozman ağrı daha erken zati benim olsada psikolojik manyagg mı oldum acep ben kafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu-
h.g kuzummm haberini aldımm tebrikler
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı başımıza benimde son adet tarihim 20 şubattaı olmadım hala:))
çizelge içinde siitede bi yerlerde resimli açıklama vardı canım ama yerini tam hatırlamıyorum yenilikler bölümündeydi sanırım
eylem ben sana akşam yazmıştım görmedin galiba cnmm ben orhann beye gidiyorumm
merhaba arkadaşlar ya geçmişi okuyamdım doktor çiçege ne demiş başlıcakmı ignelre bir haberi olan varmı cankuşlar
şimdi benim ve onun durumu aynı biliyormusunuz ondan da çok merak ediyorum benim doktorumda kalp atımı alıncaya kdar aspirine devam edecegiz demişti sonra ignelere başlıcaz demişti
efferın kocene valla...kız özenıyorum böle duyunca haa benım kocam sucuk kızartmakdan başka bişeyyy bilmiyo yaaa oda bana yasak zatiii...
görmedim canımcım o çok iyiymiş evet bende ona gitçem ama önce cerrahpaşaya gidip ilaç dozlarımı ayarlatıcam hematolojide,pıhtılaşma var bende ondan korkuyorum..
sağolsun benim kocamda bu konuda iyidir. akşam karnım çok ağrıyordu. bana sen uzan ben yemek yaparım dedi yaptı tabi ben midemden yiyemedim midem ağrıyor diye. sonrada bi sürü kızdı bana. üstünede meyve getirmiş soymuş kendimi çok kötü hssettim. dedimki ben haketmiyorum bunları hamilemiyimki yapıyorsun dedim. oda kızdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?