- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.201
anaaamm geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın canım
kıss onedimek oluyo ben hiç duymadım kimyasal gebelikk
ben onu bilmiyodum bak ben bozuluyo diye normal abdest almıyodum benimde arada leke şeklinde bir iki gün gelen akıntım oluyodu
başla bebemmşimdi benim boy abdestim bozulmadı dimi
kahve akıntı geldiği için.
direk başlayım yani
tmm cnm geçmiş olsun tekrarcanım test yaparlarsa belkim koçişten kaçar yazarım size hemen
kaçamazsam yarın haber veririm
aaa yapmım o zaman kıss bozulur mazallah..canım atma aynı özellikler yapılıyo diyo ama makinayı zorluyo ablam denemiş makina gidiyomuş az kalsın çekirdeklerinden ayırmak zati işkence
kızzz allah senı napmasın hemıııı:roflol::roflol:neyse unutmamışsınnn:))yooook bebem en hakkeden daktırı bulduydum ben ammaa çok pozitif adam herşeye bişi olmaz gerek yok dio
piskolog olcekmişde yannış olmuş
heç bi daktır haketmio bis yiyek en iyisimi
boy abdestim vardı kuzum.akıntı olana kadar.2 ezan geçirmioooom
klomen falan kullandım değerlerim 17 çıkmıştı yani bebiş tutunamadan gettü kuşum geçen sene ocak ayı
cnm benim yaptım dediklerinii ordaa bir sürü url adresi çıkıyo forum falan yazıyo hangisini kopyalalayım
deneme yaptım bende biras büük çıktı ama becerdim sanırım kaydirigubbakcemile5
Şkercİm msj atarsın kız olmazsa tlfnumuzu verelİm merakta koyma bİzİ
canım senın saglm bı dr gıtmen gerekıyo kanumca böle olmaz kıı amaaKızÇeler ya bende bu ay tansİyon tuttu nİnelere dÖndÜm boynumun ÜstÜ nası aĞrıyo ne etÇem bİlmİyom ben bÜle kafadan sorunum var kanımca bİ baŞ aĞrısı bİ tansİyon
2 ezan olayı ne kuŞum ben onuda bİlmİyom galİba
2 ezan olayı ne kuŞum ben onuda bİlmİyom galİba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?