- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.161
selam canımmm nasılsınn
ende elma ve havuç la yaptım ama lımonu falan denemedım hiç dur bı eve geçim de yarın hem eşime hem kendıme vıtamın depolayayımmkaydirigubbakcemile2
lasım olcek nede olsaaa:kedi:
Takip etmek iyi oluyo böyle kampanyaları. Geçen ay bimde el havlusu, banyo havlusu, bornoz fln vardı. Desenler aynı, fiyatlar da uygun. Eldım evde denedim, güzeldi havlusu da. Kardeşimin çeyizine hepsinden aldım sonra takım yaptım. banyo, mutfak, el havlusu bornozu. Günlük kullanmaya güsel kalpli kalpli bi takımı oldu ucuza. Çok hoşumuza gitti.heee işşte o kampanya eşimi aradım al diye çevredeki tüm bayilere gitmiş yoktu adanada bayide martta gelir dedi bende istanbula dönücem diyince çıkartı zuladan
kıslar bi daha gelmedi akıntı inşallaaaaaaaaaaaaaah gelmes
bebem tam geldim baktım msj var ona baktım
kıslar bi daha gelmedi akıntı inşallaaaaaaaaaaaaaah gelmes
takip etmek iyi oluyo böyle kampanyaları. Geçen ay bimde el havlusu, banyo havlusu, bornoz fln vardı. Desenler aynı, fiyatlar da uygun. Eldım evde denedim, güzeldi havlusu da. Kardeşimin çeyizine hepsinden aldım sonra takım yaptım. Banyo, mutfak, el havlusu bornozu. Günlük kullanmaya güsel kalpli kalpli bi takımı oldu ucuza. çok hoşumuza gitti.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Sen de vitamin takviyesi yap kendine ii geliryok kıısslar test yapmadım daha
çoooooooooookkkkkk hastayım iyi olurum derken daha kötü oldum
yok kıısslar test yapmadım daha
çoooooooooookkkkkk hastayım iyi olurum derken daha kötü oldum
ohhohhh ne guzel işte bebemm stres yapma yormada kendını bide çiçekk c.ilişkiden uzak durun bı muddet canım dr bıze kesın olarak yaaklamıştı salam sucuk rafadan yumurta bı muddet uzak dur tatlım olarmıııkıslar bi daha gelmedi akıntı inşallaaaaaaaaaaaaaah gelmes
ee benımkınde nar oluyomuşş öle yazıyoduu tanelere ayırıp atıyomuşun içinee...yani hepsini karıştır çok güzel oluyo ama havuç bol koyarsan bal koyma tatlı olur nar sıksa bide çok güzel olucak ama onun içinde diğer sıkıcılardan alıcam ben çok seviyorum meyveyide suyunuda ohh şifa olsun bize
ayy ne guzelmışş yaaaaTakip etmek iyi oluyo böyle kampanyaları. Geçen ay bimde el havlusu, banyo havlusu, bornoz fln vardı. Desenler aynı, fiyatlar da uygun. Eldım evde denedim, güzeldi havlusu da. Kardeşimin çeyizine hepsinden aldım sonra takım yaptım. banyo, mutfak, el havlusu bornozu. Günlük kullanmaya güsel kalpli kalpli bi takımı oldu ucuza. Çok hoşumuza gitti.
amin canım saollGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. Sen de vitamin takviyesi yap kendine ii gelir
hadi git doktora hem kan testi yaptır sonrasındada doktora gözük kuşum
ohhohhh ne guzel işte bebemm stres yapma yormada kendını bide çiçekk c.ilişkiden uzak durun bı muddet canım dr bıze kesın olarak yaaklamıştı salam sucuk rafadan yumurta bı muddet uzak dur tatlım olarmııı
ee benımkınde nar oluyomuşş öle yazıyoduu tanelere ayırıp atıyomuşun içinee...
ayy ne guzelmışş yaaaa
serabım dilayım saolun kıslar
hepinisi seviomm
ceylanım,
tefriciyeye bi daha başlamak istiom ama akıntı geldi ya
banyo yapamıom
normal namaz abdesti alıp başlasam olmaz mı aceba
napim kıslar sizde fikrinizi söleyin.boy abdesti almam lazım mı akıntı geldi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?