- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.181
Söylerim canım ne demek. Alışveriş hastasıyımdır. Evlenirken psikopata bağlamıştım resmen. İşim gereği zaten alış veriş merkezlerini geziyodum. Gezmişken bide ilgilendiim mağazalara uğrayıp modellere fiyatlara bakıyodum. Günde en az 10 avm ye gidiyodumaynen kuşum varsa bildiğin kampnaya süle banada bende seiyom öyle indirimde olunca almayı
yaa dr gır hemen canım yaayok kıısslar test yapmadım daha
çoooooooooookkkkkk hastayım iyi olurum derken daha kötü oldum
aynen nohudum oda var tabi
isabetli düşünmüşsünn
ama sizi tanıooo
yemek yapıo difrizde nohut vardmı dio bende gülüom sen gelion aklımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin canım saoll
gidecem kuzum koçişi bekliyorumda acilde hamilelik testi yaparlarmı onu bilmiyorum
İyi olar valla ben de öğrenmiş olurumkızlar resim nasıl yüklenıyo bana anlatırmısın bi özet geçin lütfen
canım senın durumun şuan da özür sayılıyo almana gerek yok ama boy abdestın vardı dımı kuzuu varsa gerek yok yaniiceylanım,
tefriciyeye bi daha başlamak istiom ama akıntı geldi ya
banyo yapamıom
normal namaz abdesti alıp başlasam olmaz mı aceba
napim kıslar sizde fikrinizi söleyin.boy abdesti almam lazım mı akıntı geldi die
kuzum yirim seni beaaaaa
nan varya doktora verdiğim parayı gelip senlen çatır çatır yiyesim var bilion mu sempatiksalakcinni
canım benim bildiğim o dua olduğu için abdest almana gerek yok
gülşen ne zaman haber verirsin canım
ohhohhh ne guzel işte bebemm stres yapma yormada kendını bide çiçekk c.ilişkiden uzak durun bı muddet canım dr bıze kesın olarak yaaklamıştı salam sucuk rafadan yumurta bı muddet uzak dur tatlım olarmııı
ee benımkınde nar oluyomuşş öle yazıyoduu tanelere ayırıp atıyomuşun içinee...
Ayy ne guzelmışş yaaaa
şimdi benim boy abdestim bozulmadı dimi
kahve akıntı geldiği için.
direk başlayım yani
söylerim canım ne demek. Alışveriş hastasıyımdır. Evlenirken psikopata bağlamıştım resmen. Işim gereği zaten alış veriş merkezlerini geziyodum. Gezmişken bide ilgilendiim mağazalara uğrayıp modellere fiyatlara bakıyodum. Günde en az 10 avm ye gidiyodumbide öğle molalarımı da maskoda mobilyacıları gezerek değerlendiriyodum. Girip çıkmadık tükkan bırakmamıştım. Ama şimdi evimdeki herşey değişik değişik. Bazen oturup evime bi bakınıyorum içim açılıyo.
kızlar resim nasıl yüklenıyo bana anlatırmısın bi özet geçin lütfen
bozulmamıştır çünkü hamilesin bebem
normalde 3 günden azolunca bile boyabdestine gerek olmuyo özre girer canım
canım senın durumun şuan da özür sayılıyo almana gerek yok ama boy abdestın vardı dımı kuzuu varsa gerek yok yanii
kaydirigubbakcemile3benım dr verelım o mangırları hakkedıyo gacıı
BEN GİTTİM CANIM APANDİST SANDIM KİMYASAL GEBELİK GEÇİRMİŞİM DOĞ.UMDA VARDI ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN YA 3 KİŞİ AYRI MUAYNE ETTİ ALTTAN BİDE kafamçokkarıştı
canım google ye hızlı resım yaz ılk çıkan lınk e tıkla ondan sonra resmı sıteye yukle
sonra mause sag tıkla resmın url sını kopyala de
kopyaladıktan sonra mesaj yazdıgımız yerde dag resmı gıbı bı kucucuk varya oraya yapıştır bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?