Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen kuşum varsa bildiğin kampnaya süle banada bende seiyom öyle indirimde olunca almayı
Söylerim canım ne demek. Alışveriş hastasıyımdır. Evlenirken psikopata bağlamıştım resmen. İşim gereği zaten alış veriş merkezlerini geziyodum. Gezmişken bide ilgilendiim mağazalara uğrayıp modellere fiyatlara bakıyodum. Günde en az 10 avm ye gidiyodum bide öğle molalarımı da maskoda mobilyacıları gezerek değerlendiriyodum. Girip çıkmadık tükkan bırakmamıştım. Ama şimdi evimdeki herşey değişik değişik. Bazen oturup evime bi bakınıyorum içim açılıyo.

yok kıısslar test yapmadım daha
çoooooooooookkkkkk hastayım iyi olurum derken daha kötü oldum
yaa dr gır hemen canım yaa
aynen nohudum oda var tabi
isabetli düşünmüşsünn
ama sizi tanıooo
yemek yapıo difrizde nohut vardmı dio bende gülüom sen gelion aklımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

odamı tanıyo bızıı kısssssssss:roflol:
hayatımın her yerınde nohut var anne deseydınzemuszemus

amin canım saoll

gidecem kuzum koçişi bekliyorumda acilde hamilelik testi yaparlarmı onu bilmiyorum

BEN GİTTİM CANIM APANDİST SANDIM KİMYASAL GEBELİK GEÇİRMİŞİM DOĞ.UMDA VARDI ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN YA 3 KİŞİ AYRI MUAYNE ETTİ ALTTAN BİDE kafamçokkarıştı

canım senın durumun şuan da özür sayılıyo almana gerek yok ama boy abdestın vardı dımı kuzuu varsa gerek yok yanii
kuzum yirim seni beaaaaa
nan varya doktora verdiğim parayı gelip senlen çatır çatır yiyesim var bilion mu sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3benım dr verelım o mangırları hakkedıyo gacıı

ya geçen bi arkdşş yemek takımı alıcaktıı nickini hatırlayamadım kimdi o aldımı acaba çok uygundu fiyatı yemek takımının merak ettim şimdi

canım atma aynı özellikler yapılıyo diyo ama makinayı zorluyo ablam denemiş makina gidiyomuş az kalsın çekirdeklerinden ayırmak zati işkence

ohh ne güzel canım süle bende eve bişiyler yapayım

kızlar resim nasıl yüklenıyo bana anlatırmısın bi özet geçin lütfen

canım google ye hızlı resım yaz ılk çıkan lınk e tıkla ondan sonra resmı sıteye yukle
sonra mause sag tıkla resmın url sını kopyala de
kopyaladıktan sonra mesaj yazdıgımız yerde dag resmı gıbı bı kucucuk varya oraya yapıştır bu kadar

canım senın durumun şuan da özür sayılıyo almana gerek yok ama boy abdestın vardı dımı kuzuu varsa gerek yok yanii

kaydirigubbakcemile3benım dr verelım o mangırları hakkedıyo gacıı

yooook bebem en hakkeden daktırı bulduydum ben ammaa çok pozitif adam herşeye bişi olmaz gerek yok dio
piskolog olcekmişde yannış olmuş
heç bi daktır haketmio bis yiyek en iyisimi

boy abdestim vardı kuzum.akıntı olana kadar.2 ezan geçirmioooom

cnm benim yaptım dediklerinii ordaa bir sürü url adresi çıkıyo forum falan yazıyo hangisini kopyalalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…