Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ınanmıycaksınız ama bı kaç gundur süreklı topıtop emıyorumm ayy bu ara en buyuk favorımm yaaa..
eşim guluyo ama napımm hamılelık ınsana her delılıgı yaptırıyo sanırım....

kızlar ınanmıycaksınız ama bı kaç gundur süreklı topıtop emıyorumm ayy bu ara en buyuk favorımm yaaa..
eşim guluyo ama napımm hamılelık ınsana her delılıgı yaptırıyo sanırım....

ooooo cnm afiyet oolsunn uğur böcümüzün canı istiyo demekkiiikaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

hoşbuldummm çıtırlarımm valla bu aralar hiç fırsat bulamıyorum buluncada topikte kimsecikler olmuyoyerimseniben

kızlaarrrr ben hastalanmadım daha 6.günüm bugün dün test yaptım maaleseff negatiffff:bbo:

topitopim benüüüüüüüüüüüüüüüüm
kızz topıc topıc peşınde dolanıyomm nerelere takılıyon sen ole bakım:))
çiçek kız şu ıkılı test olayı cnm ı sıkıyoo pazartesı gıdıp yaptırıcam ama burda okuyorum genelde sonuçları yanlış çıkıyomuşş yaa
kızlaarrrr ben hastalanmadım daha 6.günüm bugün dün test yaptım maaleseff negatiffff:bbo:

emoş um bı dr görun tatlımm eger gecıkmeyse ılaç verır kuzuu ama geç döllenme olayıda olabılur muu:uhm:

ayyy öyledir inşallahhh geç döllenmedir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…