- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.541
kızlar ınanmıycaksınız ama bı kaç gundur süreklı topıtop emıyorumm ayy bu ara en buyuk favorımm yaaa..
Eşim guluyo ama napımm hamılelık ınsana her delılıgı yaptırıyo sanırım....
kızlar ınanmıycaksınız ama bı kaç gundur süreklı topıtop emıyorumm ayy bu ara en buyuk favorımm yaaa..
eşim guluyo ama napımm hamılelık ınsana her delılıgı yaptırıyo sanırım....
çocukluguma gerı donuyorum sanırsammkafamçokkarıştıohhh afiyet olsun
slmmmmm bende celdiiiiiimmmmmm
ooooo cnm afiyet oolsunn uğur böcümüzün canı istiyo demekkiiikaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
topitopim benüüüüüüüüüüüüüüüüm
çocukluguma gerı donuyorum sanırsammkafamçokkarıştı
hoş geldın nbrr kızz görüşemiyoruz ne zamandırr
naber çicaammm iştahamı geldin topiğimizi kalabalık görünceedelikafadulden
kızz topıc topıc peşınde dolanıyomm nerelere takılıyon sen ole bakım:))topitopim benüüüüüüüüüüüüüüüüm
kızlaarrrr ben hastalanmadım daha 6.günüm bugün dün test yaptım maaleseff negatiffff:bbo:
:roflol:Aman sanki çok büyüdük de bide geri dönüyoz ben kaldım orada geri dönmeye uğraşmıyom heçç :roflol::sm_cool::roflol:
Kızlar yaa şu preseed i hiç duydunuz mu?
kızz topıc topıc peşınde dolanıyomm nerelere takılıyon sen ole bakım:))
çiçek kız şu ıkılı test olayı cnm ı sıkıyoo pazartesı gıdıp yaptırıcam ama burda okuyorum genelde sonuçları yanlış çıkıyomuşş yaa
emoş um bı dr görun tatlımm eger gecıkmeyse ılaç verır kuzuu ama geç döllenme olayıda olabılur muu:uhm:
Evet canım fırsat olmadı senin girdiğin zamanlar yoğunluğuma denk geldi kaç gündür Elif ben ben de bebiş yapma çabasındayım canım 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.eeee kimse kalmamışşş elfellacım senle tanışmadık bizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?