- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.581
akşama ne yemek yapıyonuzz kuzularrr menülerii alayımmm
valla çiçek en kart biziz galiba çok argo oldu amma
heheeeehheee
bu kısların arasında bayeee büyük duruoooos akannehir
ben bunların yaşında değil çucuk evlilik bilmesdim
ateşli gacılaarrr -tatlicadiarzu-
Hayırdır canım?Kızlar ben kötüyüm ya ağlamaktan gözlerim acıyor artık...
Aynen kız ama iyiki evlenmişizheheeeehheee
bu kısların arasında bayeee büyük duruoooos akannehir
ben bunların yaşında değil çucuk evlilik bilmesdim
ateşli gacılaarrr -tatlicadiarzu-
Canım sıkılıyordu az önce onun üstüne annemi aradım ama açmadı o gene doktordaymış sonra arama msj görünce aradı sesi titriyordu nezamandan beri annem menopoza giremiyordu kesileceği yerde hiç durmuyordu sürekli geliyordu oda doktor doktor gezdi ama pek ilgilenmediler oda bizim buraya üniversite hastanesi açıldı herkes memnun oraya gitmiş doktor ameliyat demiş birde ayak altından sorunu vardı onada ameliyat demiş...
Canım sıkılıyordu az önce onun üstüne annemi aradım ama açmadı o gene doktordaymış sonra arama msj görünce aradı sesi titriyordu nezamandan beri annem menopoza giremiyordu kesileceği yerde hiç durmuyordu sürekli geliyordu oda doktor doktor gezdi ama pek ilgilenmediler oda bizim buraya üniversite hastanesi açıldı herkes memnun oraya gitmiş doktor ameliyat demiş birde ayak altından sorunu vardı onada ameliyat demiş...
hmm guzel menüüüizin koaparabilirsem bi saat erken çıkmak istiyom çıkarsamda kıymalı börek irmik helvası çorba yapçem
ooo afıyet olsunnbbebem
senle resmen yer değiştirdik
şimdi benim annem yanımda mamaları o yapıo
tavuk çurba bide fırına ıspanaklı börek gönderdiii
gülde nerde ki
idrar testimi yaptı
canım sıkılıyordu az önce onun üstüne annemi aradım ama açmadı o gene doktordaymış sonra arama msj görünce aradı sesi titriyordu nezamandan beri annem menopoza giremiyordu kesileceği yerde hiç durmuyordu sürekli geliyordu oda doktor doktor gezdi ama pek ilgilenmediler oda bizim buraya üniversite hastanesi açıldı herkes memnun oraya gitmiş doktor ameliyat demiş birde ayak altından sorunu vardı onada ameliyat demiş...
canım dur üzülme bitanem....
ameliyatsa ne güzel çözümü vardır işte..
ameliyattan sonra daha ii olucak bitanem...
gecmıs olsun...
hmm guzel menüüü
ooo afıyet olsunn
aa aglayacak ne var tatlım bundaa....bak ne guzel tedavı olucak....ayagının altındakı şey topuk dikenımı canım:uhm:
onunda elektiği gitmiş dün akşam çok kötüyüm diyodu ya doktora gitmişler serum falan takmışlar
canım üzülme bu kadar allah dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?