Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bu konuda bı topıc var gebelık bölumunde ama ne oldugunu bılmıyom tatlımm[/QUOTE]

Evet canım o topiğe uzuun uzun baktım sorular sordum ordakilere. Sayelerinde ben de almaya karar verdim. Kuzen şimdi yurtdışından siparişini veriyo. Kız burda 130 tl ye satılıyo orda 14 dolar. Aradaki fark şaka gibi yaa forumdakiler önerdi ordan almamı

bu konuda bı topıc var gebelık bölumunde ama ne oldugunu bılmıyom tatlımm

Evet canım o topiğe uzuun uzun baktım sorular sordum ordakilere. Sayelerinde ben de almaya karar verdim. Kuzen şimdi yurtdışından siparişini veriyo. Kız burda 130 tl ye satılıyo orda 14 dolar. Aradaki fark şaka gibi yaa forumdakiler önerdi ordan almamı[/QUOTE]

ee ne işe yarıyomuşşş...
bıde fıyat farkı baya varmış harbıı yaabilmiyorumkismile

ceylanııım
11. haftada mı yapılıo 2. li test
sen yaptırmayı düşünmüon mu

allah o günlere çıkarrırsa ben yaparım bebeeem

ceylanııım
11. haftada mı yapılıo 2. li test
sen yaptırmayı düşünmüon mu

allah o günlere çıkarrırsa ben yaparım bebeeem

11. haftadan 14. haftaya kadar yapılıyomuş bebem...
ben kararsızım ama eşim yaptıralım dıyor dr da yaptırın dedi
pazartesı yaptırıcaz bakalım ama ya sonuç yanlış çıkarsa boşuboşuna içim içimi yiycek dıye de düşünmüyo degılımm

eeee kimse kalmamışşş elfellacım senle tanışmadık bizzz

Evet canım fırsat olmadı senin girdiğin zamanlar yoğunluğuma denk geldi kaç gündür Elif ben ben de bebiş yapma çabasındayım canım 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.

bende emine bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım bebek için uğraşıyorum bende mucizemi bekliyorumvereliniortak

herzaman yanlş çıkcak die bişi yok bebem
as önce okudum olmadı bi daha yapılıomuş
3 lüyü erken yapıolarmış
doru sonuca bi şekilde ulaşşırsın yani

allah korusun öle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…