- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.741
kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm kuzumu gördükkkk oğluşummm oluyomuşşşş amaa çok ters yatıyo yaaa zar zor görebildikkkk kızı olanlaraaa talibizz arkidişlerrrr ona göre şimdiden anlaşalımmm ya bide çok aşağıdaymışşş bebekkk bi sorun olurmu sizce o kafaama takıldı
4+4 günlük çıktıı asıl günün doktorda belli olur ama bence erken döllenme cnmm 3 varken çıkmazdı yoksaa adet gününde çıkmayan 10 gün sonra tekrar test yapıp çıknada gördüm ben burda valla onunkide geç döllenmeydii bende 3 gün kala yaptım doktorumda adet bitiminden hemen sonraki gün hamiş kalmışın dedii
ohhh kız ben doğuma kadar tersmişim arabada hastaneye giderken dönmüşüm bişi olmaz
ooo masallah bıter bıter canım
ohhh kız ben doğuma kadar tersmişim arabada hastaneye giderken dönmüşüm bişi olmaz
serabım yyaaa hertarsafımda sıvılceler bastı ben hastalncam galıba seker
canım bakması çok zorr güzel ama yorucu benim bi oğlumda var zaten 3 çocuk çok olurdu bana sıramı sizlere devrettimm benn ikiz üçüz doğurun gayrıısımdı gordunuz ama dımı bı tane kız ıkız olsaydı ne ii olurdu ben cok ısterım ıkızımın olmasını valla
inş.canım ya biterse sankşi olucak diyom kendime bunu inandırdım
allh senii kahretmesinnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii güldürdün beniiiiiiiiiii
gözün aydın cnmm aşağıda olması hamişliğin son zamanlarında sana çok sıkıntı verir
canım bakması çok zorr güzel ama yorucu benim bi oğlumda var zaten 3 çocuk çok olurdu bana sıramı sizlere devrettimm benn ikiz üçüz doğurun gayrıı
çok sağolunnnnnn kızlarrrrrrrrr alllahımmm olmıyanlaradaaaa tez zamanda nasippppp etsinnnnnnn
patikciiim ne güsel canım erkekimiz mi geliomuuş
içini ferah tut ama dikkat et kendineeee
ultrason makinesinde kaç günlük olduğu çıktı bebiş gözükünce son adetimede bakınca anladı doktor cnmm cnmm düşük tehlikesi olsa allah korusun leke devam ederdi dün olup kesilmişş adet gününün verdiği bi leke oo canım sıkma kendinihade canıııımm
o belli oluomuymuş
ben yumoşa baktırdım 13. gün daha kıvamda değil demişti ama bilmiom işte
sezoooooooooş şu akıntım sorun çıkarmasında tek isteğim buuuuuuu
bende canım valla bıde çiçegın bole olduya nebılım daha cok ınandırdım kendımı sankı cıcek gıbı bıtınce guzel habrı verıcekmısım gıbı hıssedıyorum ama bı yandanda sıvılcelerımı dusunuyorum aset sıvılcelerı pörtledi sanki
Allah dualarını kabul eylesinnnnnnnnnnn.....
saglıkla büyüt oğluşunu canım inan kendi bebegimin cinsiyeti belli olmuş gibi sevindim heyecan yaptım:)
benim yüzümde yokta alerji oldum gibi bikaç tane öyle çıktı sırtımda falan çıkmazdı bu ay çıktı onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?