- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.761
ama bişi atlamışsın datluuuuuuuuuuuum.
benimde adet sivilcem çıkmıştı kaydirigubbakcemile3
TABİ KIZIM BEN KENDİMİ EBEYE DOĞURTTURUYUM PRENSİB MESELESİ HIHHH naniknanik
sivilce bende test yapmadan 1 hafta önce çıkmıştı ona bakmayın kızlarrrhehhh evet saerapcım benımde ole ıste alerjı gıbı benımde cıkmazdı bole sırtımda falan bu ay var sıkıntı strestende olabılır ne bılım aman
ama bişi atlamışsın datluuuuuuuuuuuum.
benimde adet sivilcem çıkmıştı kaydirigubbakcemile3
hehhh evet saerapcım benımde ole ıste alerjı gıbı benımde cıkmazdı bole sırtımda falan bu ay var sıkıntı strestende olabılır ne bılım aman
heee kızz irkekkkkkkkkkk gelıyo seninnnnnn kızın olsunda dünürr oluruzzz
Kızlar hadİ ben gİdİyorum doktora elİmde test sonuÇlarımla dua edİn bİr sorun Çıkmaz İnŞallah
NE OLUCAK KIZ BİZİM HALİMİZ BÜLEEE YA AA BİRİMİZİN TEST YAPMASI YETECEK GALİBA :roflol::roflol::roflol:
zaten bana herkeeeşşler kızın olur senin dio.ama hamile olduğumu bilmeden sölüolar
olsun da verebilirim yeterki doğsun bebğim varsın sana gelin osssunn kaydirigubbakcemile3
zaten bana herkeeeşşler kızın olur senin dio.ama hamile olduğumu bilmeden sölüolar
olsun da verebilirim yeterki doğsun bebğim varsın sana gelin osssunn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmmmbeni kimsecikler duymamış sanırsammm slm kızlaarrr ben geldim 2. baskı olarakk yazıyorumm :))
beni kimsecikler duymamış sanırsammm slm kızlaarrr ben geldim 2. baskı olarakk yazıyorumm :))
beni kimsecikler duymamış sanırsammm slm kızlaarrr ben geldim 2. baskı olarakk yazıyorumm :))
dilayy benim ne olucakk varmı tahminnnyok kızz benımde ıcıme oglun olcak gıbı doguyo bak gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?