Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dialycım benim bundan öncekini varya çok oyaladım elimde. bitince allah nasip etti işte.
bu yeni başladığımıda çok bekletmeyi düşünmüomda yinede 1 haftada falan bitiremem heralde

serap as daha bekle çok erken kuzu üzülüo insan

bende günüm geçince yapcaktım ama o gün temizliğe kalkışıodum
temizlik yapmadan bi bakim dedim
sürpriz yaniiii

sende bekle beeebbbeeem

yok kız yapmam zatii ama bu ay çok hamiş çıktı ya sankim olarmı dedim

sezoş ama benim döngüm 33 gün sürüodu.geçen ay gecikmişti 37. günde mi ne gelmişti
yinede erken mi döllenmiş oluoooo

çiçemm benımde 28 ıla 30 gun arasında oluyodum gecen ay bende v37 gunde oldum stresten oyuzden bu ay ne zman olcam hıcc bılmyırum valla senın kı bence normal olmus gec dollenme falan degıl gec dollenme olsa adetıne 3 gun kala cıkmazdı bence

Kızlar benım de beyaz akıntım oluyor endıŞelenıyorum bırazdan ıŞ ÇıkıŞı doktor randevusu var gıdınce bır sorayım bebıŞımın kalp atılarını da duyarım ınŞallah bır sorun Çıkmasın dıye Çok dua edıyorum

endıselenme canım o beyz akıntı her hamılede oluyomus hatta son aylara dogru dahada cok artıyomus ama sen ıstıyosan tabı doktoruna bı sor

21 şubattı sezoş
4+4 günlük çıktıı asıl günün doktorda belli olur ama bence erken döllenme cnmm 3 varken çıkmazdı yoksaa adet gününde çıkmayan 10 gün sonra tekrar test yapıp çıknada gördüm ben burda valla onunkide geç döllenmeydii bende 3 gün kala yaptım doktorumda adet bitiminden hemen sonraki gün hamiş kalmışın dedii

akıntı bendede varr ama sorun değil o canım hamilelikten oluyoo

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm kuzumu gördükkkk oğluşummm oluyomuşşşş amaa çok ters yatıyo yaaa zar zor görebildikkkk kızı olanlaraaa talibizz arkidişlerrrr ona göre şimdiden anlaşalımmm ya bide çok aşağıdaymışşş bebekkk bi sorun olurmu sizce o kafaama takıldı

canım sen doktora ılk gıttıgınde ıkı kese gorunuyor demıstı ne oldu merak ettım

gözün aydın cnmm aşağıda olması hamişliğin son zamanlarında sana çok sıkıntı verir

hayırlısı olsun canım allah bagıslasdın sana onu saglıklı sahatlı ınş benım yengemınde asagıda vduruyodu merak etme allahın ıznıyle bısey olmaz sadece yorma kendını cok fazla yurume falan demıstı doktoru ona

bebiş ve kesesiymiş cnmm biraz büyüyünce netleştii doktor çok küçüktüü net konuşmamıştı o zaman ama ikiz olma ihtimalide olabilir demiştii

sımdı gordunuz ama dımı bı tane kız ıkız olsaydı ne ii olurdu ben cok ısterım ıkızımın olmasını valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…