- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.721
son adet tarihin neydiiisezoş ama benim döngüm 33 gün sürüodu.geçen ay gecikmişti 37. günde mi ne gelmişti
yinede erken mi döllenmiş oluoooo
serap as daha bekle çok erken kuzu üzülüo insan
bende günüm geçince yapcaktım ama o gün temizliğe kalkışıodum
temizlik yapmadan bi bakim dedim
sürpriz yaniiii
sende bekle beeebbbeeem
sezoş ama benim döngüm 33 gün sürüodu.geçen ay gecikmişti 37. günde mi ne gelmişti
yinede erken mi döllenmiş oluoooo
yok kız yapmam zatii ama bu ay çok hamiş çıktı ya sankim olarmı dedim
serap bekle gülüm gününden önce yapmaaaa
Kızlar benİm de beyaz akıntım oluyor endİŞelenİyorum bİrazdan İŞ ÇıkıŞı doktor randevusu var gİdİnce bİr sorayım bebİŞİmİn kalp atılarını da duyarım İnŞallah bİr sorun Çıkmasın dİye Çok dua edİyorum
4+4 günlük çıktıı asıl günün doktorda belli olur ama bence erken döllenme cnmm 3 varken çıkmazdı yoksaa adet gününde çıkmayan 10 gün sonra tekrar test yapıp çıknada gördüm ben burda valla onunkide geç döllenmeydii bende 3 gün kala yaptım doktorumda adet bitiminden hemen sonraki gün hamiş kalmışın dedii21 şubattı sezoş
akıntı bendede varr ama sorun değil o canım hamilelikten oluyooKızlar benİm de beyaz akıntım oluyor endİŞelenİyorum bİrazdan İŞ ÇıkıŞı doktor randevusu var gİdİnce bİr sorayım bebİŞİmİn kalp atılarını da duyarım İnŞallah bİr sorun Çıkmasın dİye Çok dua edİyorum
4+4 günlük çıktıı asıl günün doktorda belli olur ama bence erken döllenme cnmm 3 varken çıkmazdı yoksaa adet gününde çıkmayan 10 gün sonra tekrar test yapıp çıknada gördüm ben burda valla onunkide geç döllenmeydii bende 3 gün kala yaptım doktorumda adet bitiminden hemen sonraki gün hamiş kalmışın dedii
gözün aydın cnmm aşağıda olması hamişliğin son zamanlarında sana çok sıkıntı verirkızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm kuzumu gördükkkk oğluşummm oluyomuşşşş amaa çok ters yatıyo yaaa zar zor görebildikkkk kızı olanlaraaa talibizz arkidişlerrrr ona göre şimdiden anlaşalımmm ya bide çok aşağıdaymışşş bebekkk bi sorun olurmu sizce o kafaama takıldı
kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm kuzumu gördükkkk oğluşummm oluyomuşşşş amaa çok ters yatıyo yaaa zar zor görebildikkkk kızı olanlaraaa talibizz arkidişlerrrr ona göre şimdiden anlaşalımmm ya bide çok aşağıdaymışşş bebekkk bi sorun olurmu sizce o kafaama takıldı
endıselenme canım o beyz akıntı her hamılede oluyomus hatta son aylara dogru dahada cok artıyomus ama sen ıstıyosan tabı doktoruna bı sor
bebiş ve kesesiymiş cnmm biraz büyüyünce netleştii doktor çok küçüktüü net konuşmamıştı o zaman ama ikiz olma ihtimalide olabilir demiştiicanım sen doktora ılk gıttıgınde ıkı kese gorunuyor demıstı ne oldu merak ettım
2500 tane olmuŞ bİzİm dua bİtİrebİlİrİz İnŞ.1 nİsana kadar
bebiş ve kesesiymiş cnmm biraz büyüyünce netleştii doktor çok küçüktüü net konuşmamıştı o zaman ama ikiz olma ihtimalide olabilir demiştii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?