- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.141
eee guldee detay verr kuzuu ne dedı dr.............. kıs ben meraklı gacıyımmmmm
yaşım 20 sevgilim yok..=):hulya:
ayyyyyyyy benım koceyı dun bııı görsennn valla aglayacaktım garıbımın halıneee senın koceyede yasıkkk yaaaaaaaaaaaa offffffkaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy benım koceyı dun bııı görsennn valla aglayacaktım garıbımın halıneee senın koceyede yasıkkk yaaaaaaaaaaaa offffffkaydirigubbakcemile3
kısssss naberr bebekkk nasıl gıdıyoo hamılelıkkk kuzuuu.....o gun samımıyetden bışeler yasdımm ama sen gergın dın herhal bırass nesee napıyonn mıde bulantın falan varmııı benım mıdem bulanmıyo ama gaz benı mahfettı kaç gundurr yaaabilmiyorumkismileolabilir belkide ben yanlış anladım bendede yok gerginlikk
yaşım 20 sevgilim yok..=):hulya:
ooooooy miikim tamam dır kayıtlarıma alındın bebemkaydirigubbakcemile
kuşum detay verdimde sen görmedin sanırım senin için yazam bi daha
kist falan yok temiz için rahat olsun dedi
ancak rahim zarım incelmiş onun sebebini bulmak için hormon testi istedi
yarın alıp gösterecem inş..
Kızlar bu rahim zarı inceliği hakkkında bilginiz var mı doktor korkulacak bişey değil dedi ama benim kafamdaki tilkiler durmuyo
vallahi kocacıkım artıkın herşeyi soruyo kist olunca ilişki olmazmı şincik niye olmuyo adetmi oldun gene
kuşum detay verdimde sen görmedin sanırım senin için yazam bi daha
kist falan yok temiz için rahat olsun dedi
ancak rahim zarım incelmiş onun sebebini bulmak için hormon testi istedi
yarın alıp gösterecem inş..
hmmm çok sevındım bebemm ınşallah yı sonuç alırsınnnn:Saruboceq:
kızlar bu rahim zarı inceliği hakkkında bilginiz var mı doktor korkulacak bişey değil dedi ama benim kafamdaki tilkiler durmuyo
vallahi kocacıkım artıkın herşeyi soruyo kist olunca ilişki olmazmı şincik niye olmuyo adetmi oldun gene
hoşbulduk canımm nasılsın?sezoş huşgeldin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız aalemsin ne kayıdı...evlenme programına döndü=)))
hoşbulduk canımm nasılsın?
iyiyim ceylanım sen napıyon bende hiç belirti yok ne bulantı ne gazz sadece gögüslerde biraz sızı var o kadar pazartesi doktora gidiyim diyorum 5 hafta olucak gözükür ultrasonda sanırımmkısssss naberr bebekkk nasıl gıdıyoo hamılelıkkk kuzuuu.....o gun samımıyetden bışeler yasdımm ama sen gergın dın herhal bırass nesee napıyonn mıde bulantın falan varmııı benım mıdem bulanmıyo ama gaz benı mahfettı kaç gundurr yaaabilmiyorumkismile
bulurukkkk hemennnnopuyorumnanaktan
hertürlü hismet verios anacımm :lepi:
pazartesi gidicemmbildiğin gibi canım yaa.
sen doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?