Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eee guldee detay verr kuzuu ne dedı dr.............. kıs ben meraklı gacıyımmmmm

kuşum detay verdimde sen görmedin sanırım senin için yazam bi daha
kist falan yok temiz için rahat olsun dedi
ancak rahim zarım incelmiş onun sebebini bulmak için hormon testi istedi
yarın alıp gösterecem inş..

kızlar bu rahim zarı inceliği hakkkında bilginiz var mı doktor korkulacak bişey değil dedi ama benim kafamdaki tilkiler durmuyo

olabilir belkide ben yanlış anladım bendede yok gerginlikk
kısssss naberr bebekkk nasıl gıdıyoo hamılelıkkk kuzuuu.....o gun samımıyetden bışeler yasdımm ama sen gergın dın herhal bırass nesee napıyonn mıde bulantın falan varmııı benım mıdem bulanmıyo ama gaz benı mahfettı kaç gundurr yaaabilmiyorumkismile
yaşım 20 sevgilim yok..=):hulya:

bulurukkkk hemennnnopuyorumnanaktan

yumuşaması adet belitrisi oluyo ama incelmesi ne bilmiyom kalınlaşmasıda hamişlik olması lazum

vallahi kocacıkım artıkın herşeyi soruyo kist olunca ilişki olmazmı şincik niye olmuyo adetmi oldun gene

kaydirigubbakcemile3ayyy valla yasıkk yaaaaa:kedi:

DÜn kocacıkım kıst nasıl oluyo dedÜÜÜ bana doktordan Çıkınca kalmadı dedı doktor eŞıme bende kıst tarıfını sıvılceye benzettım

iyiyim ceylanım sen napıyon bende hiç belirti yok ne bulantı ne gazz sadece gögüslerde biraz sızı var o kadar pazartesi doktora gidiyim diyorum 5 hafta olucak gözükür ultrasonda sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…