- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.121
SAOLUN ŞEKERLER HAYDİYİN HALAYA:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gülde palmiye hastanesine mi gittin
eeeeeeeeeeeeee artık önumuzdekı ayy teyze olmakkk ıstıyomm bakkk çok çalış tememm mıı :)
hadı halaya kıslarrrrrr:teytey::teytey::teytey:bırasda boleeeee:dance::dance::dance::dance::dance::dance:bıras da boleeesositosositosositosositosositososito ohhhh kurtlarım dökulduuu bebişte oynadı teyzoşuuuuu
bayanssulusmile bilmmem artık=)))
Evet canım fsh 9.99 e2 49 Çıktı ben kÖtÜ sandım bayaĞı korktum ama doktorum normal dedİ
aman gene perhiz verdi zaten koca zafiyet geçircem artıkın diyo 8 gün yasak şincik bi yapsak çocuk olucakta hahahaha
herkeş hormon testi yaptırıo bende mi yaptırsam
adetlimisin sen güldeşeker
herkeş hormon testi yaptırıo bende mi yaptırsam
adetlimisin sen güldeşeker
iyi ya sevindim canım gelsin bebişler zemuszemus inş. Benimkide iyi çıkar
olabilir belkide ben yanlış anladım bendede yok gerginlikkhesap vermek zorunde degelsın bebemm takılıyom ama hamılelıkden alıngan oldun herhall :CüvCüv::CüvCüv:
bebemm ortada gergınlık yok gergınlık yapanlarlada benım işim yok zatııı....benım de gun içerisinde girdigim çok topıc varr... ayrıca kımse burdan başka bıyere gıdemesın demedıı kıı bende sadece burda durmuyorumkaydirigubbakcemile2sadece samımıyetden takılım dedım ama dedıgım gıbı hamılelık alınganlık yaptı herhal datlummm:CüvCüv: gergınlık yok problem yok yanıı herşey relaxxxx:dance:
gerılen yokk bebemmmm en azından benım açımdanzemuszemus
aman gene perhiz verdi zaten koca zafiyet geçircem artıkın diyo 8 gün yasak şincik bi yapsak çocuk olucakta hahahaha
adet bittide kahve lekeler geliyodu kaç gündür halada devam ediyo yinede yapalım hormon testi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?