- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.161
iyiyim ceylanım sen napıyon bende hiç belirti yok ne bulantı ne gazz sadece gögüslerde biraz sızı var o kadar pazartesi doktora gidiyim diyorum 5 hafta olucak gözükür ultrasonda sanırımm
gelir istanbulda çok geç gelmiyo elektrikler cnmyaaaa elektırıklerr gelsın duaa edın kıss banaaa
DÜn kocacıkım kİst nasıl oluyo dedÜÜÜ bana doktordan Çıkınca kalmadı dedİ doktor eŞİme bende kİst tarİfİnİ sİvİlceye benzettİm
dimi 5 haftalık olunca görünüyo diye duydum bende inş.canım ya merak ediyorum valla darısı başınıza tez zamandagörünür canım iyi haberlerle gelirsin inşallaaaaaaah
canlar merhaba herkese:))
site eski halini almış ayyyy çok sevindim vallaaaaaa...
ha ha iyi benzetme yapmışsın canım
inş.canım sen buldunmu sonucunu anlayan birini zorxx ne dediSeZEncİmmm gÖstercek bebİŞ kendİnİ sana allahın İznİyle bİ erkekİn var İnŞ.bİde kızın olur bu sefer
inş.canım sen buldunmu sonucunu anlayan birini zorxx ne dedi
dimi 5 haftalık olunca görünüyo diye duydum bende inş.canım ya merak ediyorum valla darısı başınıza tez zamanda
hu huuuu ben geldim diom yaaaaaaa:)))
e iyi bari en doğru ağızdan öğrenmişin sonucuudirekt doktoru aradım canım hormonlar normal dedi sorunun yok dedi çok şükür zorxxda yazdı o da yaptırmış ama site gidince kaldı öyle
selam herkese kızlar topiğiniz çok hoşuma gitti çok sıcak bi ortam ee bende geldim aranıza kabul edersiniz dimiiia.s.
aaaa ondanmıymış bizde adet bitmedi diyodukk bilgim yok cnm malesef bu konudaaminn canımm.. bende dr a gittim rahim zarım incelmiş o yüzden geliyomuş kahve lekeler bilgin var mı bu konuda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?