- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.241
O dageçmişi okuyodur ona da özetliyelim kaydirigubbakcemile3
SULTANIN KEYFİ YOK BAK GENE KAÇTI senağlama
Hayırdır kız nie dövüyon kocanı bakiim
evet canım 2 aydır istiyoruz 3 olacak işte nisan ayıyla daha önce nasıl korunuyodun sen
ne oldu kuşum niye tokatladın koçişini kızdırdı mı senii
Ellerİne saĞlık kesİn haketmİŞtİr
:roflol::roflol:
kıs naptı kociş :roflol:
BenÜm patron gettÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
test mi yaptı sultan canım
evet canım 2 aydır istiyoruz 3 olacak işte nisan ayıyla daha önce nasıl korunuyodun sen
İlk evlendiğimizde yasmin doğum kontrol hapı kullandım ben, sonra geçen yaz başı bıraktım hapı, kışa doğru bebiş çalışmalarına başlarıs dioduk çünkü. Hap kullanıp bırakınca ilk bi iki ay hamileliği çok önermiyolar çünkü. Hapın etkisi vucuttan geçsin diolar. Sonra iş durumu oldu prezervatifle korunmaya devam ettim. Yılbaşından sonra korunmadık.
AyŞegÜlcÜmmmmm ceylanımm banda bİ uĞur bÖcÜkÜ bulun ya ben koyayım hamİŞ kalırım belkİm
hımmm anladım kuzuuadet oldu canım daha doğrusu sabah gelmiş ama akşama doğru bitmiş doktora gidicekti bak sahi bi sorayım ben
İlk evlendiğimizde yasmin doğum kontrol hapı kullandım ben, sonra geçen yaz başı bıraktım hapı, kışa doğru bebiş çalışmalarına başlarıs dioduk çünkü. Hap kullanıp bırakınca ilk bi iki ay hamileliği çok önermiyolar çünkü. Hapın etkisi vucuttan geçsin diolar. Sonra iş durumu oldu prezervatifle korunmaya devam ettim. Yılbaşından sonra korunmadık.
ben hap kullanıyodum ama bırakalı 2 ay oldu kALMADIMDA ZATİİ GEÇMİŞTİR ETKİSİ ŞİMDİYE İNŞ..
bu bady bayıldım ya çok şekermiş dimiii
hımmm anladım kuzuu
ben hap kullanıyodum ama bırakalı 2 ay oldu kALMADIMDA ZATİİ GEÇMİŞTİR ETKİSİ ŞİMDİYE İNŞ..
artrık etkısı geçmıstır cancan..inşallah yakında alırız senden de hamıle haberını..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?