Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

olacak İnşallah canım olacak. hemde çooook kısa zaman sonraaaa. belkimde seninledir hıııı olurmu olur :jeyyar: yerimseniben

OLSA VALLA KOÇİŞ GEÇEN GECE YANIMIZDAN GEÇEN Bİ BEBİŞE Bİ BAKTI GİDENE KADAR İÇİM ACIDI EMME TAKDİR ALLAHIN ZATİ ŞİMDİDEN GÖBİŞİMİ SEVİYO VAR DİYOOohaoldumsmile:gitme:

OLSA VALLA KOÇİŞ GEÇEN GECE YANIMIZDAN GEÇEN Bİ BEBİŞE Bİ BAKTI GİDENE KADAR İÇİM ACIDI EMME TAKDİR ALLAHIN ZATİ ŞİMDİDEN GÖBİŞİMİ SEVİYO VAR DİYOOohaoldumsmile:gitme:

ben hamileyim sanıyorduk ya benim eşimde nasıl orda bişey varmı falan diyordu öpüyordu karnımı falan. hamileyken çok severdi ama konuşurdu falan. öyle çok özledimki hamile kalmayı. bende konuşurdum. ama bıraktı gitti beni bi dahada gelmedi kuzularım. ayy kötü oldum yaaa. gözlerim doldu. mafoldumben

YAAAAAAAAAAAAAAAA BEN KİMSENİN ÜZÜLMESİ İÇİN YAPMADIM AMA AĞLAMAK YOK

:1hug:ŞenizŞenizŞeniz GEL ÖPCEM

valla belli etmiyolar ama koçişler bizden daha çok istiyo bebişleri

benim eşim çok istiyor. çocuğu olan bi yere gidelim yada kız kardeşi gelsin o kadar kötü oluyor ki. bazen arabaya biner binmez birbirimizin ellerini tutup karı koca ağlamaya başlıyoruz. onun üzülmesi çok zoruma gidiyor. dün söyledim duvara yumruk vurdu sanki benim yüreğime vurdu. içim gitti. ben kendime üzüldüm zaten. köpeklerle konuşuyor bazen. öyle dolarımki ağlamak gelir içimden. der ki kızım bak siz bizim bebeklerimizsiniz annenizi üzmeyin tamammı. bizim tek çocuklarımız siz olacaksınız falan der. öyle sever falan. :çok üzgünüm: ölürüm ben onu verene. canım kocam benim

canım yaa üzme kendini bitanem gelecek bidaha allahın izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…