Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultiş nie güne iyi başlamadın canım yaaaaaaaaaa

sabah kalktım banyo yaptım adetliyken kokuyor insan bide adana artık sıcakladı terliyorum diye. bi çıktım fönü aldım elime elektrik kesildi. köpeklerin yemeği var dedim bi baktım tabakları boş koştura koştura yemeklerini pişirdim koydum. 2 makina yıkanacak çamaşır var attım tam malum elektrik yok. 4 te çıkıyorum gider evi temizlerim diyordum. tedaşı aradım elektrik akşama kadar yokmuş. eşimle tartıştık bana bi çocuk bile doğuramadın dedi bende git bacın sana güvenip doğuruyor işte ona bakarsın dedim. tartıştık. yaaa çok kötü yaaa.

kız gerçekten bütün aksilikler seni bulmuşşşşş içerdemi bakıyonuz köpeklere eşine gelince ayıp etmişş ama sende baya damarına bastın galiba onunnn arada olur öle şeyler cnm sıkma canını

aaaah canım yaaa
bazı şeyler üstüste gelebiliiio ama enerjini kaybetme deriim.helede kocişle birbirinise daha sıkı sarılmanız gerekirken kavga etmeyin kıs.onlarada yasık sende böle üzülüon işte.keletlenelim daha çok Şeniz

gunydın kuzularrr..
çiçegemm dun çok geç gittik eve su tadılatı için geç geldı sersem adam mecburen saat 10 da gıtmek zorunda kaldık agrılarım vardı ya o agrı belıme vurunca eşim de gidelim bi dedi bende zaten hep tedırgındım çünkü diger bebekde de aynı agrılardan sonra kalbının durdugunu ögrenmiştik.. ama çok şükür ultrasonda pıt pıt atıyoduuuu ayy o ankı mutlulugumu anlatamam yaa sankı gıttıgımde kötu bı haber alacakmış gibi gittim ama çok şükür..

tatlım ya..terslık işte elektrık kesılmıs..
kocanı boşver canım..yanlıs söz kullanmıs..onun ayıbı..

aaaaaaaaaaaay çok şükür canım
aniden karar verdiniz yani
iyi yaptınız
bisimde 8 haftada böle olcek artıkım taşınırıs habire duktura korkudan

gözün aydınn cnmm benimde çok ağrıyoo belimmmm kalçamın içinden sol bacağımm kasıyooo bende herakşam eşime diyom acaba bişimi olck diyee böle tereddütlü yaşamakta çok zor oluyo yaa dr bana rahat ol diyoo ama olamıyorum heran bişi olucak gibime gelıyo

korkma nohutum..saglıklıdır bebişin..Şeniz

sıkma canı nı bebemm elektırıker gelır çamaşırlar bıter saçın fönlenır......kocişinde stres lı anladıgım kadarıylaa kırmayın bırbırınızı tatlım eşler arasında olur böyle şeyler ee ikinizde birbirinizi deşarj edıceksınız yoksa evlılık çekilmez bı hal alır...sakın sıkma canınıı...

birsenciiiiiim
akıntım var ama artık rengi baya açıldı kahverengiden normal akıntıya dönüyo yani
demekki adet döenmim die diyorumm.aman yine gelmesinde ben hala yat modundayım canım

bebeğede bişi öremem bilmem heç öle şeylerii .gesmeyi dolanmayı iyi bilirim amaaaa

evet canım yat sen yıne..dınlenmış olursun bıryandan da

dilek sen nasıl oldunnn cnmm doktora göründünmü adet oldunmuı

yok bırsencım olamadım..:gitme:çok korkuyorum...olamam gerekk...netten arastırdım..adet olmayınca dunya kadar hastalı belırtısı var..
umarım olurum bugun arkadasım...Şeniz

ohh gözünn aydınn cnm belkide ondandııı ayy akıntı çok olucak şimdiii normal akıntı baya oluyoo yattt şekerim yat nasıl olsa anneciğin yanında bebişee büyükler örürrr cnmm ben istesem yaparım aslında ama keyfımm yokk el işi görmek bile istemıyom bu aralarr bebiş olsunda bol bol gezersinizz içime senin kızın oluıcak gibi doğdu benimmm çiçekkk

ceylanım pelin gelcekmiş dün haberleştik
öslemiş bise dayanamadı ben demiştim kaydirigubbakcemile3
hatta dün girmeye çalıştı arıza vardı yaaa girememdi
bugün gelir die düşünüooom

bugün gidion eve diiddiiim
yok dedi.kocasının amcası ölmüş gitmicejkmiş.gelsin dicem nan kocayı bıraktııı okadar evine gitsin.
ben çatladım beaaaa aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…