- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.441
benim eşim çok istiyor. çocuğu olan bi yere gidelim yada kız kardeşi gelsin o kadar kötü oluyor ki. bazen arabaya biner binmez birbirimizin ellerini tutup karı koca ağlamaya başlıyoruz. onun üzülmesi çok zoruma gidiyor. dün söyledim duvara yumruk vurdu sanki benim yüreğime vurdu. içim gitti. ben kendime üzüldüm zaten. köpeklerle konuşuyor bazen. öyle dolarımki ağlamak gelir içimden. der ki kızım bak siz bizim bebeklerimizsiniz annenizi üzmeyin tamammı. bizim tek çocuklarımız siz olacaksınız falan der. öyle sever falan. :çok üzgünüm: ölürüm ben onu verene. canım kocam benim
canım yaa üzme kendini bitanem gelecek bidaha allahın izniylee
benim eşim çok istiyor. çocuğu olan bi yere gidelim yada kız kardeşi gelsin o kadar kötü oluyor ki. bazen arabaya biner binmez birbirimizin ellerini tutup karı koca ağlamaya başlıyoruz. onun üzülmesi çok zoruma gidiyor. dün söyledim duvara yumruk vurdu sanki benim yüreğime vurdu. içim gitti. ben kendime üzüldüm zaten. köpeklerle konuşuyor bazen. öyle dolarımki ağlamak gelir içimden. der ki kızım bak siz bizim bebeklerimizsiniz annenizi üzmeyin tamammı. bizim tek çocuklarımız siz olacaksınız falan der. öyle sever falan. :çok üzgünüm: ölürüm ben onu verene. canım kocam benim
OY OY KIYAMAM YA BENİMKİDE ÖYLE ALLAH RAZI OLSUN KOCALARIMIZDAN YA :1hug:
canım benim bekle. Test yapınca daha çok üzülüyorsun. Dur sarılayım sana canım tesellim olsun bari şeniz:1hug:
amin canım amin inşallahhhh. Onu benden beni ondan eksik etmesin. Senide eşinide canım inşallah. Inşallah rabbim en kısa zamanda bebekle güldürsün yüzünüzü
fatoşummm hoşgeldin
canım hoşbuldum..
dilaycım senin msn adresin bende var dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?