- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.661
İnnşallah herkes nere gitti yaa hava güsel herkes dışarlara mı attı kendini acepayy inşallah canım sen ben hepimizde verek güzel haberler....
ceylanım pelin gelcekmiş dün haberleştik
öslemiş bise dayanamadı ben demiştim kaydirigubbakcemile3
hatta dün girmeye çalıştı arıza vardı yaaa girememdi
bugün gelir die düşünüooom
bugün gidion eve diiddiiim
yok dedi.kocasının amcası ölmüş gitmicejkmiş.gelsin dicem nan kocayı bıraktııı okadar evine gitsin.
ben çatladım beaaaa aklinialirimsmile
Aamin canım inşallah o duyguyu hepimiz tadarıss. Sende problem mi vardı sebepsiz mi?evet bebem ya dayanamadım sizlerden daha fazla ayrı kalmaya hepinizi cok özledim geldim ama siz yoksunuz bu seferde ceylan cicek serap dilay pison daha sayamadıgım arkadaşlar valla sizsiz günler gecmedi bundan sonra hic ayrılmıycam sizlerden işallahopuyorumnanaktan kocişim gelmedi daha almaya beni tabiki cok özledimŞeniz ama kendim gidemem canım zaten adetleiyim adetim bitsin calışmalara devam etcez incir kürünüde yapıp iciyorum inşallah bu sefer olur allahım ne olur benimde bebişim olsun bu güzel duyguyu banada tattır yarabbim :Saruboceq:
anammm cnm benım yaaaaa bende onu osledım vallaa...delsın delsınnn...nann onane kocenın amcası olmuşse...ditsin o kocasının yanına adam da çok öslemıştır emınımmm:))nann ben olsam dayanamamm ha artık fatıh olmadan yataga da gıramıyom yatamıyom da bız fena alıştık herhallkaydirigubbakcemile3
Aamin canım inşallah o duyguyu hepimiz tadarıss. Sende problem mi vardı sebepsiz mi?
Ben de1,5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyorum henüz bişiy yok. Ama bende pko war canım ptesi doktora gidicem tedaviye başliicamyok canım aslında bilmiyorum ben 8 aylık evliyim 3ay korunduk şimdi istiyoruz ama olmuyo biraz daha bekliycem olmassa doktora gitcem artık... allahım herkeze tattırsın o güzel duyguyu sen ne zamandır istiyosun canım
Ben de1,5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyorum henüz bişiy yok. Ama bende pko war canım ptesi doktora gidicem tedaviye başliicam
İnşallah canım. Bu kadar istiyosan üzülüyosan bence sen de bi git doktora. Nasılsa kaçınılmaz son eninde sonunda gitmek zorunda kalıcaktın. Ben de om erteledim ama gidince de durumu öğrendim keşke başta gitseymişim dedim.inşallah sen de an kısa zamanda hamile kalırsın... doktordan güzel haberlelrle dönersin canım:Saruboceq:
nan serap bi slm vermedin
İnşallah canım. Bu kadar istiyosan üzülüyosan bence sen de bi git doktora. Nasılsa kaçınılmaz son eninde sonunda gitmek zorunda kalıcaktın. Ben de om erteledim ama gidince de durumu öğrendim keşke başta gitseymişim dedim.
pelin hoşgeldin tatlım
evet bebem ya dayanamadım sizlerden daha fazla ayrı kalmaya hepinizi cok özledim geldim ama siz yoksunuz bu seferde ceylan cicek serap dilay pison daha sayamadıgım arkadaşlar valla sizsiz günler gecmedi bundan sonra hic ayrılmıycam sizlerden işallahopuyorumnanaktan kocişim gelmedi daha almaya beni tabiki cok özledimŞeniz ama kendim gidemem canım zaten adetleiyim adetim bitsin calışmalara devam etcez incir kürünüde yapıp iciyorum inşallah bu sefer olur allahım ne olur benimde bebişim olsun bu güzel duyguyu banada tattır yarabbim :Saruboceq:
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin canım nasılsın?
serap sen hamilesin vallaaa.....
İnşallah ööledir kız bu ay bi hamiş haberi daha alalım da iyice neşelensin bura
koklaşalım tatlım koklaşalımŞenizohhhhhhhhhhhhhhh tatlım gel koklaşalım hoşgeldin Şeniz
boğazlarım şiş canım halsizlik var yatayım dedim duramadım geldim gene sen neler yaptın annişinle doya doya özlem gideriyosundur
serapcım ben cıkıyorum canım sonra görüşürüz öptüm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?