Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlar hastayım ya boğazlarım yanıyomafoldumben

canım benim yaaa. çok çok çok geçmiş olsun Allahım iyilik versin canım yaaa.neyseki evdesin canım dikkat et. sıcak bişeyler iç ama sakın adaçayı falan içme tamammı. kuşburnu falan iç iyi gelir. :1hug lumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım ayva çayı yap..içine elme kabuğu,karanfilde att...yada nane limon iç..

saol canım benim ayva çayı yokki evde yani ayvada yok kız sen bana ayvayımı yedirttiriyon:)

saol canım benim kuşburnu var galiba canım onu içebilirim zati kahvaltımıda çorbayla yapıyom tarhana yaptım ay evet ya allahtan evdeyim çok ateşli hatun oldum 37.50 olmuş ateşim

he ben yoğğummmm....
kıs msn de görüdünyaa...

gördüm kız. bide üstteki isimleri okumadan resimdekilere bakıyorum aaa diyorum hiç biri benzemiyor. sonra baktım adın yok. kaydirigubbakcemile3

canım dikkat et ateş iyi değil. ılık duş al. çorba içmekle iyi etmişsin. şifa olsun inşallah canımmm.

çok çok gecmiş olsun serapcımm kendini sıcak tut ii bak bitanem duuuu bende gelim eşlik edim sanaaamafoldumben mafoldumben

saol kuşum benim Şeniz

serabım canımm çok geçmiş olsun..
soğuk bişilermi içtin canımmm

bu hafta irmik helvası yapmıştım onunla dondurma güzel oluyo diye yidim ama koçiş duymasın hasta olmam demiştim ama gene gettü ses

geçmiş olsun serapcııım

saol tatlım

kaydirigubbakcemile3 canım ozaman nane limon iç..bol sıvı gıda al kii kolayca atlatabilesin..portakal sık

nane limon yapayım ozman ben

ateşim hamişliğe sebep olsa keşke inş.şifa olur mirmirmirmir

ayy dondurmamı yedin..
şimdide boğazın ağrıo..
afferim serap....
dicem kocişine seni....

ay napıyım çok canım istemişti bu sabahta kalktım 6.30 ta çorba yapayım diyom bide turşu koyayım yanına uyandım turşu aklıma geldi hahahaha boğazlarımı hepten yakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…