- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.621
selam kızlar hastayım ya boğazlarım yanıyomafoldumben
kız fatmaaa. gayseri buluşması resimlerinize baktım senin resmin yokkkk
geçmiş olsun canım ayva çayı yap..içine elme kabuğu,karanfilde att...yada nane limon iç..
canım benim yaaa. çok çok çok geçmiş olsun Allahım iyilik versin canım yaaa.neyseki evdesin canım dikkat et. sıcak bişeyler iç ama sakın adaçayı falan içme tamammı. kuşburnu falan iç iyi gelir. :1huglumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım , agır bir iş falan mı yaptın yada ters bir hareket yapmış olabilirmisin canım
mirage çok sıcak şeyler içme...bilinen bir yanlışmış...ılık iç canım...
he ben yoğğummmm....
kıs msn de görüdünyaa...
saol canım benim ayva çayı yokki evde yani ayvada yok kız sen bana ayvayımı yedirttiriyon:)
saol canım benim kuşburnu var galiba canım onu içebilirim zati kahvaltımıda çorbayla yapıyom tarhana yaptım ay evet ya allahtan evdeyim çok ateşli hatun oldum 37.50 olmuş ateşim
çok çok gecmiş olsun serapcımm kendini sıcak tut ii bak bitanem duuuu bende gelim eşlik edim sanaaamafoldumben mafoldumben
serabım canımm çok geçmiş olsun..
soğuk bişilermi içtin canımmm
gördüm kız. bide üstteki isimleri okumadan resimdekilere bakıyorum aaa diyorum hiç biri benzemiyor. sonra baktım adın yok. kaydirigubbakcemileayy avrupa yakasında burhan şey dioduya hani ''ben aslında yoğum yoğum '' dioduya..
bende aynen öle diom sana....
:roflol:
bu hafta irmik helvası yapmıştım onunla dondurma güzel oluyo diye yidim ama koçiş duymasın hasta olmam demiştim ama gene gettü ses
geçmiş olsun serapcııım
kaydirigubbakcemile3 canım ozaman nane limon iç..bol sıvı gıda al kii kolayca atlatabilesin..portakal sık
gördüm kız. bide üstteki isimleri okumadan resimdekilere bakıyorum aaa diyorum hiç biri benzemiyor. sonra baktım adın yok. kaydirigubbakcemile3
canım dikkat et ateş iyi değil. ılık duş al. çorba içmekle iyi etmişsin. şifa olsun inşallah canımmm.
ayy dondurmamı yedin..
şimdide boğazın ağrıo..
afferim serap....
dicem kocişine seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?