Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben geldım kuzular ay çıldırcam vaa bugun tam 6 gun oldu belım agrıyo kasıklarımda ara ara agrıyo gaz hala bıldıgınız gıbı devam 2 gundurde goguslerım sancıyo kafayı yıycem yaaaa normalde adetımden 2 gun once falaln bole olurdum ben yaaa

dilaycığı hayırlısı canım ya bendede adet belirtisi olmazdı sadece sinir oluyodu bu ay bel bacak ve kasıklarım ağrıyo

canım senin adetin 1 inde değilmiydiii

dilaycığı hayırlısı canım ya bendede adet belirtisi olmazdı sadece sinir oluyodu bu ay bel bacak ve kasıklarım ağrıyo

bende oleyım amam bende sınır olmuyodu acayıp sınırlıyım herseye alınıyorum dınırlenıyorum fısek gıbıyım 3 gundur adama delı gıbı bagırıyorum

canım senin adetin 1 inde değilmiydiii

evet canım ama ben dıyorum ya bu belırtılerı adetıme 2 gun kala falan olurdu ama bende 6 gundur var bılıyosunuz gunlerdır sıkayet edeyırum agrılardan gazdan falan okadarda dıkkat edıyorum acaba gaz yapıcak seylermı yıyorum ondanmı oluyo dıye ama gaz yapıcak seylerde yemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…