Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohut geçmişte beslenmemi yasmıştım bak canım

bakrım kuzu ben tesadufen kıvı çok yıyorum:)) çünkü ekşi kiviye bayılırım böyle bi etkisinin olmasıda ıyıyymışş hanii....lıstayıde gördum bırebır uygulamasamda annem baktıgı için aşşa yukarı aynı şeylerı yedırıyo saolsun bebemm..
teşekkür ederım kuzuu

arı sütü bal polen almıştım ya hani ben boğazlarım acıdıkta geceden beri az az ondan yedim çok iyi geldi sabahtan beri nane limon yapçem diyom yapamadım karnım aç ama midem karışıyo sanki

arı sütü bal polen almıştım ya hani ben boğazlarım acıdıkta geceden beri az az ondan yedim çok iyi geldi sabahtan beri nane limon yapçem diyom yapamadım karnım aç ama midem karışıyo sanki

bilmiyorumkismile
üşüttünmü yoksam..

kızlar bu 3. yere yazışım kimse cvp vermedi birşey sorucam benim bugün adet günüm ama hala olmadım hamilelik belirtisi olarak karnında şişkinlik ve gaz sancısı gibi sıkışma olan oldumu hiç arada bir de sağ kasığımda ağrı oluyor

naptın bebem kahvaltıdan sora
benim akıntım normal rengine döndü saıyılır
cnm abım bugun evdeye gırgır şamata kuduruyoz öleee....akıntın normal dönmüşş bak geçti gitti işte bebemm bundan sonrası çokk guzel olcek merak etmeeee:lepi:
görmedim..tatlımm..durumun nasıl
bugun çokkkk ıyıyım cnm dun bebişi gördüm rahatladım bugun de çok pozitifim allah bozmasın sen nasılsın bakemm
merhaba kısılar..

selam cnm hoşgeldınnn

:roflol::roflol:
senlede mi nazlı konuşuom kıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım karnın hemen şişmez ki..zannetmiyorum..

canım hamiş olma ihtimalin var düzenlimi adet görüyosun peki

yaaa aç bırakma kendınııı kalkk bişlerr yee hadıı sonrada nane lımonunu yapp ayyy yakın olsaydık da ben yapaydım sana yaaaaŞeniz

bı test yap canım

allah bılır seker. süphen vardsa yarın bır test yap..
adetın duzenlımıdır pekı..sempatiksalakcinni

ne demek bebem
annem gidince benimde canım istemiyebilir
onun elinden yimek güsel oluooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…