Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aaaaaaaaaaaaaay söölediğime pişman oldum valaaa nohut annene söle yapsın içimde kalır şimdikkk

veririm tarifi serabıım.çokta farklı diil zaten.dolma içini asla pişirmeyiz biz.en önemli dip not buuu

ayy bende bayılıyorum valla yaaa patlıcan mannagıyım zatenn dolması da mannak oluyoo üfffffzemuszemus

saol bebemmmcokacimcoook

aynen benim koçişte yemiyo safdece kızarmasını yer okaaa

valla kızım sen de bende sınırlenıyoruz bu aralar dıkkat etmek lazım yoksa canımıza okucaklar ılk fırsatta

evet canım hamiş olmamız şart adet olursak yandık :)ohaoldumsmile

bak adam sesız duruyor..sende az susu ver..Şeniz

tansıyonun mu var senın..yeemeklere dıkkat..lmaz:

oda artık anlıyo kızıyom bağrıyom sonrada yüzüne bakıp gülüyom oda gülüyo hepten manyak oldun serap diyo

yoktu canım bende tansiyon ama bu ay gözlerim kayıyo

slm cıtırlar ben geldim hepinizi cok özledim nasılsınız?opuyorumnanaktan
bisde senı ösledık kuzuuu
aaaaaaaaaaaaaay söölediğime pişman oldum valaaa nohut annene söle yapsın içimde kalır şimdikkk

veririm tarifi serabıım.çokta farklı diil zaten.dolma içini asla pişirmeyiz biz.en önemli dip not buuu

bugun yarın yaptırırım merk etme kuzuu afıyet olsun sızee
bizde dolmanın içini pişirmeyızz aynen canımm

kaç gun gectı dıyom bebem yaaa bıde kendın ıdrar testı yapsan belkı erkendı ozman kan testı ıcın

canım 19 unda karın agrılarım basladı 3-4 gun surdu..oldum sandım hep yattım vallahı..
ama gelmedı..en son 22 sınde gelmelıydı..gelmedı..yanı 5 gun geçtı dılacım bea..
kanda çıkmayan ıdrarda çıkarmı bebeem..
bilmiyorumkismile

adet belırtısı de kalmadı..ama 5-6 gundur mıde bulantısı var..onuda psıkolojımın bozulduguna yoruyorum alsanaalsanasmile

pelün az önce men geldim sen gittüüün

evine gitcen mi geliio mus eni almaya
get artıkııııııııııııııııııııııım hadeeeeee
incir kürünü ihmal etme sakın
günde bi 2 bardak çay iç ,içinede 1 karanfil at tamam mı.
gebe kalmaya iyi gelirmiş karanfil
çalışma döenminde didiklerimi yap bakam
bide otur bi dua ya başla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…