Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın dilaycığım hoşgeldin canım. senin adet gününmü bugün

gunaydın canım saol valla gecen ay sastı benım 6 gun falan gecıktı notrmalde 28-29 gunde olurdum gecen ay şaştı bu ayda dahah gelen gıden yok atesımıde olcuyorum hersabah 37 den asagı dusmuyo normalde adetıme 4 gun falan kala 35.5 falaln duserdı amam bı sey yok bakalım allahtan hayırlısı

aaaaaaaaaayy bende seni yirim emi datlum benim
görces bakalım finduğuuuuu

geç yazıorum ama gene nette sorun var
çok yavaş canım ondan

canım benimde bu ay 5 gün gecikti. adet olduğumda bile ısım 36.7 ydi artık inanmıyorum ben ısı işine yaa. ama seninki bayağı yüksek maşallah İnşallah hiç düşmezde hamile olursun canım yaaa.ama bende önceki ay oldu diye bu ayda gecikmek zorunda değil. ve ısında çok iyi. bi kaç gün bekle düşmezse öbür gün falan test yap canım yaaa. Rabbim inşallah yüzünü güldürsün canım benim

valla bılmıyorum bende o ates olcmeyı yenı duydum denıyım dedım ıste ama beklıycem canım yaaa ayın 5 ıne kadar falan garantı olsun sonra hayal kırıklıgına ugruyorum cok kısmet yuce rabbım nasıp ettıyse gorcez

Sultan dİlay ÇİÇeeeeeeeem nabersİnİz canlarım ben Çok uykusuızum Şİnİrlİyİm

canım hayırdır niye sinirlisin ne oldu bebem

canım ben ölçüyordum ondan biliyorum. ama bence ateşin çok güzel. test yapsan çıkar canım. ama beklemek istiyorsan sen bilirsin

LEN DİLAYYYYYYYYY YAP ARTIK TESTİNİ BEEElülülülülülü TERLİK GELİYO ARTKIN SANA

ayy serabımmm yaa cesaret edemıyorum ne bılım yaa valla beklıyım bıraz dahah dıyorum ne olur ne olmaz gercı ben tam 9 gun oldu adet sancısı vcekıyorum ama normalde adetımden 1 gun once sancılarım baslar ertesı gunde adet olurdum ne bılım valla yaaa offfffffffffffffff cıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…