Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaa serap yaaa yapma kızzzz valla bak heyecanlandım duayı bıtırıyım ole yapıym dıyorum bende kızzz buarada senın gelen gıden yokkk deme

yok kuşum bende de çok şükür bakalım ne olucak ya ateşimde yüksek ama bilmiyom yaaaaaa adetimde düzensiz ya ne olucak bende bilmiyom

dilayım ben diğer hamileliklerimden yastıktan başımı kaldıramazdım
bunda uyku yok valaaaaa
ama sora ne olur bilemioorum
heycandanda uyuyamıo olabilirsin.kendinde belirti arama canım
ben de dua mı okuodum ama bu ay ben adet olcam die bekliodum canım
senden isteğim kendini heveslendirme
dua da okusan böle.çünkü okuduğumuz dualarımızda da rabbim bizim için hayırlısını verioo.buna inan
bebeğin varsada sürpris olsun
demek istediğim belirtilere takılmadan allaha sığın
ben geceleri yıldızlara bakıp okudum dualarımı çok ağladım ama hep hayırlısını istedim.şimdide öle yapıorum çünkü bisiim durmumuzda henüz belli değil.allahın takdiri

ama hemen yapma test derim

dogru soluyosun cıcegım hersetın hayırlısı kısmet nasıp belırtılere takılmıyorum aslında aklıma gelınce sıze soruyorum normalde dusunmuyorum

ayyyy dilay beni görmüo galibaa

ıyorum baglantı kopuyo gıdıyo sınır oldum benım gecen aydan karısık durumlar gecn ayy 6 gunum gectı normalde 28-29 gunde olurum ama bende 9 gundur falan edet sancısı cekıyorum normalde hep adetıme bır gun kala sancılanır ertesı gunde adet olurdum ama bu sefer bole oldu ıste bugunde 29 gun bakalım hayırlısı

olumunekankayizsmile
beni yanlış anlamadın dimi kuzuuuuuuuuuuuuuuu
ben yoktur demiorum ama varsa sürpris ossun deoom olumunekankayizsmile

yok canımın içi anlamadım sacmalama bıtenem benım bende zaten hep suprız olsun ıstedım bebeıs dusunmeye basladıgımızdan berı senı sevıyom kuzum kıyamam yanlıs anlarmıyım ben senıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bende seviom hemde çooooooooooooooooooooooook ŞenizŞeniz

cnmm önceki yadıklarını okudumda benimde son hafta 36.9 37.0 deydi hep ateşim hamişlikte yükseliyo adet olmaya yakın düşermişş ateş topicine bak orda öyle yazıyor bendede uyku sorunu yok sabah 7 de kalkıyorumm erkendenn gecede 4 kere uyanmama rağmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…