Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım hayırdır niye sinirlisin ne oldu bebem

canım ben ölçüyordum ondan biliyorum. ama bence ateşin çok güzel. test yapsan çıkar canım. ama beklemek istiyorsan sen bilirsin

kızzz sız zorla bana sımdı eczanenın yolunu tutturcanız yane heeeee

canım hayırdır niye sinirlisin ne oldu bebem

canım ben ölçüyordum ondan biliyorum. ama bence ateşin çok güzel. test yapsan çıkar canım. ama beklemek istiyorsan sen bilirsin

KOÇİŞİM SAĞOLSUN UYKUSU AĞIRDIR BİRAZ UYKU ARASINDA Bİ DİRSEK YEDİM SIRTIMA HALA AĞRIYO alsanaalsanasmile

SULTAN BENİM ATEŞİMDE YÜKSEK HALA 36.9 ÇIKIYO -tatlicadiarzu- GALİBA BEN GRİP OLUCAM

serp nie uyumadın kıs :hulya:

ayy çiçek bişey sorcam uykudan bahsedınce aklıma geldı şimdi kısss ben hıc dogru duzgun uyuyamıyorum onceden 10 lara 11 lere kadar uyuyan ben sımdı saat en erken 6 engec 7 de kalkıyorum yaaa neden kıne kısss sende ole hamılelıkten dolayı uykusuzluk yasıyomusun gecelerıde okadar erken kalkmama ragmen donuyorum yatagın ıcınde

çiçem bende ole dusunuyorum ınacım ole oldu cunku sende ole yaptın pozıtıf cıktı yaaa bende ole ınandırdım kendımı acıkcası nebılım

hi hiii bende sabahları erken kalkmaya başladım yaaaa..
deli olcammm..
kayınbaba 5te çıkıo evden onunla beraber uyanıorum..
sonra uyu uyuyabilirsen..
ama akşamda nasıl uyudgumu bilmiorum....
hamilelik belirtisi die diil...
sdc böle bişi olmaya başladı bende...

TATLIM YAP ARTIK YA BAK GÖR ÇIKACAK :lepi::Saruboceq:

sen de benım gıbı olmussun canım yaaa cok sınır bozucu bıseyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…