Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar öğrenin işte sizlerede faydası olcek bu konuşmaların
inşallaah tez zmanda hepinizle böle suhbetler eederis ama kısmayın bana canlarım Şeniz

EN BÜYÜMENCİK FENERBAHÇEEEEEEEEEE:içelim::içelim::içelim:hihoyyythihoyyytturkbayragi
TABÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar benım soruma nıye kımse cevap vermedi sezen nerdesin canım

cnm bi kuaförden yardım alsan ben öyle yapıyorum evde beceremıyorum kuaföre gidiyorum...
sende düşünebilirsin....

canım kalp atışı gözükür 7 haftalıkkenn bende 6 haftada gözükmüştü genital bölgeyide temizle benimki direk alttan baktı kalp atışı daha çabuk duyulurmuş alttan ben ağdayla temizliyorum kuşumm

ay kızlar çok yoğun yaaa. bizim patron yurtdışındaydı bugün geldi. bide işyerini taşıycaz yer arıyoruz onun uğraşı işte. bayağı bi iş

Evet çiçek geç geldim bugün işe geçmişe bakarken de öğlen oldu
Ayy bu akşam 4te randewum war doktora gitçem stres sardı şimdiden
Bide bencede ii bi kuaförden yardım alın ağda için.ılk zaman ben de gitmek istemedim utandım korktum ama nişanlıyken gittim kardeşimin ısrarlarıyla artık hep aynı kuaföre gidiyorum rahat oluyo.

bende ıyıyım tatlımm nasıl olım....ne tetlerı anlattıklarınn kuzuu

nann bende aşşagı bakıyom pelın nerde dıyee:roflol:
açlık kan şekeri idrar elizaa valla diğerlerinin adını bilmiyorum daha doğrusu açıklamasınıda iyiki yapmış valla idrarda bakteri çıktı kanda değerim düşükmüşş sana vermedimi ilk aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…