- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.101
gunaydınn kızlaaaaaaaaaar
GALATASARAY lı arkadaşlar geçmişş olsunnnnnnn...
TABÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜhihoyyythihoyyythihoyyytEN BÜYÜMENCİK FENERBAHÇEEEEEEEEEE:içelim::içelim::içelim:hihoyyythihoyyytturkbayragi
kızlar benım soruma nıye kımse cevap vermedi sezen nerdesin canım
canım kalp atışı gözükür 7 haftalıkkenn bende 6 haftada gözükmüştü genital bölgeyide temizle benimki direk alttan baktı kalp atışı daha çabuk duyulurmuş alttan ben ağdayla temizliyorum kuşummsezencim ben haftaya salı gidicem o zamn 7+4 olmuş olacak inş. Kalp atışlarını duyarım canım ya bişey daha sorcam bu ilk sıralarda genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben daha önce hiç jilet kullanmadım eldiven kullandım şimdi zorlanır mı diye korkuyorum dr gitmeden temizlik yapmam lazım alttanfalan muayene ederse nasıl yapayım kızlar bılgısı olan yazsın lütfen
kıss ceylan ben sana pelin dedim ya kusura bakma gülüm kafam karıştııhoşgeldinn pelincimmmmopuyorumnanaktan
iyiyim gülümm valla pek girmiyorum bu sıralar cnmm yaa sen nasılsınnaaaaaaaa sezoşş kız nerelerdesın sen hoşgeldınn
nohudum sen nerdesin bakem bu saate kadaaaaaa
annenlerdemisin
bende ıyıyım tatlımm nasıl olım....ne tetlerı anlattıklarınn kuzuuiyiyim gülümm valla pek girmiyorum bu sıralar cnmm yaa sen nasılsınn
kıss ceylan ben sana pelin dedim ya kusura bakma gülüm kafam karıştıı
açlık kan şekeri idrar elizaa valla diğerlerinin adını bilmiyorum daha doğrusu açıklamasınıda iyiki yapmış valla idrarda bakteri çıktı kanda değerim düşükmüşş sana vermedimi ilk aylardabende ıyıyım tatlımm nasıl olım....ne tetlerı anlattıklarınn kuzuu
nann bende aşşagı bakıyom pelın nerde dıyee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?