- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.081
duydum cnm 2 hafta oldu 6+1 dedi doktorumm ama alttan baktıı daha çabuk duyulurmuş alttan ben folik plus kullanıyorumm cnmm bide kan hapı bide aspirin
bugün 8+0 dayım cnmm ama benimde bi gün midem kötü oluyoo bulantı yanma gögüsler hafif acıyoo seviniyorumm o zaman bebiş ten diye bugünde hiç bişey yokk ne midede ne gögüslerde bu seferde acep bişeymi oldu diyorumm bebeğin kalbi durunca belirtilerde kesilirmiş onu okudum okumaz olaydım psikolojim bozuldu kendimi dinleye dinleye kafayı yiycemm
iyiyim kuşum ne olsunn işte kıss seninde ateşin yüksekk ayy inş.. vardır bişeyler cnmmmSezencİm sende hoŞgeldİn kuŞum nabersİn
iyiyim kuşum ne olsunn işte kıss seninde ateşin yüksekk ayy inş.. Vardır bişeyler cnmmm
bugün isteyebilir kasım topicindede çoğu bayan da yaptırmışş valla hepsinin adı aklımda değil ama açkarnına 3 tüp kan aldılar bide idrar eliza testi açlık kan şekeri idrar testi 4 tane daha verdı ama iyiki yapmışş idrarda bakteri çıktıı ilaç kullandım kanda değerim düşük çıktıı hemde bayağı düşük 9 ay kan hapı kullanıcakmışımmaaaaaaaaaaah canım işte okuduklarımısdan da etkilenioruz
kafayı takmamaya çalış
piskolojik olarak birebir yaşıosun okuduklarını.beyin düşündüğün herşeyi gerçelkleştirio canım
geçen hafta bana bişi yapmadı
ama diğer hamileliklerimde de bu haftalarda hiç bi test istenmedi benden
ne testleri istedi ki canım
mirage1983+, Elfella+, eren sezen+, S&U+, isolde+
öle aşağıda oturun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiakannehir
hayırlısı diyelim kuşum nasılsa testler temiz bu ay olmasada sonraki aylar olur zatenn doğru zamanı rabbim bilirr geç olsun güç olmasınnbilmiyom tatlım ya 36.5 tan düşmüyo ama bilmiyom 36.9 37
hayırlısı diyelim kuşum nasılsa testler temiz bu ay olmasada sonraki aylar olur zatenn doğru zamanı rabbim bilirr geç olsun güç olmasınn
bugün isteyebilir kasım topicindede çoğu bayan da yaptırmışş valla hepsinin adı aklımda değil ama açkarnına 3 tüp kan aldılar bide idrar eliza testi açlık kan şekeri idrar testi 4 tane daha verdı ama iyiki yapmışş idrarda bakteri çıktıı ilaç kullandım kanda değerim düşük çıktıı hemde bayağı düşük 9 ay kan hapı kullanıcakmışımm
tamam dur bi rapora bakıyım orda adları yazaranladım canım
ben 2 doktor kontrolündeyim biri burda birisi adanada
bugün adanay gidiorum.orası tamamen özel anlaşmasız
burda gittiğimde anlaşmalı özel.testlerimi burdakinin yapması lazım.
ama dediğim gibi bugüne kadar hiç bu haftalarda test istemediler.ozmanda farklı doktorlara idiodum.
sen bana testlerin adını öğrenebilirmisin ben doktoru bi aydınlatım
hamile sohbetlerine katılamıomki anam..
ne yazım şimdi ben size...
anca okuom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?