Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

duydum cnm 2 hafta oldu 6+1 dedi doktorumm ama alttan baktıı daha çabuk duyulurmuş alttan ben folik plus kullanıyorumm cnmm bide kan hapı bide aspirin

benim bu doktorum alttan muayne yapmıo kendimi kasıorum diee
o yüsden beklicem ben 7 haftanın dolmasını
ben hala folik plus kullnaıorum.kalp atımından sonra elevite geçmeyi düşünüorum.
coraspini bende kullanıorum.yine kalp atımından sonra iğneye başlıcas

aaaaaaaaaaah canım işte okuduklarımısdan da etkilenioruz
kafayı takmamaya çalış
piskolojik olarak birebir yaşıosun okuduklarını.beyin düşündüğün herşeyi gerçelkleştirio canım

geçen hafta bana bişi yapmadı
ama diğer hamileliklerimde de bu haftalarda hiç bi test istenmedi benden
ne testleri istedi ki canım

bugün isteyebilir kasım topicindede çoğu bayan da yaptırmışş valla hepsinin adı aklımda değil ama açkarnına 3 tüp kan aldılar bide idrar eliza testi açlık kan şekeri idrar testi 4 tane daha verdı ama iyiki yapmışş idrarda bakteri çıktıı ilaç kullandım kanda değerim düşük çıktıı hemde bayağı düşük 9 ay kan hapı kullanıcakmışımm

anladım canım
ben 2 doktor kontrolündeyim biri burda birisi adanada
bugün adanay gidiorum.orası tamamen özel anlaşmasız
burda gittiğimde anlaşmalı özel.testlerimi burdakinin yapması lazım.
ama dediğim gibi bugüne kadar hiç bu haftalarda test istemediler.ozmanda farklı doktorlara idiodum.
sen bana testlerin adını öğrenebilirmisin ben doktoru bi aydınlatım

sezencim ben haftaya salı gidicem o zamn 7+4 olmuş olacak inş. kalp atışlarını duyarım canım ya bişey daha sorcam bu ilk sıralarda genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben daha önce hiç jilet kullanmadım eldiven kullandım şimdi zorlanır mı diye korkuyorum dr gitmeden temizlik yapmam lazım alttanfalan muayene ederse nasıl yapayım kızlar bılgısı olan yazsın lütfen

tamam dur bi rapora bakıyım orda adları yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…