Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne bılım sezen yaaa umıtlenmekte ıstemıyorum kısmet bakalım hayırlısı artık beklıycem bıraz daha

evet canım öle
hemen zman geçsin istiorumm ama yavaşladı sanki
evet öyle oluyo ya bende bir an önce şu 3 ay biğtsin istiyorumm psikolojik galiba düşük riski azalıyo ya 3 aydan sonra 2 hafta sonra benimde randevumm zaman geçmiyo merak ediyorum hep hareketlerinide duyamıyoruzki duysak hergün daha bi rahat oluruz

dimii yaaa.çok zor günler beklio benide gerçekten dua etmekten başka bişi rahatlatmıoo
sen benim gözümd baya yol aldın allah sonunu getirsin inşallah

KIZ BENıM ADETE ÇOK VARMIŞ DAHA HAMıŞ OLAMAM HERHAL BEN ATEŞıM YÜKSEK AMA HASTALIKTANDIR O DA alsanaalsanasmile

dimii yaaa.çok zor günler beklio benide gerçekten dua etmekten başka bişi rahatlatmıoo
sen benim gözümd baya yol aldın allah sonunu getirsin inşallah
bugün 8+0 dayım cnmm ama benimde bi gün midem kötü oluyoo bulantı yanma gögüsler hafif acıyoo seviniyorumm o zaman bebiş ten diye bugünde hiç bişey yokk ne midede ne gögüslerde bu seferde acep bişeymi oldu diyorumm bebeğin kalbi durunca belirtilerde kesilirmiş onu okudum okumaz olaydım psikolojim bozuldu kendimi dinleye dinleye kafayı yiycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…