- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.061
hoşbuldum çiçeğiim doktora gidicekmişin ayy hayırlısı kalp atışını duymazsın ama keseyi görürsün kuşummhoşgeldin sezoooooooooooooooş
canım benimmm yaaaaa.....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnmm önceki yadıklarını okudumda benimde son hafta 36.9 37.0 deydi hep ateşim hamişlikte yükseliyo adet olmaya yakın düşermişş ateş topicine bak orda öyle yazıyor bendede uyku sorunu yok sabah 7 de kalkıyorumm erkendenn gecede 4 kere uyanmama rağmenn
hoşbuldum çiçeğiim doktora gidicekmişin ayy hayırlısı kalp atışını duymazsın ama keseyi görürsün kuşumm
hayırlısı tabiki cnmm ama benim belirtilerim bunlardı umarım seninkilerde hamiştendirrne bılım sezen yaaa umıtlenmekte ıstemıyorum kısmet bakalım hayırlısı artık beklıycem bıraz daha
hayırlısı tabiki cnmm ama benim belirtilerim bunlardı umarım seninkilerde hamiştendirr
hoşbuldum çiçeğiim doktora gidicekmişin ayy hayırlısı kalp atışını duymazsın ama keseyi görürsün kuşumm
evet öyle oluyo ya bende bir an önce şu 3 ay biğtsin istiyorumm psikolojik galiba düşük riski azalıyo ya 3 aydan sonra 2 hafta sonra benimde randevumm zaman geçmiyo merak ediyorum hep hareketlerinide duyamıyoruzki duysak hergün daha bi rahat oluruzevet canım öle
hemen zman geçsin istiorumm ama yavaşladı sanki
duyulur cnm benim 6+1 de duyulducanım bişey sorcam 8. haftada kalp atışı duyulur demi
evet öyle oluyo ya bende bir an önce şu 3 ay biğtsin istiyorumm psikolojik galiba düşük riski azalıyo ya 3 aydan sonra 2 hafta sonra benimde randevumm zaman geçmiyo merak ediyorum hep hareketlerinide duyamıyoruzki duysak hergün daha bi rahat oluruz
duydum cnm 2 hafta oldu 6+1 dedi doktorumm ama alttan baktıı daha çabuk duyulurmuş alttan ben folik plus kullanıyorumm cnmm bide kan hapı bide aspirinsezoş sen kalp atışlarını duydun dimi canım
bide sen folik plus mı elevit mi kullanıousn canım
serap fatoş nereye gitiinissssssssssssss
bugün 8+0 dayım cnmm ama benimde bi gün midem kötü oluyoo bulantı yanma gögüsler hafif acıyoo seviniyorumm o zaman bebiş ten diye bugünde hiç bişey yokk ne midede ne gögüslerde bu seferde acep bişeymi oldu diyorumm bebeğin kalbi durunca belirtilerde kesilirmiş onu okudum okumaz olaydım psikolojim bozuldu kendimi dinleye dinleye kafayı yiycemmdimii yaaa.çok zor günler beklio benide gerçekten dua etmekten başka bişi rahatlatmıoo
sen benim gözümd baya yol aldın allah sonunu getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?