Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim ama bebişin olmadığı netti içtim seninde netse iç

canım benımde yok bebiş..kanda yoktu...ama beklıycem bırazdaha doktora gıtsem ıyı olcak..1 hafta bekle gelır..gelmesse tekrar gel dedı...
kıst mıst olmasın...bır muayene olamda ondan sonra bakarıs cıvan percemıne de saol cancan..

Tünaydıın hoşgeldinn okuma boşwer çok çabuk ilerliyo nası geçti hsonu

hoşbulduk cnmm nasıl geçsinn güzeldiiii ctesii alışverişe çıktım zaten hastane çıkışıyla penye battanıye aldımm oğluşumaa dünde evdeydım akşam üzeri benmkinle çıktıkk sinemaya gidicektik ama yer bulamadık çok geçe yer vardı onada girmedikk orıonda gezındık kipa yaptık geldik eveee sen nasılsınn heyacanlısın dimiii hadi bakalım ii haberlerle gel inşş rahminde bişi çıkmazzzz

ooooo bırsencım alısverıse mı cıktın..cicileriniz hayırlı olsun...a.s.

tamam netleştirmeden içme zati öyle çaylar yumoş dönemindede ada çayı içmek yasak ona göre

sekercım...geç dollenme nedır.bılmıyorum...
ama memişlerimde pudıng gıbı yumusacık..
benım hamılelıklerımde düşüklerımde heğp memişlerım şişmişti bilmiyorumkismile:kedi:
memişlerin pudıng gıbımııı:roflol:allah senın varyaaakaydirigubbakcemile3
slmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam cnmmm
ay 3 gundur hastanede yatıodum özledım sızıııı yafsssmafoldumben

aaa yıne ne oldu kuzuu mıde bulantın yüzünden mıı

kızlaaaaaaaar başım çok ağrıyor yaa. sinüzit yine çıktı meydana. dün kileri falan temizledim banyo yaptım elektrik kesikti. saçımı kurutamadım ve beklenen oldu. şiddetli baş ağrısı. eşim ovaladı falan geçmişti tekrar başladı. sanki beynime taş kaya yüklemişler yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…