- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.161
canım benim ama bebişin olmadığı netti içtim seninde netse iç
Bugün diil canım benim bikaç gün erken yada geç gelebiliyo. Ama üç gün daha gelmes diye tahmin ediytorum canım. Akşama doktora gitçem bakalım onun için heycanlıyım birassenın adet gunun bugun mu kuzum..
Tünaydıın hoşgeldinn okuma boşwer çok çabuk ilerliyo nası geçti hsonu
Bugün diil canım benim bikaç gün erken yada geç gelebiliyo. Ama üç gün daha gelmes diye tahmin ediytorum canım. Akşama doktora gitçem bakalım onun için heycanlıyım biras
kızlar ben okula gidicem yarım saat sonra gelirim görüşürüzzzz
ay 3 gundur hastanede yatıodum özledım sızıııı yafsssmafoldumben
ahanda dilayda deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbulduk cnmm nasıl geçsinn güzeldiiii ctesii alışverişe çıktım zaten hastane çıkışıyla penye battanıye aldımm oğluşumaa dünde evdeydım akşam üzeri benmkinle çıktıkk sinemaya gidicektik ama yer bulamadık çok geçe yer vardı onada girmedikk orıonda gezındık kipa yaptık geldik eveee sen nasılsınn heyacanlısın dimiii hadi bakalım ii haberlerle gel inşş rahminde bişi çıkmazzzz
canım benımde yok bebiş..kanda yoktu...ama beklıycem bırazdaha doktora gıtsem ıyı olcak..1 hafta bekle gelır..gelmesse tekrar gel dedı...
Kıst mıst olmasın...bır muayene olamda ondan sonra bakarıs cıvan percemıne de saol cancan..
memişlerin pudıng gıbımııı:roflol:allah senın varyaaakaydirigubbakcemile3sekercım...geç dollenme nedır.bılmıyorum...
ama memişlerimde pudıng gıbı yumusacık..
benım hamılelıklerımde düşüklerımde heğp memişlerım şişmişti bilmiyorumkismile:kedi:
selam cnmmmslmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay 3 gundur hastanede yatıodum özledım sızıııı yafsssmafoldumben
ooooo bırsencım alısverıse mı cıktın..cicileriniz hayırlı olsun...a.s.
eed canımm hergun 4 tane serum yedım su ve vıtamınmıss senın gectımı bulantıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?