Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhh sende gezmişsinnn cnmmmm yarasınnnn ayyy tamda zamanındaa zaten böle gizli bişiye kalkıncaaa illlaaa gelirlerr bişi olurrr neyse ayarlamışsınnn genee hee kaynanalarr mana bulmasınn insan çekiniyo kendi annesi olsa çekinmezdeee ama sen çalışıyon hayatım

pembe patık kız senınkının cınsıyetı bellımı oldu ne renk aldın hastane cıkıslarını

erkek cnmm benimmmm belli olduu perşembe günüü yeşilli kremli aldım çok şirin tavşanlı havuçluuu bide mavi battaniye aldımmm bakalım seninki ne olucak ay bu yıl erkek senesii çocuk mağazasında bakıyorum herkesin elinde mavili bişilerrr var

hoşgeldin gülşen canım adet olmadın değilmi. ne zaman yapacaksın testi
canım grip oldum mudahele edemediler diye çarşamba kan testi yaptırdım acilde bebiş yok yani ama adet olmadım henuz

dilay as önce okumaya gittin okumadın mı kıs
okudum canım 100 tane ama dedıgım gıbı bı fena oldum bole bıraktım bayılcak gıbı oldum neden ole bılmıyorum hala daha oyleyım yaa gercı

Lennnnnnnn dİlay sen hamİlesİn bence allahım utandırmasın emme Öyle sankİm

kız delüü aklıma sokup durma yirim senin ooo tatlı dılını inş canım agzından bal damlıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…